Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Jedno ili drugo...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Jedno ili drugo...

Bok svima, ja sam nova na forumu jer sam se tek sad uspjela log.Imam bebača od 3,5 mj ,isključivo je samo na prsima.Unatrag 2 tj ne cica kao inače ,potegne i cica oko 5 min i onda više neće.Dojim ga na zahtjev svakih 1h ,1,5 h 0,30h ovisi kad želi.Sor nema tako veli doca,prirasti su mu 1,300, 1,500, 900 ovaj mjesec.Mlijeka imam više nego dovoljno Dudu neće ,flašu neće znam to je super ali dali on dovoljno pojede :? .Inače je od ovog mj .dosta živnuo ,zadovoljna je beba,stalno je u pokretu :D možda su zubići....Molim savjet.

Dina 1998.
    Ivano 2007.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Draga div, dok ti se ne jave stručne Rode zadužene za dojenje, malo da te utješim. To je vjerojatno samo faza, beba sebi uzme koliko njoj treba, znači nije tako gladna. Možda i zbog vrućina...
    Šaljem ti i sretno s dojenjem. Nemojte se dati obeshrabriti!

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

E, da, i dobro nam došla!!!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a i bebama više ne treba dugotrajno dojenje ko novorođenčati...sad su ipak puuuno veći, iako imaju 3/4mj, i puno im manje vremenski treba da pojedu ono što su nekad jeli po sat vrimena... tvoja zadovljna beba ti sve govori...a i može bit koji gutljaj tek toliko rad žeđi i vrućina
    opet, možeš otić dojit u nekom mračnom i tihom kutku, recimo spavaćoj sobi...jer se bebe taman od 3/4mj počinju aktivno zanimati za svijet oko sebe...pa više "ne maju" vremena cicati i cicati i cicati!!

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Draga, samo želim reči kako vam odlično ide.

Dojenje na zahtjev je najbolji mogući izbor za tvoje dijete. Ne postoji pisano pravilo o duljini podoja. Svako dijete ima svoj ritam.

Ako je dijete zadovoljno i dobro napreduje, a sama si napisala da je tako, nemaš razloga za brigu.

U dojilačkom stažu ima svakakvih faza, a vrlo je lako moguće da je tvoje djetešce jednostavno znatiželjno pa mu druge stvari odvlače pozornost. Kod toga pomaže dojenje u zamračenoj prostoriji u tišini.
    Osim toga, djetešce je sada naraslo i ojačalo pa može više pojesti u kraćem roku.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

uz sve sto su ti cure rekle, ja bih samo naglasila da su jako kratki podoji obicno znak zedi, a sada je zbilja vruce. ako su vam podoji u tim razmacima kako si rekla, moguce je da beba dobije dovoljno, narocito ako je jak sisac.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Dobrodošla, div!

Cure su ti već rekle skoro sve, ali ja bih još dodala da pet minuta dojenja i nije tako malo. Kao što je Storma rekla, jači cicač više povuče i brže se zasiti. Moje cure su obje od početka imale jako kratke podoje (5-10 min) i to nam je bilo sasvim normalno. Nisam zapravo imala s kim uspoređivati, pa sam mislila da tako treba.
    Ne brini, beba najbolje zna koliko joj je potrebno. I ako za tim zaista nema potrebe, nemoj mu nuditi flašicu, jer ako jednom skuži da mu je tako lakše, vrlo lako se može dogoditi da počne odbijati ciku.
    Sretno

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hvala vam puno ,jedino mi je žao što prije se nisam log. a pratim rodu već 1 god

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Better late than never!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •