Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 145

Tema: ZPB 2005. (17. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Je i Mislav se zadnjih par noči budi a mm nezna da treba prvo pogledati jel ima vodice (djete si voli po noći popiti vodice) i onda naravno ovaj nakon par minuta opet u urlike. A on ne plače onak lijepo pristojne nego ga se čije valjda do Maksimira (što je pristojna udaljenost od Sesv. Kraljevca).
    I nestrpljivi su.
    A društvenost iskazuju tak kaj se dobro pomlate. Mislav se ne boji ničega i nikoga, a DOmi je ziheraš. DOra šefica - to sam rekla i to tak ostaje.
    Je al mi smo mali, mršavi, ne pričamo, trapav je DOmagoj, a brzoplet Mislav (spušta se sa naslona naslonjača dole po naslonu) :? , sramimo se (Dora) i tako to...
    Dobro da uopće znam tko kaj radi

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni je isto malo bed od susjeda kad patrik počne urlati usred noći ili u nekakvu preranu zoru
    u nedjelju ujutro netko lupa odozgora, MM i ja poludili, patrik se probudio....horor....navečer dolaze ljudi koji su direktno iznad nas i ispričavaju se samo da znamo da to nisu bili oni nego netko još iznad njih i da oni samo žele da mi to znamo da ne bi mislili da su oni divljaci.....i daj sad ti pusti dijete da im urla po noći, pa stvarno nije zgodno
    dok za ove ispod nas kad smo se tek uselili (a još nismo imali Patrika) to je svaku večer bi takav raspašou da sam samoj sebi rekla: rodit ću i ja dijete samo da oni vide kako je to kad te netko sustavno maltretira vrištanjem, tak da mi za njih nije toliko bed

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Dobro da uopće znam tko kaj radi
    Tu si draga apsolutno u pravu !!!

Stijena-i mi živimo u zgradi,koja je dosta dobro sagrađena pa nije tako strašna buka. Mi smo na 1. katu i ispod nas nema nikoga :D ,tako da mi ne mora biti neugodno za skakanje i lupanje. Iznad nas je luda baba koja čekića po noći dok ju ja ne začekićam i to radi već godinama ;luda je definitivno! A sa strane su normalni ljudi bez djece tako da nam je sve u svemu solidno...
    A što se plakanja tiče po danu i noći tješim se da neće još dugo

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Da se i ja malo javim. Bila sam s Lovrom na sistematskom i docijepljivanju, ima 15 kg i 94 cm. Glava je 52,5 cm. Moramo kod fizijatra po šifre za vježbe, pa će nam dolaziti doma terapeut. Ta jedna noga mu je ukočena, u pitanju je pareza. No, on hoda uz pridržavanje. Nije velik problem.
    Pelene nećemo skinuti ove godine sigurno, jednostavno mi ne daje znakove.
    Napokon je počeo ponavljati riječi. Ali samo kada on hoće, nema teorije da ga natjeraš.
    Petice su sve vani, mislim da bi sada trebali ortodontu, zar ne?
    Pozdrav!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kad ste svi govorili o peticama, uopće se nisam sjetila da su možda mom djetetu već odavno izašle, a da ja o tome pojma nemam.
    pokušavajući ga nagovoriti da otvori usta da kao vidim što se događa, dobila sam samo jedno odrješito NE, tako da još niti dan danas ne znam što to moje dijete ima u ustima.
    e sad čekam jedno onako punousno deranje (koje moje dijete s vremena na vrijeme zgrabi, pa onda i meni dođe da me zgrabi), pa da virnem koje on to sve zube ima, pa da i to bude od neke koristi.
    a kad se to dogodi (a iskreno se nadam da se neće dogoditi tako skoro), slijedi moj puni izvještaj o našem stanju s peticama.
    mislim :shock: :/ :shock:

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Stijena, taakvo punousno deranje je bilo kada sam otkrila da mi je izašla gornja petica, a ja sve gledala i čekala donju Ali dok su mu izlazile (tri odjednom, jedna nikako) bio je napet ko puška i budio se par puta po noći za cicanje.Leda je spavala cijelu noć

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    da mi je izašla
    mi=mu

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da, i to je jedan od načina, kod nas jedini
    mislim da si svi ovdje priželjkujemo jednu ledu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hel Paulita,pa Lovro je isto veliki dečko, a blago vama za sve zubiće. Ja ili ne vidim ili ih nema. Naime, apsolutno mi ne da da pogledam šta mu se događa u ustima tako da ne znam naše stanje. Nedavno sam vidjela da je sve otečeno ali ne znam jel štagod izašlo. Morat ću kao Stijena iskoristiti trenutak urlanja (što i nije neki problem) pa da vidim s čim raspolažemo !!
    Paulita,šta vam kažu,koliko će trajati vježbe kod Lovre ??

Kako je Leda ??

Stijena-jesi se naspavala noćas ??

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jeeeeeesaaaaaaam :D :D :D , hvala na pitanju
    pa vidiš da sam odmah počela s brbljanjem inače mi treba dobra tri sata otkad dođem u ured da se pohvatam (osim što nešto i radim s vremena na vrijeme)
    patrik se noćas probudio samo dvaput negdje oko ponoći i oko 4 i spavao do 7 kad smo se počeli spremati baki. ovaj tjedan je kod nje jer u 10 dana koliko smo u ovom navratu bili u jaslicama pobrao je proljev, konjunktivitis i zelene šmrklje....a ja se čudim što dijete ne spava, pa ne bi ni ja iskreno

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Suuper !!

Eto vidiš ,dijete se smilovalo jer je skužio da je vrag odnio šalu i da je mama komirana !! Bravo za Patrika !!

Kod nas je nekad super,a nekad buđenje na minut par puta po noći,nema pravila. Ne znam samo kako će baka 3 noći s njim, uvijek je samo jedna noć u pitanju,morat ćemo joj kupiti puno Red bulla da žena izdrži.
    A po danu da ne govorim....samo da ga je zabavljati od ujutro do navečer i skitati po cijele dane......

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena, Patrik nikako da se navikne na vrtićke beštije
    ja ću samo reći da iam već 5 tjedanan a ivan ko dren, čak nema ni non stop curećeg nosa i to već mjesecima
    u našem slučaju, zadnji put kad je imao infekciju dišnih puteva pomogao je inhalator, dr. theis Mucoplant krema i činjenica da ivan često sam ispuhuje nos, zelene šmrklje nismo nikada imali iako moj nećak non stop ima upravo takve streptokokne šmrklje
    s obzirom kakvi smo šmrkavci i MM i ja ovo mi je gotovo nevjerojatno, no vjerojatno smo i mi razlog što je on naučio brzo ispuhati nos

ja ivanu vidim sve zube, nije da se dere, no ima širok osmijeh a vide mu se i kad priča pa znam što se događa

Paulita, zašto kod ortodonta, mi još nismo bili ni kod zubara :?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i ja bih Leeeeeduuuuuuuu!

~~~~~~~~~~~~~~~~

to ja sama sebi vibram! 8)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da, nikako da se navikne, a mislila sam da kad počnu ići van u jaslicama da više neće biti tako strašno, međutim, ja to više ne mogu vjerovati, ode jedan dan i već pokupi bar curenje nosa. više ne znam čemu da se nadam. sad mi je sljedeća stanica da pregrmimo ono razdoblje od prvih godinu dana, pa da vidim što će onda biti, jer ovo je već pregroooznoooo. bar smo nekako uspjeli za sada izbjeći kozice za ovu godinu jer su vladale baš onih mjesec dana kad je patrik bio na oporavku doma radi cjepljenja, ali zato sve ostalo uredno pobere.
    traktorka, a ja sam mislila da samo ja baku maltretiram djetetom po noći, a kad tamo......ali mi svojoj ne dajemo red bull nego joj kupujemo vitamine, brinemo za njezino cjelokupno zdravlje, psihofizičko, otkad je počela čuvati patrika (a pogotovo po noći) žena nikad u životu nije dobivala ljepše poklone
    yasmin, evo malo ~~~~~~~~~~~ i od nas za jednu "Ledu"

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

oooooo, yasmin, sretna ti prva polovica trudnoće
    ...... znači još samo toliko (zar već)
    140 dana kako to puno zvuči, a prođe samo tako, potovo onih zadnjih, najslađih, tjedan, dva

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ma Leda je super. Pravi sumo borac. Samo se smije, jede, spava cijelu noć....ali, hajde, i plače tu i tamo. Bila je u nekoj fazi kada je htjela spavati samo a rukama, ali prošlo ju je. A što se tiče spavanja, ni ja ne mogu vjerovati da odvali toliko u komadu, Lovro je u komadu počeo spavati tek kada je navršio godinu dana.

Pa kada moramo s klincima kod zubara? negdje sam nešto čitala, više se ne sijećam kamo. Drugi put ću obavezno pročitati godinu izdanja štiva.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa koliko sam se ja informirala najranije bi trebalo otići zubaru između 1,5-2,5 godine i to kao samo na upoznavanje, ako naravno nema nekih problema. Tako je nama rekao i naš stomatolog, pa smo mi patrika prijavili s 1,5 g., ali još uvijek nismo otišli jer iskreno, koliko smo bili kod pedijatrice, a i ostalih, sva sreća radi ničeg ozbiljnog, nego samo ovih vrtićkih radosti, nekako se hoćemo malo odmoriti od ordinacija.
    Ali svakako namjeravamo uskoro jer patrik je još uvijek na flašici (nastojimo ne davati ništa zašećereno, ali potegne on i sokove na flašu), pa da ne bi nedajbože kakav karijes bočice.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Eeee, tko bi vas pohvatao nakon 7 dana.....
    Ja se vratila sinić iz Tunisa, bilo je neopisivo i predivno a doma sve prošlo bez problema, tata se super snalazio sa Leom.
    Dočekali su me na Brniku, bila je oduševljena avionima jer je gledala slijetanja i polijetanja a tek kad me ugledala .....
    Uglavnom, sve super!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Točkice,baš si me obradovala,super što je sve prošlo odlično i što je i Lei sve prošlo bez problema

Mi se lagano pakiramo za sutra iako mi je Roko malo sumnjiv,kao da ima malo šlajma i to naravno kad mi trebamo na put. Nadam se da nije ništa ,ali kakve sam sreće - tko zna,vidjet ćemo sutra !!!

Koliko se god veselim putu toliko me i ,naravno strah . Samo mi fali da dođem u Split a baka kaže da se razbolio ,onda ću poludjeti od brige.....

A valjda se neće razboliti i valjda će sve proći dobro....uh,baš sam očajna sad...a baš nam se ide u te svatove...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Da, to je i kod nas uvijek tako
    baš kad se nameračim na nekakav opušteni vikend, ili trebamo nekamo ići, ili nešto.....uvijek se nešto mora dogoditi da mi umanji opuštenost.
    traktorka a jel to onda znači da te nekoliko dana neće biti na forumu????? :? :? :? , pa stvarno ne znam kako ću to preživjeti
    reci nešto da mi olakšaš
    Točkice, da smo i mi bili u Tunisu, sigurno ne bi toliko pisali (a vjerojatno ne bi uopće), ali s obzirom da nismo (bar ja nisam, a za ostale ne znam), što nam je drugo preostajalo. A da će sve biti u redu svi smo ti rekli i prije puta, trebala si nas slušati, bilo bi ti lakše. Drago mi je da je sve dobro prošlo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

[quote="Stijena"]Da, to je i kod nas uvijek tako
    baš kad se nameračim na nekakav opušteni vikend, ili trebamo nekamo ići, ili nešto.....uvijek se nešto mora dogoditi da mi umanji opuštenost.
    traktorka a jel to onda znači da te nekoliko dana neće biti na forumu????? :? :? :? , pa stvarno ne znam kako ću to preživjeti
    reci nešto da mi olakšaš
    quote]

Ako uopće odemo (hm,jel,ja sam paničar i pesimist ) mislim da ću se javiti jer frendovi kod kojih spavamo imaju komp, a naš nije mobilan ( nemamo laptop ).
    Iako koliko pratim ,vikendom se meni skoro nitko ne javlja,pa je cijeli pdf samo moj . Pa vam ovaj put možda ostavim priliku da se družite bez mog ubacivanja

Ma šalim se,nema šanse ako se dočepam neta da vam se ne javim....

No,čekaj prvo da odem......

Joj, ja sam grozna,već se vidim u Splitu,a Roko je možda već sutra biti bolestan...treba mi nešto za smirenje jer sam malkice nervozna !!!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

aaaahaaaa, to je samo preko vikenda
    sad mi je odmah lakše
    a meni ti se ne da preko vikenda nositi laptop doma, dok ja iskopčam sve te žice, pa onda ako ga uopće imam vremena otvoriti, patrik navali na njega...tako da ga volim držati podalje od njega

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Trebali bi ostati do ponedjeljka....

A svoje citiranje gore neću uopće komentirati !!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

očito sad kad se traktorka pakira (ili je već na putu), ja sam jedina dežurna danas
    ujedinjeni hrvatski sindikati dodijelit će nam plaketu za najučestalije štrajkanje u povijesti tog instituta ostvarivanja radničkih prava na nerad
    no dobro, idem onda i ja štrajkati na forumu i primiti se posla na poslu na kojem zapravo nemam ni vremena za štrajk

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

He,he,Stijena-evo mi se pakiramo i uskoro krećemo.
    Vidim da nam propada naš pdf, a šta da se radi,valjda će biti bolje....

Svima velika i nadam se da se ubrzo čujemo,a s nekima i vidimo...

Budite mi dobri,lijepi i pametni

Pošto nema nikoga,onda samo za tebe Stijena

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Sretan put....!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

naravno da propada kad ja nekaj lijepo i dugo napišem i odna mi se ne posta
    malo sam u bedu jer mi se čini da moji nikud ne napreduju - samo u glupostima.
    Ja nikam ne putujem, ali zato ćemo ići na moreno 22.6.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

naravno da propada kad ja nekaj lijepo i dugo napišem i odna mi se ne posta
    malo sam u bedu jer mi se čini da moji nikud ne napreduju - samo u glupostima.
    Ja nikam ne putujem, ali zato ćemo ići na moreno 22.6.
    ma daj se skuliraj, budu oni, a kad krenu za čas će sve nadoknaditi
    idete na vir? i mi ćemo biti tamo desetak dana...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Svima šaljem jedan veeeeeeeeeeeeeliki pozdrav iz prekrasnog Splita !!!!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dobro jutro svima!

(nemam ništa pametno za napisati ali evo barem pozdrav da nam pdf ne propadne na dno stranice...)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

a joj nigdje nikoga i ja nemam šta pametno za reći pravo sam bolesna, kašljem i nos mi je pun, poslije podne idem ljekaru

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

bera...drž se

ja nisam prehlađena, ne curi mi nos, ali su mi sinusi izgleda opet aktivirani, osjećam kako mi se sljeva gnoj (fuj) niz grlo i nakupilo mi se na plućima, ujutro sam puna šlajma i kašljem ko konj

želučana kiselina me ubija, svaka iole teža hrana mi odmah ko kamen sjedne na želudac a i probava mi skroz usporena
    naljevam se donatom, žvačem rennie
    (hemiće neću ni spominjati... )

ivan zadnjih par dana nevoljko ide u vrtić (čitaj: plače kad treba ostati)i još kiša pada i nekak sam u bedu....

ali zato smo imali prelijepi vikend, iamli smo goste, puno djece po dvorištu a jučer smo bili i po zagorskim bržuljcima, ivan je uživao je rse igrao s vodom, svako malo bi zakukurikao pjevac a on je svaki put ( i po 100. put) prekinuo igru i začuđeno pitao "Šta je to bilo?????"
    šteta što vam ne mogu nekako dočarati njegovu intonaciju pitanja, toliko se svemu čudi da smo umirali od smijeha

a ima i jedan biser...šetali smo ulicom do jedne male kapelice a unutra slika raspetog isusa i pita on "ko je to?" i prije nego što sam uspjela odgovoriti kaže on meni : "to je Boris" (a Boris je bratić od MM jedini kojeg ivan pozna a da ima dulju kosu i onako malu bradicu)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Je idemo na Vir. Mogle bi se naći i na kavici - ako si u blizini...

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

MB, jučer sam skužila da si vjerojatno negdje u mojoj okolici (vidjela kod Bistričkog slike tvojih anđela) a danas skužim da smo još bliže. I mi živimo u Sesv. Kraljevcu.....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dobro jutro svima !!!

Evo mene napokon s vama (iako vidim da nam pdf loše napreduje )

U Splitu je bilo predobro ,svaki put se sve više zaljubim u taj grad. Na moju veliku žalost,nisam se uspjela naći sa našim Splićankama jer smo nedjelju proveli na Braču kod prijatelja gdje je isto bilo super ali smo bili koma od svatova.
    Svatovi su bili prva liga,sa dalm. pršutom,crnim rižotom,fritulama,janjetinom i sl. tako da smo uživali u svemu.

Roko je (kaže baka) bio i više nego dobar,i kad smo došli po njega samo se cijelo vrijeme smijuljio i onda me uhvatio za ruku i nije puštao više....
    Uglavnom sve je prošlo savršeno i sad jedva čekam Cres !!!!!!!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Je idemo na Vir. Mogle bi se naći i na kavici - ako si u blizini...
    može, dogovorit ćemo se, blizu smo

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

traktorka kako sada stvari stoje mi ćemo ove godine na godišnji u ratama (tjedan dana krajem 6., tjedan početkom ili sredinom 7. i kao na pravi godišnji polovicom 8.mj.), tako da bi se stvarno moglo dogoditi da se zajedno godišnje "odmaramo"

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    traktorka kako sada stvari stoje mi ćemo ove godine na godišnji u ratama (tjedan dana krajem 6., tjedan početkom ili sredinom 7. i kao na pravi godišnji polovicom 8.mj.), tako da bi se stvarno moglo dogoditi da se zajedno godišnje "odmaramo"
    Suuuuper,doduše istina da se baš nećemo odmarati u hladu ili satima kupati ,ali tko zna,možda se dečki sprijatelje i ostave mame malo na miru ,ali samo moooožda !
    Bez obzira na sve ja jedva čekam more,ali mi se tako ne da putovati....
    Koliko imaš točno od Zg. pa do Martinšćice,mislim na vrijeme????

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Važno da ja gledam ZPB 16. i mislim se, pa zašto nas je zaključalo :? , a sad skužim da ste debelo odlepršale na ZPB 17.
    Mislim stvarno, neću sebe samu uopće komentirati(ako mi je opravdanje, a mrzim opravdanja, imam puno posla pa sam sva polu zbrkana polu neorganizirana)

Al spremam se na šoltu u srijedu popodne! JEEEEEEEEEEEEEE

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Važno da ja gledam ZPB 16. i mislim se, pa zašto nas je zaključalo :? , a sad skužim da ste debelo odlepršale na ZPB 17.
    Mislim stvarno, neću sebe samu uopće komentirati(ako mi je opravdanje, a mrzim opravdanja, imam puno posla pa sam sva polu zbrkana polu neorganizirana)
    Ako ovako nastavimo (ne)pisati stvarno nas budu zaključali

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

traktorka već sam jednom napisala kad je yasmin trebala ići na lošinj da mi nikako ne možemo do cresa (točnije stivana, ali to je par kilometara prije martinščice) doći za manje od 5 sati kako god da okreneš.
    i kad nije bilo autoputa, i sad kad je skoro do krka autoput, i kad je bila stara cesta po cresu, i sad kad je nova novcata (i ravnija) cesta po cresu, uvijek nam treba cca 5 sati i kad vozi jedan trajekt i kad u sezoni voze tri.
    sve to ovisi o tome kad upadneš na trajekt, jel dođe odmah, jel krene odmah, a i mi ti se pogotovo sad kad imamo dijete više vodimo geslom bolje živ i za 5 sati, nego mrtav u nekakvom tunelu pa za pola sata.
    a da klinci bi se mogli itekako skompat, samo ti lijepo upiši roka na vrijeme na tajlandski boks i mislim da će se suuupeeer slagati :/

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dakle nama treba barem 8 sati do odredišta,mislim da ćemo pop****ti u autu,a još i gužve i vrućina,ajme....neću o tome još ni razmišljati.
    Sad kad smo solo ja imm išli do Splita sam se ukočila,a ne s Rokom i još trajekt...

Nije valjda da se Patrik voli potući ,a nek se onda Roko nauči braniti, nema druge. Ima tu kod nas jedan maleni koji često mlati koga god stigne,a Roko kad ga vidi samo bježi od njega,bez obzira što je za glavu veći od njega .....Ma znam ja da je Patrik mala,nježna bubica i da s njim neće biti uopće problema !!!! To tako svaka mama kaže za svoje dijete da je nemoguće ,kao što i ja to mislim

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa ti očito nisi čitala moje postove otprije mjesec dana da svaki put bježim s njim iz parka jer uredno svaki put zataba nekog klinca uz sva moja nastojanja da ga držim podalje - moš mislit mene - živa barijera, ne daj bože sjest na patrikov tobogan, uf
    a kad sam za ročkas rekla da ću na vratima napisat - "pazi oštar patrik"....ma znam pregrozno, a ne bi ništa ni rekla da znam gdje je to uspio naučit, a svi kažu u vrtiću, pa ne tuku se sva djeca koja idu u vrtić.
