-
krv u stolici kod bebe
Bok! Mojoj bebici od 2 mj se već drugi put pojavilo malo krvi u stolici. Bili smo u Klaićevoj, ali ništa (na sreću) nisu našli. Stolice su uredne i kašaste papa samo moje mlijeko. Sad sam dobila preporuku da prestanem jesti mliječne proizvode i da odnesemo 3 stolice na bakteriološku pretragu. Jedna stolica u Klaićevoj je bila ok, ali s obzirom da nam se krvca pojavila ponovo nakon 10 dana sad moramo ponoviti.
Ja se nekako nadam da joj to pukne neka žilica. Pedijatrica mi je rekla da se to zna javiti kod djece koja puno jedu i time opterete probavilo. Moja Lara uglavnom jede svaka 3-4h (noću ima pauzu od 21 do 5-6 ujutro). Zbog vrućina sad danju traži puno češće i onda ne povuče malo nego dok se ne najede do presitosti da joj mlijeko odmah curka iz usta. Meni sve nekako miriše da se kod nje upravo i radi o prejedavanju pa ću joj ponuditi malo vodice kad je jako vruće, a mislim da joj nije vrijeme za hranjenje.
Zanima me da li netko ima slična iskustva s krvavom stolicom?
-
Jesi možda išla dermatologu u Klaićevoj? Možda je alergična na neku hranu. To bi objasnilo krv u stolici no onda bi je oni u Klaićevoj vidjeli. Vjerojatno je žilica pri naprezanju. I moj maleni je imao tako izolirano. Zaključili smo da je žilica. No ako postoje još neke pretrage, napravi ih. Mirno ćeš spavati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma