Uvijek me muče ista pitanja, pa molim help u detalje iz vašeg iskustva dobrih živaca:
1) Kuhanje kreme na pari
Koliko dugo (znam dok se ne zgusne) ali kod mene to neće pa neće....Jel tu bitan neki redosljed
2) Biskvit
a) Da li jaja moraju biti drito iz frižidera ili trebaju odstajati neko vrijeme van frižidera?
b) koliko biskvit za tortu mora ostati dugo u pećnici nakon što se pećnica izgasi, da biskvit ne padne?
c) kad smijem probati čačkalicom jel gotov
3) Tučeno vrhnje
Koje vrhnje i koliko dugo da bude stvarno čvrsto
4) Kvasac za kiflice
To s kvacem mi je misterija. Molim postupak i uvjete sa svježim, a kako sa suhim.
5) Maslac pjenasto istući
Ma moš mislit što će bit pjenast. Koliko dugo?
6) kalup za tortu namazatii pobrašniti
Jel i bočne stranice il samo dno. ?
:/