Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: bijelo ispod pazuha i vrata

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno bijelo ispod pazuha i vrata

Maruški, od kako se nabucila, u pregibima ispod vrata i pazuha, pojavile su se bijele naslage. Ne znam trebam li to trljati dok ju kupam( ne znam je li to kremica koju stavim nakon kupanja?)jer je ta kožica jako mekana i tanka pa se bojim da ju ne ozlijedim. A ne znam trebam li ju mazati( mislim na pregibe ) kremicim za guzu nakon kupanja?
    Ništa ne znam :?

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pregibe treba mazati nakon kupanja sa baby uljem baš da se spriječe te naslage

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Pregibe treba mazati nakon kupanja sa baby uljem baš da se spriječe te naslage
    Koje baby ulje bi bilo dobro koristit?

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ispod tih naslaga koza se moze upalti, a cak moze i krvariti. posebno obrati paznju na te dijelove. najbolje je uzeti parafinsko ulje. bez mirisa, bez dodataka. kupis u ljekarni.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj šnapi prvotno napisa
    ispod tih naslaga koza se moze upalti, a cak moze i krvariti. posebno obrati paznju na te dijelove. najbolje je uzeti parafinsko ulje. bez mirisa, bez dodataka. kupis u ljekarni.
    Uh, prepala sam se! Baš se svega bojim i strepim nad njom. Treba li skinuti taj sloj naslage ili će se on skinuti postepeno uljem? :?

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

meni je patronažna rekla kako je to najbolje mazati kremom za guzu- pavovićevom (ja sam u pripremi imala Mustelino mlijeko za tijelo, a ona kaže kako je krema za guzu za te pregibe bolja!)

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

stavi ulje na vaticu i idi lagano po tim mjestima i vidjet ces da se to skida. ta mjesta je tesko ocistiti (pogotovo vrat) jer oni bas i ne zele glavu nagnuti odozada da se sve to sredi. ako je ispod crveno, brzo ce proci nemoj nista brinuti, beba ti nece zamjeriti takve sitnice

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ivaa prvotno napisa
    meni je patronažna rekla kako je to najbolje mazati kremom za guzu- pavovićevom (ja sam u pripremi imala Mustelino mlijeko za tijelo, a ona kaže kako je krema za guzu za te pregibe bolja!)
    Da, to je i meni rekla, tako da više ne znam je li to krema ili nakupina prljavštine.
    Ako je krema, terbam li ju prilikom kupanja svaki put odstraniti?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj šnapi prvotno napisa
    stavi ulje na vaticu i idi lagano po tim mjestima i vidjet ces da se to skida. ta mjesta je tesko ocistiti (pogotovo vrat) jer oni bas i ne zele glavu nagnuti odozada da se sve to sredi. ako je ispod crveno, brzo ce proci nemoj nista brinuti, beba ti nece zamjeriti takve sitnice
    Hvala, pokušat ću sutra!¨Uh, baš sam od onih koji stalno strepe i boje se kad malo glasnije podrigne

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pa nemoj tako. uzivaj u bebi, nisu one od stakla da ce se razbiti. kasnije ces se osvrnuti i vidjeti da si stalno bila u nekom strahu. budi sigurna u sebe i svoje postupke, a ovdje uvijek mozes naci sta te zanima.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u principu najbolje bi bilo mazati - nicim.

nakon kupanja dobro dobro osusiti, ako beba bljucka, znoji se ili slicno - isto brisati i odrzavati cistim.

svako mazanje znaci zacepljenje pora, nakupljanje kreme/ulja/cegagod i u tome jos prasine, ostataka otpalih stanica koze, mozda nesto ostataka od bljuckanja - cijela manestra (bosanski lonac, bimorekli )

najbolje - cista oprana i ooooosuuuuusena djecja koza

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj litala prvotno napisa

nakon kupanja dobro dobro osusiti, ako beba bljucka, znoji se ili slicno - isto brisati i odrzavati cistim.

svako mazanje znaci zacepljenje pora, nakupljanje kreme/ulja/cegagod i u tome jos prasine, ostataka otpalih stanica koze, mozda nesto ostataka od bljuckanja - cijela manestra (bosanski lonac, bimorekli )

prati običnom vodom??

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj misho prvotno napisa
    Citiraj litala prvotno napisa

prati običnom vodom??
    da.
    margitu od rođenja perem isključivo vodom.
    ničim ju ne mažem.
    i nema nikakve naslage. i super miriši

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •