Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: kada poceti sa rock koncertima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kada poceti sa rock koncertima

kad ste svoje klince poceli voditi na rock koncerte? mi se danas bas i nismo predobro proveli, sebastian danas nije izdrzao ni 2 banda, premda je trazio da ga se vodi sto blize stage-u i uredno je plesao na pjesme koje su mu bile ok

kad ga je prasnulo da bi cicu derao se (nije plakao) cica, cica i pokusavao je strgnuti majicu sa mene da se docepa cice i na kraju smo ipak morali ici doma

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Možda ipak nije rocker u duši

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa kaj mu nisi dala cicu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imala sam onaj oklopni grudnjak, nisam se mogla skinuti i zapravo nije mi se uopce dojilo nego mi se svrljalo okolo i gledalo koncerte

(ok, nisam bas ni imala di sjesti a nemrem ga vise drzati na rukama i tako dojiti jer ima prevec kila)

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

oklopni grudnjak
    onda ga drugi put nemoj vodit

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ocu da se navikava ici na svirke

meni je super sto on cim cuje muziku koja mu se dopada grabi palice i nabija po stanu, tako mi je isto bitno da mu u uho udje ok muzika (da me ne bi jedan dan iznenadio nekom kuruzom kak sam ja starcima ko mala samonicijativno dovukla doma abba i boney m)

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    :shock:
    možda je dijete ipak premalo? a možda nikada neće voljeti koncerte.

(da me ne bi jedan dan iznenadio nekom kuruzom kak sam ja starcima ko mala samonicijativno dovukla doma abba i boney m)
    to bi te jako pogodilo?
    malo mi je čudno kako smo liberalni kod pitanja: Što biste da vam dijete bude gay; Što biste da konvertira i Što biste da poželi biti čistač ulica?
    Svi odgovaramo kako nam je važno da su sretni i zdravi, pa neka rade štp god žele.

A sada bismo im imputirali vlastiti glazbeni ukus i ježimo se od pomisli da bi dijete slušalo Milu Kitića.

Možda bi netko htio da mu dijete ima plave oči

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hipersenzibilizacija na zvukove?
    ni moja kćer ( kad je bila u toj dobi) nije voljela preglasnu glazbu

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa što bi se mala djeca vodila na rock koncerte?

Neće oni ništa tako naučiti, a valjda će si razviti i neki svoj glazbeni ukus vremenom

ja sam trenutno u fazi premišljanja da li bi išli na Trešnjevačke mališane, a ne na npr. koncert Sonic Youtha

ona je za to mala, koncerti do u kasno traju, gužve su, ako je zatvoreni prostor zapušeno je, a i mi slušamo bučnu muziku..i zato ne kužim logiku vođenja djece po koncertima

ak i kad pita bude išla..ili neki open air kad navrši šest godina i više, da se ako ništa drugo veseli što spava u šatoru

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    :shock:
    možda je dijete ipak premalo? a možda nikada neće voljeti koncerte.

(da me ne bi jedan dan iznenadio nekom kuruzom kak sam ja starcima ko mala samonicijativno dovukla doma abba i boney m)
    to bi te jako pogodilo?
    malo mi je čudno kako smo liberalni kod pitanja: Što biste da vam dijete bude gay; Što biste da konvertira i Što biste da poželi biti čistač ulica?
    Svi odgovaramo kako nam je važno da su sretni i zdravi, pa neka rade štp god žele.

A sada bismo im imputirali vlastiti glazbeni ukus i ježimo se od pomisli da bi dijete slušalo Milu Kitića.

Možda bi netko htio da mu dijete ima plave oči
    nemres vuci paralelu izmedju sexualnog opredjeljenja jer se sa time radjas, dok se muzicki ukus, i recimo preharambene navike profiliraju

ne znam ko ti je ta mila kitic, pa ne mogu reci da li bi mi smetalo da to slusa

ot sebastian ima plave oci, upravo onako kako sam htjela

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mene samo zanima što bi napravila da ti jednoga dana dijete donese doma "kuruzu".
    i da se satima zaključava u sobu slušajući Magazin ili Cecu (ova potonja je turbofolk).

glazbeni ukus, ukus u odijevanju i prehrambene navike... mogu kod kuće dobiti neke temelje, ali se bruse i u ustanovama (vrtići, škole), na ulici, u društvu...

rekla bih da to nije stvar čipa koji možeš ubaciti u mozak i očekivati da "fercera": tvoje dijete jednoga dana može biti povodljivo, može se zaljubiti u nekoga tko ima sasvim drugačije stavove, može iz prkosa poželjeti slušati nešto sasvim oprečno od onoga što bi ti htjela.

hoćeš li ga zbog toga manje voljeti?
    ili su plave oči dovoljne da se "iskupi" za sve :/

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam svoga vodila na koncerte (ljetne, na otvorenom) oduvijek. S nekih 5-6 godina je i Novu godinu dočekao na rock-koncertu. Nisam primjetila da ga zanima muzika, ali je uvijek morao stajati čim bliže pozornici (a ako je bilo moguće i sa strane ili iza nje) da mu ne promakne niti jedan pokret muzičana na stageu. Najviše ga je uvijek fascinirao bubnjar.
    Iako se u našoj kući i autu uglavnom sluša rock i punk sin (sada tenagger) sluša techno, pobjednice eurovizije, a tu i tamo uleti i "kuruza". Dakle, ništa što je mogao čuti kod kuće, ali vršnjaci to slušaju, pa sluša i on.
    E, da, u zadnje vrijeme je otkrio Hladno pivo, a ja sva sretna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •