-
Ja u javnom prijevozu kolica uredno zakočim u prostoru koji je predviđen za to, i pridržavam ih nogom i rukom dok se pridržavam da ja ne padnem...
Čak sam u par navrata doživila da mi vozač sam to napomene pri ulaženju u bus...
A što se tiče taxija, neki dan sam se baš morala odvest s klincima taksijem, i nisam imala sjedalicu ni za jednog od njih...Najgorih deset minuta u mom životu...A nije bilo teorije da s kolicima dođem na odredište cipelcugom...
Al sam razgovarala s čovjekom i on je isto rekao da zna da bi me morao vozit i da NJEMU ne gine kazna ako nas zaustave...Mada sam ja rekla da bi tu kaznu JA platila čisto zato što sam u auto sjela svjesna i zakona i opasnosti, na vlastitu odgovornost...
Kad sam bila s Karlom u Njemačkoj kod mame, nisam mogla nosit sjedalicu, i isto nam se dogodilo da smo u par navrata išli bez...Da bi ona jednu večer pozvala taksi, tip dođe, i poludi jer mu nije naglasila da ide dijete s nama...
Na kraju je ispalo da tip totalno pretjeruje - on po zakonu MORA u svakom trenu imati sjedalicu u autu, nekakav kožni buster koji ima dio koji se stavi djetetu među noge i oko struka (kao onaj stolić na hranilici ali masivan, dijete se ne može maknut)...I naravno da ga je imao, tako da sam mu na kraju prokomentirala da ne vidim koja je razlika u montiranju sjedalice prije nego krene na put od montiranja kad nas pokupi
Za mjesec i pol idem opet, s oba klinca, i nosim obje sjedalice (0-13kg i Rodi)...i rekla sam staroj da može zaboravit vozikanje okolo ako djecu prvo ne utrpa u njih...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma