I Andrej je još među necijepljenima. Idemo provjeriti željezo sutra, a onda možda još ovaj tjedan na docjep. 5u1. Docka je rekla da za MOPARU nije problem do 2 godine, a 5u1 bi što prije, zbog tetanusa.
Klinci su preslatki, koliko provala... I kod nas ih stalno ima, više ne mogu ni popamtiti. A priča ko navijen, sve on mora komentirati.I tvrdoglav je jako. Pogotovo u zadnje vrijeme. Ne znam kako vi stojite s tim, ali on se uopće ne odaziva, zapiči nekamo svojim putem i ne obraća uopće pažnju na naše dozivanje.Nekad bi poludjela!
Pelena nije problem, kao ni cipelice. Danas smo kupili i sandalice za igru - one skroz otvorene, bez problema smo mu ih obuli odmah u trgovini i ostao je u njima.Šišanje nam ne treba, a vjerujem da ne bi bilo ni problem, kao što više nisu ni nokti.
Jedino još muku mučimo s jelom - za ručak samo juhice s tijestom, ništa povrća, ništa mesa, više neće ni krem juhu. I s uspavljivanjem koje traje po sat vremena... :/
Mi krajem lipnja idemo u Englesku pa jurim pročitati kako je Viti bilo u avionu![]()

Nekad bi poludjela!
?
za mišicu da što prije ozdravi!
ali zbog cega je bolje izbeci leto? Nama predstoji 5u1 (zapravo trebalo je jos pre 2 meseca). MoPaRu je primio.
počela sam skakat od sreće a ona se samo smijuljila.
(iako se bojim da će Eva stići zadnja jer mora pokupiti sve smeće po putu).