Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Mg 300

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Mg 300

Na zadnjem pregledu zbog otvorenosti vanjskog i unutarnjeg ušća doktorica je rekla da pijem mg 3-4 x na dan. Ja sam shvatila da je rijeć o onim slabijim šumećim tabletama mg-a,ali sad sam vidla da mi je u truničkoj napisala mg 300.
    Na tabletama mg-a 300 piše da se preporuća 1 x na dan. Da li je moguće da je ona mislila da pijem 3-4 x mg-a 300? :?
    Nije li to previše? Mogu li imati kakve posljedice od previše mg-a?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

DRAGA MISLIM DA JE, SESTRA MOJA ISTO PIJE 3*300MG, A RODICA JE PILA TAKO JOJ JE DOKTOR REKAO OD 6 DO 9 CAK I PO 12 ALI SUMECIH JER SE PRERANO OTVARALA I RODILA JE ZDRAVOG MALOG KOJI SAD IMA 5 GODINA, ZATO NE BRINI

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj FIRDEVS prvotno napisa
    DRAGA MISLIM DA JE, SESTRA MOJA ISTO PIJE 3*300MG, A RODICA JE PILA TAKO JOJ JE DOKTOR REKAO OD 6 DO 9 CAK I PO 12 ALI SUMECIH JER SE PRERANO OTVARALA I RODILA JE ZDRAVOG MALOG KOJI SAD IMA 5 GODINA, ZATO NE BRINI
    Onda dobro, znači slobodno pijem. A da li je malog rodila puno prije termina ili je uspijela dočekati?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ako ti bude previše magnezija, jedino možeš dobiti proljev

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

RODICA JE RODILA SEDMICU PRIJE TERMINA, ZNACI SASVIM NORMALAN I PAMETAN DECKIC A SEKA JE SAD 38 SEDMICA I CEKAMOOOOOOOOOOOOOOOO

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni je doktor rekao da pijem po 1 šumeču tabletu svaki 3 dan!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

evita, zbog istog razloga kao i ti ja uzimam mg 2*300, a ponekad kad osjetim da me steze pupo maznem i 3 dnevno. kod mene je jedina nuspojava rijetka stolica nekoliko puta dnevno, sto i nije lose da se ne bi otvorila jos od tiskanja. tako da samo pij dozu koju ti je rekla doc.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mirnic prvotno napisa
    evita, zbog istog razloga kao i ti ja uzimam mg 2*300, a ponekad kad osjetim da me steze pupo maznem i 3 dnevno. kod mene je jedina nuspojava rijetka stolica nekoliko puta dnevno, sto i nije lose da se ne bi otvorila jos od tiskanja. tako da samo pij dozu koju ti je rekla doc.
    Ha,da ni ja nemam problema s tiskanjem u wc-u
    Budem pila.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je dr. rekla da je dnevno unos 500-600 mg Mg-a maximalan. e sad to su valjda normalne potrebe trudnice, ja nemam nikakvih problema s otvaranjem i kontrakcijama, pa..
    jedino što se kao od šumećeg Mg-a dobije proljev, a ima neki prah koji se direktno u usta stavi-taj je kao bolji i nema proljeva...Ja sam na šumećem

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Visak magnezija se izlucuje mokracom tako da nema straha. Ja sam pila cijelu trudnocu magnezij jer se taman prestao proizvoditi pre-par, a tad jos nisu imali zamjenu za njega pa mi je magnezij bio jedina nada za sprijecavanje prijevremenih trudova.
    I uspili smo dogurati do 39 tj., koliko je magnezij zasluzan za to neznam, al cinjenica je da smo uspili

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

cure interesuje me dali smije magnezijum da se pije ui prije 12 tjedna i dali je to neka pila

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj FIRDEVS prvotno napisa
    cure interesuje me dali smije magnezijum da se pije ui prije 12 tjedna i dali je to neka pila
    Ja sam ga pila u prvoj trudnoći od početka i sve je bilo ok.

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja se uvijek prvo savjetujem s doktorom prije uzimanja nekog vitamina!

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam pila mg od samog početka trudnoće iz sličnih razloga kao i vi i sve je bilo ok.
    magneziju u prilog mogu samo dodati da on dobro pomaže kod stresa (laički rečeno) i primjetila sam da je moj klinac kao beba bio vrlo smiren i miran. nije kao mnoge bebe kmečao i plakako na svaku sitnicu ili uznemiravanje. kad sam o tome razgovarala sa nekim ljudima medicinske struke, rekli su da su već čuli slične komentare i da vjerojatno postoji povezanost.
    znači, nema straha.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •