-
"puž od gume" za ispod AS
Na jednom topiću o kolicima spomenut je tzv. puž od gume ili špageti za bazen. To je neko gumeno crijevo koje se može staviti između AS i sjedala da se složi bolji nagib AS.
Naš problem je što je kut sjedala takav da kad stavimo AS (radi se o prvoj AS, inače je iz kompleta Chicco Trio ct 0.1 Autofix), nagib je puno viši od 45% i beba u njoj skoro pa sjedi.
Naravno da mu je tako neudobno, pa to počne i brzo pokazivat, iako me to manje brine od toga da se ja osjećam da je to nesigurno. Vrlo brzo on se prilično spusti, tj. odskliže niže u neki položaj koji je iz aviona vidljivo neudoban, sav se zguri, remenčići mu nekad krenu ispadati, kako god ih namjestili i stegnuli. Pa zamislite stajanje, popravljanje, njegovo nerviranje..zato uglavnom izbjegavamo vožnju, ja ga sama nikad ne vozim, uvijek sam kraj njega.
Pokušali smo staviti deku ispod, kako sam čitala tu na forumu, no, ne čini mi se baš to kao sasvim zadovoljavajuće rješenje iako je malo pomoglo, a u sjedalica više nije tako stabilna, koliko se meni čini.
Zato me zanima, ako netko može staviti link na fotku gdje se vidi kak izgleda taj "puž od gume" ispod AS, pretpostavljam da to bolje fixira AS.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma