Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Problemi s kožom

danchi79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Problemi s kožom

Ovako, koža čela i područja između očiju i nosića nam je unazad par dana ljuskavo žuta, zadebljana S ostatkom tijela nemamo nikakvih problema, dapače koža nam je prekrasna, meka, bez crvenila i osipa

Ima li tko ideju, o čemu se radi? :? Trebamo li čime mazati ili će se to jednostavno odljuštiti samo od sebe??

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a ima li tjemenicu,nama je tako bilo dok je imala tjemenicu pa prešlo na obrve

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, mogle bi biti tjemenice. Ja bih savjetovala da pustiš nekoliko dana da vidiš hoće li se samo povući. Nemoj probati skidati ljuskice. Nemoj neko vrijeme koristiti kupke i sl. kozmetiku, kupajte se samo u vodici uz malo masl. ulja. Znam da kažeš da je koža na tijelu zdrava, ali zbog ličeka...
    Javi nam kako vam ide dalje. I neka prođe što brže.

danchi79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi se i kupamo samo u vodici, svega tri puta do sad stavili po kap bademovog ulja

Znači mogle bi biti tjemenice, uh sad mi je lakše javim kroz par dana kakvo je stanje

Hvala vam curke

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Tako je imao i AA, ali je kod njega bilo i po obrvama i nešto malo po glavici. Nakon svakog kupanja bih mu to nježno skinula ručnikom (nije pokazivao da ga smeta), koža bi 10-15 minuta bila crvena i zatim bi se smirilo. Brzo je nestalo.

Kozmetiku nikad nismo koristili.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i moj je to imao,čak sam to na forumu i pitala.isto na čelu,obrvama i glavici.to ti je najvjerojatnije tjemenica,a kako je L imao dosta suhu kožu,ped.nam je savjetovala eucerin kremicu.s njom smo par puta namazali i nestalo je.

danchi79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jučer prije kupanja namzali maslinovim uljem pa nježno skinuli ručnikom, i sad nam kože ponovno blista :D očito je u pitanju bila tjemenica, hvala Vam curke još jednom

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

I mi evo imamo tjemenicu, nasrecu neki blagi oblik. Zanima me koje maslinovo ulje koristite za mazanje bebe. Ja ne mogu doci do domaceg, nego samo do onog iz trgovine. Je li to ok?
    U ljekarni mogu kupiti cisto bademovo ulje, mogu li onda njega koristiti umjesto maslinovog?

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I greta ima tjemenicu i skidali smo je uljem i mustelinim stelakerom, ali se nakon par dana ponovo pojavilo, u mane ali ipak je ima!
    Do kad to traje?
    Isto sam primjetila da joj je koža oko obrva zadebljana i suha ali to mažem exomegom kao i ostatak tijela zbog dermatitisa.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

:/ Moja ima 19 mj i ima jos uvijek tjemenicu. Kada je imala 6-7mj sve sam ocistila sa maslinovim uljem. Sada se ponovno pojavilo, prije nekih mjesec dana, i nikako da namazem uljem. To su takve male fleke po glavi, vec dosta skorene da ne vjerujem da ce ici dolje samo sa uljem tj od prve..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •