Dakle, kad se Nika rodila odlučila sam da ju neću navikavati na ruke, da ju neću uspavljivati na rukama, da neće spavat s nama u krevetu, da neću gurat prazna kolica a nju nosit..............Stvarno sam se trudila svaki njen zahtjev i plač prepoznat i odgovorit na to. I skužila sam da to jednostavno znači da mora bit puno na rukama. I pomirila sam se stim. ALi i dalje se znala sama uspavati, spavala je u svom krevetiću......međutim što vrijeme ide dalje ja imam osjećaj da mi se sve okreće naopako. Sve za što sam se borila putem se izjalovilo. Na morau je počela spavati samnom, ja nisam imala više snage trčati stalno u sobu dodavat joj dudu pa sam ju ostavljala da mi zaspe na rukama, i sada smo došli do toga da navečer ne može mirno spavati dulje od pola sata. Onda moram doć ja (ne mm) i uzet ju na ruke ili jednostavno leć kraj nje u krevet. I onda spava ko top.
Gdje sam pogriješila????? Ne mogu više niti tuširanje obavit u miru, a kamoli neke kućanske poslove............
Jel to samo faza??? kako da se ponašam???? Nisam definitivno za neke agresivne metode i puštanje da ona plače, uvijek ju pokušam što brže utješiti, ali imam osjećaj da negdje griješim :/ HELP