Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: moja beta....

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Citiraj iva_luca prvotno napisa
    iskreno mi je žao
    Samo se dobro isplači, izviči ili otrči pola maratona da izbaciš sav jad i bijes iz sebe i glavu gore! Slijedeći put je nova šansa!
    Draga mvrcelj cure su ti napisale predivne rijeci a ja sam od svih izvukla ove koje potpisujem!
    Meni jos nakon prvog IVF-a i nije bilo toliko bed ali tada nisam mogla niti pomisliti da cu 7god. nakon njega jos biti bez i siriti noge doktorima sirom Evrope......moram ti priznati da mi je zadnji neuspjeh (proslog ciklusa..5.IVF) bio psihicki i fizicki najtezi..osjecam se vec tako iscrpljeno i jezivo nesretno ali ipak....jos imam snage za dalje.....i jos vjerujem da cu doci do svog .......a tako vjeruj i ti,draga jer vrijeme je na tvojoj strani!!!!!!!!!

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

drage moje da vas ne nabrajam sad svih, zahvaljujem na svim lipim rijecima i znam da je tako kako govorite, ali eto taj moment kad ugledas taj negativni rezultat stvarno je tesko biti b 8)
    kazem opet ima vas kojima je puno teze, koje se vec godinama borite ali valjda treba proci vremena da i ja ojacam. kazu sto te ne ubije to te ojaca,ali eto jos uvijek me to vise ubija nego ojaca.no nadam se da cu uskoro ojacati
    puuuuno svima i sve vas puno

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mvrcelj, strasno mi je zao zbog losih vijesti, ja sam skoro prosla kroz istu situaciju, ali valja nam dalje. Budi hrabra i strpljiva, cuvaj vjeru i nadu pa ce sve biti bolje....a i beba ce brze doci

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mvrcelj ne budi tužna prijo moja mlada si još, vidjet ćeš jednom će biti

Žao mi je i mogu zamisliti kako si tužna, ali samo hrabro i vidjet ćeš...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •