Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Cijepljenje i šmrcanje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Cijepljenje i šmrcanje

Znam da se bolesno dijete nesmije cijepiti, a šta je kod onog klasičnog šmrcanja koje nikad ne prestaje u ovim zimskim mjesecima?
    Naime, trebali bi krenut u jaslice na privikavanje (dok sam još na godišnjem), a nemožemo dok ne obavimo cijepljenje (ono s godinu dana), jer smo prehlađeni.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi smo zbog konstantnog smrcanja, laganih prehlada, pa opet smrcanja, pa malo kasljanja, sve uglavnom bez temperaturu, odgodili cijepljenje za skoro 6 mjeseci.

ipak, znam da pedijatri na to gledaju kako-koji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da li dijete može u vrtić, a da nije dobilo cijepivo s godinu dana? (samo šmrca)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pri upisu u jaslice traže potvrdu o cijepljenju...u Rijeci, pretpostavljam da je tako i u ZG.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I mi bi trebali u ponedjeljak na cijepljenje a MS malo šmrcka, tu i tamo zakašlje, kao da je malo promakao i tako... Više mi to izgleda kao da mu malo smeta zrak zbog grijanja. U cijelom su stanu postavljene posude sa vodom, ali opet... tako nam je bilo i prije godinu dana dok je bio sasvim mali bebač. Ne znam ni sama što ću. Najgore je što kupujem cjepivo pa mi je malo bed doći pa da mi kaže da ga ne smije cijepiti. A vjerojatno bi ga onda oni mogli smjestiti u ambulantu?!?! Pa negdje drže i svoja cjepiva!?!?!?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Eto mi se danas cijepili usprkos šmrckanju. Jednostavno ima malo šlajma pa šmrcka i povremeno pokušava iskašljati. Grlo i pluća čisti, temperature nema i teta doc rekla boc boc!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...i mi se cijepili iako smo šmrcali, ali bez temperature!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Smrcanje nema nikakve veze s cjepljenjem. Kad se kaze da djete mora biti zdravo da bi se cjepilo misli se ono da nema fibru i tako nesto. A sto se smrcanja tice pa djeca smrcaju mjesecima barem moja i pogotovo u zimskom periodu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •