samo pšššššt. još se nezna. s vama moram to podijelitmomze prvotno napisa
![]()
samo pšššššt. još se nezna. s vama moram to podijelitmomze prvotno napisa
![]()
Bubimira, kliknula sam na link u tvom potpisu, slusam prekrasnu glazbu i citam tvoju poruku i - placem.
Ajme, sto sam sretna zbog vas.![]()
![]()
![]()
A daj nemoj sad ćeš i mene rasplakati.
btw. ja sam jučer cijeli dan imala izmjene plaća i smijeha
Evo i nas natrag! Odmorile smo se, nauživale, u zemlji sladoleda i pizze popustile su moje granice i naravno da je Lola to maksimalno iskorištavala i tamanila oboje. Pojavila se i njena druga strana, imale smo par hoćuvrištimbacamsepopodu scena, izgleda da je ipak naslijedila moju tvrdoglavost. Obožava svog bratića, svako jutro nakon buđenja je najprije tražila njega da mu da pusu, baš su mi slatki kad su zajedno.
Obožava more, s tatom je uživala, kupili smo joj narukvice, kako Sanjam piše svako malo sam provjeravala da slučajno nema plivaće kožice. Priča kao velika, pjeva, uči talijanski, obožava mačke.
Naravno da smo obavile shoping, M se prijeti škarama, a ja skrivam Diners.
Dobila sam mengu, nakon 29ipol mjeseca, prošla je OK, jedini PMS je bilo Lolino cicanje svaka tri sata, vidjeti ćemo kad će druga.
Vidim da i tu ima novosti, za neke znam, a za neke mi je posebno drago, Bubimira.
Sve vas pozdravljam, slikice ću staviti kasnije.![]()
Frida, welcome back!![]()
Menga nakon 20 mjeseci!?? wow! a ja mislila da sam 'najstarija' - naime ja sam ju dobila nakon 16 mjeseci.
Ilo ti vjerojatno daje znakove da je spremna za brata/sestricu cim je tako voljela biti sa braticem.![]()
Bubimira![]()
Pa ajme sto li se tu zbiva?!
Nis..sad bumo se prebrojavale mi koje nismo trudne..mislim da je to laksa varijanta..![]()
Bubimira..iskrene cestitke!![]()
Bubimiraaaaa!
Pa ne mogu vjerovati..mislim mogu ali....ma baš mi je drago!!!
Cure hvaa na čestitkama, al veli sve je još jako rano. ni kod doktora nisam još bila.
al ako dragi Bog da, sad bum doma pa se konačno možemo dogovorit za kružok kod nas. Može svaki vikend![]()
draga Buba da i ovdje kazem koliko mi drago![]()
morat cu Boskeca pitat za recept![]()
Bubimira,za radosnu vest!
Ah da, evo kod nas je stanje sa tantrumima skoro totalno nestalo. I prestali smo da nudimo tutu. Jedino sto je iz tih dana ostalo, je sto je uveo jutarnje dojenje i sto posle toga nece da doruckuje nego svakih deset minuta uzme po zalogaj -dva i prekine sa jelom. Ali ako ustanem pre njega, onda ne trazi siku, i doruckuje vise..
Stalno neke muke (slatke)
bubimira čestitam :D !!!
momze - što se čeka?
ja tugujem... ostavila Rok-a sinoć na moru...
miha nemoj biti tužna![]()
znaš da će on uživati. i mi kad smo bili djeca isto nam je najdraže bilo biti cijelo ljeto na moru.
ajd ti lijepo ispeci kokice, kupi cugu, posudi koji romantični film i doći ćemo ti mi curke na hen party. može?
pa, nista - znat cu vise za 15-ak dana. 8)miha prvotno napisa
Miha, a kako Rok podnosi razdvojenost?
ostavila ga sinoć.
spavao je s mojim tatom u bračnom krevetu, a u običnom krevetu pokraj je bila moja mama.
zaspao u ponoć, 2x se probudio. sjeo na krevet. pogledao moju mamu, pogledao mog tatu, spustio se nazad na jastuk i nastavio spavat.
za sada je sve 5, ali sam se ja rasplakala jutros kad sam zvala i kad sam ga čula kako brblja u pozadini. nisam mislila da ću tako reagirat. sve je OK dok ga ne čujem...
vidjet ćemo sad samo što će bit s mojim cicama, što će biti kad dođem u čet.-pet. i što će bit kad u nedjelju navečer opet odem...
drž' fige!
(i ja ću za tebe sljedećih 15 dana)
Bubimira![]()
Skoljkica, Bubimira saljem vam veliku.
Frida evo i ja tek danas dobila mengu, tako da krecemo i mi u akciju, ja tako ceznem za jos jednom bebicom.
kod nas ima malo pomaka na bolje sto se tice noci, zadnje dvije noci se prvi put probudi u 4i po, malo pociki i nastavi spavati i evo jos uvijek spava, meni je to nevjerojetno, od toliko sna osjecam se umorno.
Pozdrav svima i uzivajte na moru
miha![]()
momze nadam se da se vidimo malo gore višlje za 15 dana
bucka prvotno napisa
Nemoj tu skakutat nego se prihvati posla !![]()
moram prvo smrsat 10kila!!!TATA MATA prvotno napisa
![]()
8)bubimira prvotno napisa
Buckici, kakvo mrsavljenje? Smrsavis i nakon toliko muke da smrsavis, opet se ides udebljati?!
Ma daj, bolje je sada ici na drugu trudnocu i onda nakon toga mrsaviti.![]()
Bucka, nemoj mi te fore prodavat ! 8)
Drzavni mozes polozit i dok su u blazenom stanju...DADDY u napad.![]()
joj momze moram jer ak zatrudnim sa ovom kilazom, stvarno mislim da bi mogla imat ozbiljnih zdravstvenih problema!! :/
a TM, zadnji ispit na faxu sam polagala u blazenom stanju i ne bi opet!
em mucnine, em koncentracija 0...
ali budemo i mi uskoro...!!![]()
Dobro...pazi kaj si rekla...nemoj da moram dolazit na razgovor ! 8)bucka prvotno napisa
sto nam je zamro topik?
vidi se da je vecina otisla na more (mozda bude jos novih trudnica na jesen)...![]()
Okej..ja se sad sluzbeno osjecam kao totalni izrod.momze prvotno napisa
![]()
Pa zar sam ja jedina koja niti ne pomislja o novoj trudnoci?
nisi retha,ni meni još jedna beba nije na pameti.u zadnje vrijeme kad me neko pita kad ćemo na drugo dijete,ja odgovaram ako se uspijem klonirati onda može.
mislim da bi prolupala,sami smo,muž pomogne nešto malo kad može i stigne,radim i ponekad ostajem dulje na poslu,kućanski poslovi,djete normalno traži svoje,muž bi,a ja bi da mogu jednom tjedno otić u grad sama na kavu i malo odmorit i da se ne tuširam nakon ručka kuhanog za sutradan u pol jedan u noći.
Nemojte mi zamjerit na ovom postu,ali pomalo pucam po šavovima.
ha čuj moram ti priznati da je i mene ovog isto strah. al želja za bebom je bila veća.Barbara1 prvotno napisa
trenutno ne razmišljam što će biti, još sam u sedmom nebu od sreće zbog plusića.
Retha, ne osjecam ja strasan poriv u sebi da imam bebicu.
No, obzirom na nas stil zivota (cesta putovanja i seljenja diljem svijeta svakih nekoliko godina), mislim da nije fer ostaviti Zach-a samog. Ionako ce uvijek morati napustati frendove iz vrtica/skole kada se budemo selili.![]()
A obzirom da ne zelim vise kontrolirati trudnocu na nekom stranom jeziku (kao na primjer dok sam bila u Bjelorusiji), znaci sada mi je idealna prilika da to napravim dok sam u Hrvatskoj.![]()
Ja ne smijem niti pomisliti kako ce biti sa jos jednom bebicom uz ovako hiperaktivnog Zacha koji se jos uvijek budi nekoliko puta po noci i cica.
ovo se meni događa. Od kad je prestao sikiti i počeo spavati po cijelu noć (eventualno se koji put nešto premješta i procvili), ja još umornija...memole prvotno napisa
![]()
Buba, čestitam od srca!! Baš je veselo na našim jesenskim!!
Evo, da objavim, i ja dobila M nakon 30 mj., prvi dan kad smo stigli na more i točno mjesec dana kako sam prestala dojiti. Čak sam se i razveselila.![]()
Miha, kako cice?
Barbara, jedan utješnipun razumijevanja...
bubimira koje dobre vijesti:D
čestitam od srca!!!!
Ra, daj nam slikice, pliiiiiiiiiz![]()
Hm...mene katkada ulovi kako bi bilo super da Jan dobije društvo ali onda me uhvati strah pa...ne znam...da se dogodi-nema frke, ali da baš planiram-ne!
U biti nama je neki plan za drugo dijete za dvije do tri godine i definitivno ako se preselimo u drugi stan ili, daj bože, kućicu. Već me hvata panika od Janove sobe u koju će stati, doslovno, samo krevetac!
Jer ako već, jelte, planiram drugo dijete onda ću mu, valjda, i omogućiti adekvatan prostor.
Inače, ja se upravo vratila s nekog partyja na kojem sam bila sa svojom ekipom s posla.
Jana je uspavao tata nakon-točno-godinu dana. Inače ga samo ja uspavljujem. I sve je prošlo odlično, jer čim me ne vidi sve 5 ali da sam ja doma i da ga tata proba uspavati-nema šanse!
Malo sam se proveselila, cugala neki šampanjac, srela sto poznatih ljudi i baš super!!!
Ra, pronasla sam slike.
Divni ste![]()
Shiny, i ja se tako nadam da bi mm mogao da uspava Strahinju, ali nikako da krenemo sa isprobavanjem. Uvek na kraju zavrsimo da ga ja uspavljujem.
Okej..ja se sad sluzbeno osjecam kao totalni izrod.
Pa zar sam ja jedina koja niti ne pomislja o novoj trudnoci?
nisi ima nas još ali kad čitam sve ove sretne buduće " ponovno " mame i mene nekako u nekom kutu srca uhvati želja za još jednim veseljem ...ehhh