ja ne pozelim da je moje dijete teze odgojivo.

niti prizeljkujem da mi je dijete manje poslusno, da mi sutra dodje s pircingom u nosu samo da bi demonstriralo svoju volju. ne d'o bog da mi jos dodje s thomsponovim najnovijim glazbenim uratkom :/
jednog dana je jedno tesko odgojivo i prilicno tvrdoglavo (zensko) dijete, koje je svoju samohranu mamu dovodilo do ruba placa i tjeralo da svatko polugodiste ide moljakati nastavnike za prolaznu ocjenu, u nekom zanosu ushicenosti reklo mojoj mami: joj, teta z., blago se mc, vi ste joj dali svoj auto (suzuki jeep 8) , op.a.) da vozi!" moja mama joj je na to smireno odgovorila: "da jesam, duso, al ona je s odlicnim zavrsila godinu". 8)
ja sam bila lako odgojivo dijete i slusala sam svoje roditelje. osim nekakvih manjih istupa (tipa pijanki i sl

sto ide u "rok sluzbe", a to su mi roditelji i znali i nisu se previse uzrujavali) nisam stvarala brigu svojim najblizima. al sam istovremeno znala, nekako kao presutni dogovor, da ce moja majka meni sve pruziti sto moze. nikad nije bilo upitno da li cu smjeti ili ne voziti auto, ja sam ZNALA da cu ga dobiti, i da ne moram za to moljakati niti se posebno dokazivati u nekim dodatnim satima voznje, gdje bi ona mene "provjeravala". rijetko, pa skoro nitko od mojih frendica s 18/19 god nije tako dobio auto od staraca na voznju vikendima. a neke od njih su eto bile vece
face od mene, bjezale s nastave, pusile, pile, prave buntovnice (bez razloga).