    sad samo čekam da ga i to prođe, a valjda će ga proć ubrzo jer mi je već :/ , kad se god treba ići družiti s djecom, razmislim dvaput jel mi se blamira ili ne

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma čitala sam ja sve što si ti pisala,ali nekako mi to ne ide uz takvu lijepu glavicu kao što je ova tvoja na avataru i drugim fotkama...on meni zaista izgleda miran i miroljubiv
    A čuj,ako se i potuku ,već ćemo mi to nekako srediti,a možda uz Roka bude mirotvorac (što naravno ne znači da je on miran,već samo da se ne tuče,ali inače je kao vjetar,i sve mora imati i sve mora znati i sve..........da ne nabrajam !

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kad se god treba ići družiti s djecom, razmislim dvaput jel mi se blamira ili ne
    Do nedavno je ovo bio i naš light-motiv (suprotno od vaše situacije, Lovre ne ide u vrtić pa se ja tješim da će to proći kada krene). Lovre jednostavno nije naučen dijeliti: ni igračke, ni pažnju... Od prije mjesec i po se puno češće družimo s Jurom (npr. jednom tjedno) i kroz tih četiri - pet druženja vidi se ogromnni napredak.

(off: muka mi je došla kad sam napisala da 'puno češće' znači 'jednom tjedno'; ovakav životni ritam je živo sr***!)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Maruška, ovo o ritmu potpuno se slažem
    kad pogledam kako nemam vremena ni za što
    a kad imam ništa mi se ne da
    pa tko bi si još uz to sve priuštio i blamiranje
    traktorka, ma moje ti je dijete divno i krasno i najbolje, janješce živo, baš kao što i izgleda, samo kad dođemo popodne doma (ili ko što rekoh u park), e onda je luuuuud - a to otprilike počne čim ugleda mene kad dođem po njega. a zna dijete s kim može, a s kim ne može, pametna glavica mamina.
    samo se nadam da će ga more i ove godine ko i prošle "umiriti" - taj ga zrak samo tako sveobuhvati, sav je plahutlih, pa da ću uspjeti malo i odmoriti (po mogućnosti skupa s tobom )
    a to što je roko veći za glavu od njega, to ti njemu predstavlja samo još veći izazov, ali morat će jednom naučiti da veličina JE važna, pa makar i na svojoj koži, sve to spada u odrastanje

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    kad se god treba ići družiti s djecom, razmislim dvaput jel mi se blamira ili ne
    Do nedavno je ovo bio i naš light-motiv (suprotno od vaše situacije, Lovre ne ide u vrtić pa se ja tješim da će to proći kada krene). Lovre jednostavno nije naučen dijeliti: ni igračke, ni pažnju... Od prije mjesec i po se puno češće družimo s Jurom (npr. jednom tjedno) i kroz tih četiri - pet druženja vidi se ogromnni napredak.
    sve je to dio socijalizacije, pa ako to znači da i Jure treba pretrpjeti koji udarac i malo dreke, uz uporna i strpljiva objašnjenja Lovrine mame neka, ionako nisam tip koji bi dijete držao pod staklenim zvonom i skakao na svaki iole "pogrešan" stav drugog djeteta...o odraslima, e to je već priča za neki drugi pdf

Citiraj Maruška prvotno napisa
    (off: muka mi je došla kad sam napisala da 'puno češće' znači 'jednom tjedno'; ovakav životni ritam je živo sr***!)
    a ja sretna što je bar jednom tjedno , al kad se sjetim onih dana...e ja to zovem uživancijom

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dobro jutro svima !

Danas nam je zadnji dan za prijavu u vrtić,pa zato svečano objavljujem da idem prijaviti Roka za sljedeću godinu !!

Već me hvata panika kao da će sutra već krenuti u vrtić....

Malo ću škicnuti kako to sve tamo izgleda da dobijem jasniju sliku svega u vrtiću !!!!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Dobro jutro svima !

Danas nam je zadnji dan za prijavu u vrtić,pa zato svečano objavljujem da idem prijaviti Roka za sljedeću godinu !!

Već me hvata panika kao da će sutra već krenuti u vrtić....

Malo ću škicnuti kako to sve tamo izgleda da dobijem jasniju sliku svega u vrtiću !!!!
    za sreću!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo zadnjih par postova prije produženog vikenda (juuuuupi!!!).

Znate onaj super osjećaj kada vidite da je dijete od vas naslijedilo zelene oči, duge prste, osjećaj za ritam? Nekako vam dođe smješak na lice, ponos u srcu...
    E pa mi smo sad u situaciji kad mi je već muka od gledanja kako je od mene naslijedio - preosjetljivost na ugrize komaraca! Katastrofa!! Kada meni na ruci bude oteklina promjera 5 cm i nije tako strašno, ali kada oteklina istih dimenzija bude i na mojoj mrvici...
    I najgore od svega: gotovo ništa ne mogu učiniti da mu pomognem!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •