25-26
Prekjučer bili u cicibanu i kupili joj sandalice br. 30 :shock: ma valjda je mali kalup jer broj 30 :shock:
Nina ima 3 g i 4 mjeseca...
27 a tri ipo ima
u 11.mj punimo 4g. a nogica je 26-27
Sa tri i pol godine kupili kod Valeka cipelicu broj 27. Kad bi ja sama kupovala kupila bi sigurno za broj ili dva manje, ali tamo joj izmjere nogicu i daju točno kakva joj treba. Imam povjerenja da znaju izmjeriti nogicu, ali svejedno mi se čini ogromna cipela za njenu nogicu.
3 godine i 3 mjeseca i nosimo 29 koji nam je već na knap...![]()
naša nova mjera je 30 :shock:
kud plovi ovaj brod, pitam se.....ja sam u sedmom osnovne nosila 35
Roko 20.9. ima 3 nosi sandale 25.Kupili smo mu odlične kožne sandale u peka za 99 kn. :D :D
samo se ti smij, oš kupit ne iznošene 29 sandale?ninochka prvotno napisa
e da i zimske cipele jednom nošene br.27 čini mi se. (kupila sam ih onaj jedan dan ove zime kad je bilo hladno, isti taj dan i skafander hlače, na kraju NIKAD obučene. valjda sam mislila da će u jednom danu nastupiti ledeno doba.)
![]()
draga ko zna kad ćemo mi na 29tweety prvotno napisa
![]()
![]()
a baš sam si mislila malo uljapšat dan.
s kupovinom obuće ove sam godine doživjela totalni fijsko
Damian 27,malo me ovaj topic utješio,mislila sam da samo mi imamo peraje![]()
Lucian 28, ovaj mjesec puni 3 god
26 su joj na knap, sad ćemo nove 27
Još malo pa treći rođendan - i još nismo došli do broja 24. Neki dan smo uzimali mjeru kod Valeka, kaže, 23 i pol.
Bitno da smo mu u Sloveniji kupili gojzerice br. 26 (manjih nije bilo) -pa neka čekajuionako su bile na sniženju.
:D Boky ima 3 i pol godine i nosimo 28 broj cipela. Svaka tri mjeseca kupujemo nove papuče i cipele. Sada moramo kupili 29 jer mu je već sve malo. Strašno.
Mi smo se u petak sokirali, u trgovini su joj izmjerili nogicu: odsad nosimo broj 30 :shock:![]()
A Bigfoot-princeza ima samo 3 godine i 10 mjeseci.![]()
Valjda ce za par mjeseci nositi moje cipice... ja nosim 37.
24-25 zavisi od modela
upravo ušli u 27 i tako mi se čini veeeeeelikaaaaaaaaa ( cipela, ne noga)
Osjecam se kao da mi je mali div!
Ima za mjesec dana 3.g. i upravo sam mu kupila 27 Cicibanke i Geox 28!
Jako je visok 107cm, a mršav - moja grančica.
Mi sa 4i pol sad kupujemo 25, ali su nam komotne... :D
Tata nosi 36, a baka 33. Valjda ćemo dostići do 39 da možemo nositi normalne cipele kad odrastemo.![]()
Šta da ja onda kažemromi prvotno napisa
![]()
2 i pol godine
cipele 27 , visok metar
ma daj nemoj zezat :shock:zumbulmama prvotno napisa
sad smo sa 3 godine na 25 (ali su nam još malo komodne-zavisi od kalupa).
krajem travnja sam joj kupila 24 br. i bile joj baš fino komodne.
u 7. misec joj skoro prsti probili van i prešli na 25.
Ne zezam, nazalost. Znas ti koja je to muka pronaći neku normalnu mušku obuću br 36-37? Tenisice bez medeka i krokodila se još i nađu,ali klasična cipela samo po mjeri. U Zg ima samo jedan postolar s kalupom te veličine i to samo jedan model.
A sveki ( cipela 33, visina 148) barem ne može slučajno u gradu naletjeti na dobre cipele i spiskati lovu![]()
pa koliko je visok :? stvarno mu mora biti problem naći cipele :/
Sedamnaestogodišnja kći moje frendice nosi 36.
Tenisice u tom broju (a da nisu dječje) do sada su pronašle samo Puma i Lacosta.
Mala se ne buni.![]()
Odrasle ženske cipele se proizvode od broja 35 - 36, a muške od 39
Edita sa 3,5 godine - 28 Ono, malo su koj komotnije za pola prsta prst.
visoka je oko 1 10
2 god i 10 mjeseci (25-26).
2 g. 10 mj. br. 26
_________
N 28.12.04.
Tri i pol godine, broj cipela 28. Mjerili ga danas: visok je 107cm.
Bruno (05/2003) ima nogu 31...
Ono što je važno u tvom pitanju je što noga dugo stoji na istom broju... moje kumče je zastalo u rastu zbog bubrežnih problema koje je novi pedijatar skužio u zadnji tren... operacijom je to riješeno i sada raste normalno...
nisam te željela sada prestrašiti ili reći da je i tvoje dijete bolesno nego ti samo navesti primjer kako dugo razdoblje stagnacije (kod ovog primjera ca 2 godine) može (i ne mora) ukazivati na druge probleme i bolesti...
posavjetuj se s pedijatrom koji će onda obratiti pažnju i na druge znakove (boja kože, urin, krv)...
e jesam se ovome nasmijalazumbulmama prvotno napisa
![]()
![]()