-
I mi imamo električni roštilj s posudom za vodu ispod rešetke. Zadovoljni smo i ne koristimo ga na balkonu, nego u kuhinji. Stavimo ga na štednjak, ispod nape, uključimo napu i fiju-briju. Zatvorimo kuhinjska vrata. Dio mirisa prođe, ali još mi je veći smrad kad npr. pržim ribu, pa svejedno i to radim.
Evo naših razloga za kuhinju i protiv balkona:
- dobrosusjedski odnosi (pravi roštilj u vrtu kuće je nešto drugo, jer se susjedski veš ne nalazi doslovce na dva metra iznad roštilja)
- mogućnost roštiljanja za vrijeme kiše - posebno korisno ako trebate pozvati goste i najaviti roštilj unaprijed,
- radna ploha i sve kuhinjske stvari pri ruci, i
- mogućnost čišćenja okoline. Meso dok se peče na roštilju šprica, i te masne fleke mogu se oprati s kuhinjskog poda i pločica, a sa fasade zgrade, poda i ograde balkona puno teže. A na balkonu sušimo veš, naslanjamo se na ogradu, ne želim ni razmišljati imam li masne zaostatke tamo.
Priznat ću, najvažniji razlog je ovaj: MM je majstor od roštilja u našoj kući, a dogovor je da onaj tko radi bira kako će radit. Kuhinja je njegov izbor za taj posao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma