Nego, vratimo se mi na terapiju.

Dobila sam:
- ALBOTHYL vagitorije (komada 12)
U uputama pise ovako:
"Glavna djelatna tvar polikrezulen potice koagulaciju i otpadanje upalnoh, odumrlog tkiva bez negativnog ucinka na zdrave stanice. Dolazi do denaturalizacije bjelancevina te do susavanja kapilara tako da krvarenje (koristi se i kao otopina, u kirurgiji, dermatologiji i otorinolaringologiji)
vrlo brzo prestaje. Baktericidno djelovanje sprijecava stvaranje toksicnih nusprodukata i pojavu upale." Pod ginekoloski pise jos ovo:
"Lokalno lijecenje upalnih procesa i ostecenja sluznice rodnice i grla maternice..."
To sam dobila zato jer dr. vjeruje da ja vise nemam nikakav uzrocnik CINa (zbog ovih super briseva), i da se CIN pokazao ponovo samo zato jer se tikvo nije obnovilo. Sad cemo bit sigurni da cemo ga se rijesit, i onda ocekujemo super nalaz sljedeceg papa testa.
- BETADINE vagitorije (komada 14)
Njihove upute vele sljedece:
"Povidon jodirani je poznat kao snazan germidic sirokog spektra ucinkovit protiv velikog broja bakterija, virusa, gljivica, protozoa i spora." ...
" Betadinske vagitorije su indicirane za lijecenje: akutnih i kronicnih vaginalnih infekcija (vaginitisa) uzrokovanih mijesanim i nespecificnim infekcijama, infekcija uzrokovanih mikoticima (Candidom albicanis), osobitno nakon antibiotske ili steroidne terapije te infekcija uzrokovanih Trichomonas-om vaginalis."
E, ovo mi nije jasno zasto sam dobila. Pa brisevi su bili super, gljivice nemam, bakterije isto, virus (HPV) ako je vjerovati testu od prije 6 mjeseci isto nemam. Valjda doktor ima neki razlog...