Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Baciti ili ne, pitanje je sada?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Baciti ili ne, pitanje je sada?

Dobila sam gotovu voćno-mliječno-žitnu kašicu (riža, kukuruz, kajsije, breskva), koja se pravi sa vodom. Ima unutra mlijeka, i piše da ide od 4mj. Inače dojim već 9 mj, dohrana ide relativno ok - ima obrok za ručak i večeru, a uvela bi polako i doručak, raspored cicanja nemamo, može stalno i puno doji. Pa, da li mogu tu kašicu iskoristiti za doručak ili bolje da ne, obzirom na gotovo mlijeko?
    Ili da skombiniram gotovu kašicu sa rižinim mlijekom ili ubacim svoje. Treba mi savjet!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Unutra je adaptirano mlijeko, pa ako ti to nije problem, ne vidim zašto bi je bacila. Ako hoće to jesti, ja bih joj dala. Ovisi o tvom stavu prema ad. mlijeku u kašici.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja takve kašice(milupine mliječne u kombinaciji s voćem ili žitaricama) dajem za večeru ili doručak.Isto se dojimo još uvijek

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi takoder dojimo ( isključivo jer nama je dohrana veliki problem i nikako da krene nekim tokom) ali ujutro i navećer hoće pojesti te kašice ( isključivo koje se prave s vodom (kršitelj koda)o, i Bebeivita isključeivo je ima kupiti u Mulleru )
    Inače kašice koje se prave s vodom teško ih je naći osim (kršitelj koda)ovih ! Ali pronašla sam u Milleru ( imaju više firmi, sve se prave s vodom vodom i 5+)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nama je isto problem ta dohrana, pa joj idem probati dati, i ja mislim da to adaptirano sada vise ne može imati utjecaja na naše dojenje!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo i epiloga.
    3 min nakon što sam joj dala kašicu (koja joj se svidjela,bytheway), osula se prvo oko usta, pa po vratu, pa sva u urtikama. Letili smo na pedijatriju, jer je počela zijevati i nedostajalo joj je zraka. U liftu joj je ličeko počelo oticati. Dobila je adrenalin, kortiće, infuziju. Nakon 2h gotovo sve promjene su nestale i bila je dobro, samo jako pospana, jer je već bilo 23.30h.
    Od sinoć, JAKO moramo paziti na hranu, a za 2tj. ide na testiranje da li je alergična na proteine kr.mlijeka!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Joj. mišica mala .

Puse od nas

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Joj jazzmama,grozno .Mogu misliti kako ste se osjećali. Hvala Bogu da je sad OK

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Te alergije ............očaj !!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nadam se da je malena sad ok. Zanima me koliku kolicinu kasice je pojela i je li u njoj bilo voca koje do tad nije probala. I naravno, javi rezultate testa! Zelim vam da nalazi budu ipak negativni, a reakcija splet nesretnih okolnosti koji se vise nikad nece ponovit.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pojela samo možda 4 žličice, većina završila oko usta i po partiklici. Prve urtike su se pojavile gdje joj je kašica bila u kontaktu sa kožom oko usta. Unutra su bile marelice i breskve, već ih je jela i svježe i iz kupovne kašice.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

joj užas te alergije,sad ko zna možda je baš na to adaptirano iz kašice?
    puse i od nas

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dobro da ste na vrijeme stigli kod liječnika.
    Mišica mala

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Upravo se vratile iz alerg.ambulante. Katja je alergična na proteine kravljeg mlijeka - do 3. god ono za nju ne postoji, skupa sa jogurtima, sirom, sladoledom, raznim keksima itd. Dobili smo preporuku za Pregomin ili Alfare, iza god. dana, kada smanji podoje i za pravljenje obroka. Nikakva soja. Jako paziti na citruse, orašaste plodove i banane, nije da joj se ona baš sviđa, ali bar nije bilo reakcije. Radi AD promjena klime - moreee! A meni slijedi još 2 mj. mozganja prije posla, da li ju dati u jaslice i da oni paze šta papa (mislim da to nije baš dobra ideja, jer već sada otima drugima iz ruku), ili naći jako dobru tetu čuvalicu :/
    Daljnja testiranja, ukoliko ima kakvu reakciju na određenu namirnicu, iza 1.god.
    Srce moje malo!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

jazzmama, mame cija su djeca tako alergicna na kravlje mlijeko mogu dobiti produzenje porodiljnog. Imam frendicu koja je jos na porodiljnom, dijete joj ima sada oko 18mj. Raspitaj se kod pedijatra ili tu na forumu oko detalja. . .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pina, nisam znala to za porodiljni

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nemas kaj izgubiti u svakom slucaju, vrijedi probati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •