Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Ide li garancija uz AS?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno Ide li garancija uz AS?

Kupili smo danas u TL-u AS (Roemer king plus), dobili smo račun, ali ne i garanciju (ni nikakvi manual, BTW). Je li to uobičajeno ili se obično dobije i popunjeni jamstveni list?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Treba ti pisat u uputama kolko dugo traje garancija (obicno samo godinu-dvije kod europskih sjedalica ) i sto ti sve treba da je mozes iskoristiti. U svakom slucaju moras cuvati racun, stavi ga na sigurno (al ne tolko sigurno da ga poslije nemres nac - moja standardna praksa za takve stvari ).

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa
    Treba ti pisat u uputama kolko dugo traje garancija (obicno samo godinu-dvije kod europskih sjedalica ) i sto ti sve treba da je mozes iskoristiti. U svakom slucaju moras cuvati racun, stavi ga na sigurno (al ne tolko sigurno da ga poslije nemres nac - moja standardna praksa za takve stvari ).
    U onima koje nisam dobila ?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma kako nisi dobila? Vratis se nazad i trazis da ti daju (i one origigi i one na hrvatskom). I ne odlazis dok ti ne daju. A ako ti ne daju, krse zakon.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ok, idem ujutro natrag, danas više ne stignem.

Hvala

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Za Romer AS garancija je dvije godine. to pise na kraju knjizice sa uputama. na hrvatskom.

TLu se cesto desi zaborav za adti te upute i nije mi jasno zasto. ja sam se po svoje isto vracala jer sam dobila komplet drugih jezika a ne tamo gdje je hrvatski.

upute nisu posebno pisane pa kopirane vec su u originalu na hrvatskom.

svakako se vrati u TL po njih. sigurno ih negdje imaju.

dalje cuvaj racun barem te dvije godine. ja sam svoje zaklamala za te upute i drzim ih zajedno sa AS. i jedna i druga AS imaju mjesto za stavit upute.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •