-
ne treba biti baš njihov ugljen ako roštiljate negdje gdje je dopušten dim..kao najnormalniji roštilj na ugljen se tada koristi. Ukoliko trebate roštiljati i ne smije biti dima onda je njihov ugljen idealan, najpovoljniji je u kartonskoj kutiji ,za 6 puta cca ga ima i košta 39 kn u elipsu. Kako sam gore u postu rekla mi kombiniramo, na otvorenom, gdje dim ne smeta koristimo najobičniji ugljen iz supermarketa, a na balkonu, ili npr. prošli vikend smo bili u Austriji gdje nije dozvoljeno loženje vatre smo koristili Lotusov ugljen. Onaj gel za potpaljivanje treba obavezno, treba vam i dugački upaljač (i taj gel i upaljač imate na dosta mjesta za kupiti, nije nužno Lotusov da mora biti)Uz to vam trebaju 4 AA baterije + jedan paketič svakako u rezervi.. Mi smo do sad roštiljali cca 10-15 puta i još smo na prvom paketiću baterija.Okus mesa kao i svaki drugi roštilj na ugljen, čak smo neki dan pekli i sljezove kolačiče..dakle 5++++ od mene za Lotus xl. Ako vas još nešto zanima pitajte, mi otkako smo ga kupili roštiljamo svakih par dana, muž je totalno odlijepio na Lotus.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma