trebamo kupiti novu AS, Luka ima 30mj i cca 13kg. Zanimaju me vaša iskustva. Koju imate i kako ste zadovoljni?
BTW, u zadnjem HAK časopisu su objavili koristan članak o AS, čak su ih i ocjenili. Ima i topić o tome. Ali, što vi kažete?
Hvala...![]()
trebamo kupiti novu AS, Luka ima 30mj i cca 13kg. Zanimaju me vaša iskustva. Koju imate i kako ste zadovoljni?
BTW, u zadnjem HAK časopisu su objavili koristan članak o AS, čak su ih i ocjenili. Ima i topić o tome. Ali, što vi kažete?
Hvala...![]()
Lovre ima 28 mjeseci i 13 kg.
Imamo MaxiCosi Priori XP i BebeConfort Trianos.
Ovoj prvoj još nisam našla manu.
I mi imamo maxi cosi 0-18 kg i meni je super. Navlaka se može oprati u mašini, čini mi udobna jer nije pretvrda ko neke super jeftine, da se spustiti ako zaspi.
Peg Perego 0-13kg
Romer 9-18kg, zezao nas pojas pa smo kupili:
Maxi Cosi Priori XP 9-18, dva komada, za 2 auta - prezadovoljni smo
Tia ima 24 mjeseca, 14 i pol kg. Imamo Romer King i mislim Babe Confort.
Romer je super, a ova druga tak tak.
romer king - prezadovoljni smo
pridružujem se klanu obožavatelja roemera.anledo prvotno napisa
20 mjeseci, 14 kg. oduševljeni king-icom!!!
NEONATO- čini se da to nitko nema....
Mi jako zadovoljni,a baš me zanima da li ima još netko !!??
I mi smo fanovi romerice!! 23 mjeseca i 13 kg.miha prvotno napisa
isto roemer king - preodlična. pored nje mi sve ostale sjedalice izgledaju bezveze.
e da, zara ima (skoro) 4 godine, 100 cm i 15 kg
roemer king TSPlus (mislim ) super je !
Roemer King TS Plus - bez zamjerke :D
Gdje ste kupili MaxiCosi, možda se sjećate cijene? Hvala...![]()
Krivo sam stisnula, htjela sam još pitati gdje ste kupili Roemer Kinga? Ja sam u nekoj vremenskoj stisci i ne stignem razgledavati i tražiti. :/
Puno hvala svima na odgovorima!![]()
evo roemer king u turbo limacu:
http://www.turbolimac.com/Products/T...-11350240.aspx
mislim da se ovo Philipp u imenu odnosi na materijal kojim je presvucena
jel to znaci da si klinca sve do 30 mjeseci vozila u smjeru suprotnom od smjera voznje? mislim, to je super jer je sigurnije, ali nasa AS 0+ (do 13 kg) bila nam je premala vec s 11 mjeseci iako klinac ima manje od 13 kg (ali vise od 9, i dize se samostalno na nogice uz namjestaj pa smo kupili roemericu).
Römer baby safe
![]()
Ne svidjaju mi se varijante s kolicima. AS je AS a ne za vozanje u kolicima. 8)
istina, ali to sto je neka AS 0+ kompatibilna s nekim kolicima, ne mora znaciti da je manje sigurna. ja takodjer nisam vadila nasu iz automobila iako se mogla namontirati na kolica, jer nisam bila sigurna da cu je svaki put dobro montirati. opet, ako je AS 0+ s postoljem, taj problem se moze izbjeci. drugi problem koji se javlja pri koristenju AS 0+ na kolicima izvan automobila jest previse vremena koje dijete provede u polozaju koji je za tako malu bebu manje povoljan od potpuno horizontalnog, u kosari.Lucija Ellen prvotno napisa
cini mi se da ovaj topic govori o izboru autosjedalice iz skupine 1 (od 9 do 18 kg), tj. one u koju se dijete stavlja nakon sto ima minimalno 9 kg i u stanju je samostalno se podici na nogice uz namjestaj. takve AS su okrenute u smjeru voznje, za razliku od AS 0+.
Ma tek sam kasnije vidjela da je tema na pdf od 1-3 (idem po novim temama, ne gledam pdf) a ja mislila da se raspravlja na pdf AS.Slazem se, Danka!
U Turbo limaču 1299 kn. Imali su i u kTC-u sa dječjom opremom u Križevcima. Ista cijena, ali ograničen broj boja.Lukina mamma prvotno napisa
mi imamo maxi cosi easyfix i prezadovoljni smo...malo je cijena :/ ali bitno je da je ona totalno nepomična na sicu, ima sve položaje ko i ostale i perivu navlaku...super stvar...
maxi cosi priori XP, sve super, al navlaka se ružno pohabala u godinu i pol
Romer King kupljen u Tintiliniću - mislim da je cijena bila 2500 kn, ali nisam 100% ziher.
romer king ts plus
kupljena u toysu na akciji za 159 E i jos povrat poreza....
mrak!
naša je Bebe Comfort Iseos TT.
mi smo prezadovoljni s njom. laka za montiranje, laka za održavanje, laka za kopčanje.![]()
meni se najviše sviđa njena mogućnost prilagodbe dobi i debljini diteta![]()
Maxi Cosi Tobi.
Meni uvjerljivo najljepša, predivne crvene boje.
Prvo sam imala puno zamjerki, sad mislim da je izvrsna, a i Kaleb je oduševljen.
romer isofix-savršena, prezadovoljni
Roemer duo plus isofix-savrsena. i
Maxi cosi Tobi-bila sam poluzadovoljna, dok nisam procitala u novim testovima AS da je dobila "0" iz sigurnosti! Nije bog zna sta u frontalnom sudaru, navodno! e sad nisam poluzadovoljna nego ocajna. kad sam ju kupovala, prije cca 8-9 mjeseci, smatralo se da je najsigurnija na svijetu! Uzas, kao ruzan san.
sad koristimo roemer king TS plus,
a sljedeća će mu biti RECARO
http://www.recaro.com/index.php?id=564&L=0
Gdje si to pročitala, može neki link?Ružica prvotno napisa
Idem pitati na PDF o autosjedalicama je li ovo provjerena informacija.
Nakon konzultacije s autosjediličarkom copy/pasteam što sam napisala na onom PDF-u:Luna Rocco prvotno napisa
[quote]Istina jest da ima nešto niže ocjene nego prošle godine, kad je briljirala, ali 0 ne znači 0 nego - zadovoljavajuće.
Ocjene su ++, +, 0,
Luka: Maxi Cosi Priori XP
Nika: Maxi Cosi Rodi XR
Jest da je Rodi najsigurnija sjedalica ali materijal od kojeg je napravljen je katastrofa. Nakon 2 tjedna upotrebe je vec puna "mucica" i kuglica od tkanine...
A trebala bi izdrzati 9 godina..
Ivano za sada Graco 0+, a Filip Chicco Zenith (9-18kg).
Pošto Ivano već po dužini i kilaži jedva staje u ovu Graco, on će preuzeti bratovu, a Filipu smo kupili Brevi Tourning 9-36kg.
Sa Chiccovom i Graco smo PREzadovolji, a s novom ćemo još vidjeti.
Lora, ima frendica, ne znam detalje, ali PREzadovoljna je.
Za rezultate Adac-ovih testova pogledajte na http://www.adac.de/Tests/Kindersiche...tion=2%5FTests
ili odmah na tablicu:
http://www.adac.de/Tests/Kindersiche...sitze/tab.asp?
Za one koje ne znaju njemacki, kategorije koje su ocijenjivali su redom: sigurnost, rukovanje, udobnost i ciscenje.
Inace, negdje sam procitala i da te rezultate treba uzeti s dozom opreza jer puno ovisi i o automobilu koji su koristili prilikom testiranja, dakle, drugi auto, drugaciji rezultati. :shock:
Hm, i mi imamo Rodi XP i ne prave se kuglice, izgleda kao nova a već je tri godine u upotrebi, vjerojatno ima više različitih vrsta materijala. :?Jest da je Rodi najsigurnija sjedalica ali materijal od kojeg je napravljen je katastrofa. Nakon 2 tjedna upotrebe je vec puna "mucica" i kuglica od tkanine...
A trebala bi izdrzati 9 godina..
I mi imamo Neonato, jako sam zadvoljna i ima prekrasnu navlaku!traktorka prvotno napisa
I mi se pridružujemo zadovoljnima s Romer king TS plus
kupljena u Kiki u Grazu za cca 200 EUR (minus MWST) prije skoro godinu i pol
evo naše AS
Peg Perego 0-13kg
Bebe Confort iseos TT 9-18kg (preprezadovoljni)
Za one koji bi uzimali King TS Plus, Baby Centar (SLO) nudi popust na taj model (170 Eura) do 06.08.
Romer duoplus isofix, predivna crvena
najljepsa AS koju sam vidjela.
i pase uz nas crveni auto![]()
jedino me zanima da li je netko nasao navlaku za tu AS? sad se preko ljeta Lea jako znoji, pa...
mi imamo chicco key 1 i super smo zadovoljni. a najveća fora je da ju je dora osvojila u konzumovoj nagradnoj igri...a taman smo se spremali u shopping po novu..
Ima u Sloveniji, TL nema ljetne navlake za Romer.leonisa prvotno napisa
Mi odustali od Key1 isofix jer nam je bilo nezgodno ići do IT po nju![]()
Uzeli smo u babycentru u Kopru Romer King TS plus na cvjetićei ljetnu navlaku.
roemer king za jedno i roemer isofix za drugo auto, razlika samo u montiranju , samo nisam znala da se isofix moze montirati i pojasom, pa sam kupila ovu obicnu ...kontajuci da isofix necu moci montirati u fabiu, i sad u novo auto sa isofixom montiram je pojasom. :/
No , u svakom slucaju , pezadovoljni smo, samo jagic uspije ponekad izvuci ruke iz pojasa... :shock: pa moram pazit da dobro dobro pritegnem, i ne bi bilo lose da se moze malo vise podici u polozaj za spavanje.
ja imam tu
http://www.quelle.de/cgi/kooperation...stat=MTL221877
no, piše do 18 kg i 4g, no moja 17mj buca, ima blizu 17 kg
i šta sad, da li da kupujem za iznad 18 kg ili ne?
jer ako je za veće dijete onda joj neće odgovarati visina remena :/