Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: kako ste se upoznali?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno kako ste se upoznali?

kako i gdje ste upoznali svog mma, ako ga imate?
    Koliko dugo ste se poznavali prije nego ste se vjencali i prije nego ste krenuli raditi bebu?
    Jeste li morale smisljati razne taktike da ga nagovorite na bebu ili je on vas nagovarao ili ste oboje htjeli?
    Ili se zalomilo?
    Koliko dugo ste u braku?

Za one koje nemaju m- kako to da ste se odlucile roditi bebu?
    Jeste li od početka htjele samo bebu bez m?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hm... zanimljiva tema...
    Meni je naše upoznavanje bilo onako filmski romantično (ma nije baš romantično ali niz nekih slučajnosti...)
    Dakle, on je radio na garderobi u jednom rock klubu a ja došla s frendicom na koncert i odnijela jaknu i pao nekakav razgovor - on je jako brbljav, a ja bila totalno zbunjena. Ulgavnom, poslije nikako da mi iziđe iz glave... i nakon cijelih tri mjeseca (?!), opet ja tamo na neki koncert - sad nije bilo komunikacije ali je pao nekakav eye contact (ili ja bila umislila da je to bilo to, a frendica me podržavala u umišljajima). Ponovno sam otišla tamo tek nakon nekih mjesec dana - i opet ništa (osim eye contacta). I onda mi je puko film i rekoh ja frendici idući dan - idemo još večeras pa ako se ne uspijemo upoznati više tamo ne idemo. Tu večer on je radio na ulazu, a mi bile dolje među svjetinom, i kada nam dosadilo, krenule doma, ja se već pomirila s time da neće biti ništa od upoznavanja, međutim, on kao da je nešto slutio, nije nam dao da izađemo van već nas počeo nešto zapričavati.... i eto od te večeri smo zajedno

Bilo je tu svega - ljubavi, svađa, prekida, mirenja...
    uglavnom, nakon nekih 2 i pol godine počeli raditi na bebi (ja sam jako htjela, on se nije bunio) ali vjenčanje nam nije bilo u planu.... no, nikako napraviti tu bebu. nakon godinu dana pokušaja, odlučili se mi ženiti, kad već nema bebe. i kad smo počeli planirati vjenčanje, uskoro sam i zatrudnila - sve po redu
    I tako smo već skoro 6 mjeseci u braku a beba stiže za malo manje od dva mjeseca

I znate što, otkad smo u braku manje se svađamo - sad ne znam ima li to veze s brakom ili trudnoćom ???

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Romantika.
    Ja mislim da ima neka veza braka i boljeg odnosa-i nas mi se cini puno mirniji otkad smo se stvarno vjen?ali.
    Mislim da to proizlazi iz onog da nikad nisi sigurna sta ce biti jer lakse je prekinuti kad niste u braku, pa da to stvara neku napetost...a ni bebe bas ne zele dolaziti prije-znaju one kad je pravo vrijeme ako zele i mamicu i taticu
    I kod nas je beba dosla odmah nakon sto smo se zarucili iako smo se par mjeseci prije isto trudili.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mm i ja smo se zali od osnovne skole... bili smo susjedi, kad sam ja 17 godina a on upisao fax poceli smo hodati, hodali smo nepunih 7 godina prije pira, nakon vjencanja 5 mjeseci smo se privikavali na bracni zivot i jedno na drugo, jer iako smo dugo bili skupa jedno je s nekim dijeliti zivotni prostor 24 sata dnevno, i onda smo se skupa odlucili na bebu, doduse nismo ocekivali da ce nam bas odma poci za rukom ali hvala Bogu je i sad zeljno iscekujemo prinovu!!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nas su spojili ratni doga?aji i tereni.
    bili skupa prije braka 6 godina i vjen?ali se na isti datum kad smo i "prohodali".
    u braku smo sad 5 god i 8 mjeseci.

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MM i ja smo se upoznali u studentskim danima u ZG-u. Oboje smo iz razli?itih krajeva Dalmacije i nismo se prije znali. ja sam bila na 1.g. a on 2.g. Krenuli smo 5 mj nakon upoznavanja i od tada smo nerazdvojni. hodali smo 6 g. prije nego smo se vjen?ali (na isti datum hodanja). Bebu smo odmah htjeli, Jakova smo pri?ekali 5 mj. I drugu bebu smo htjeli i došla nam je odmah...sad ?ekamo našeg da se naša druga bebica rodi!
    Za djecu ga nisam morala nagovarati, ?ak je on taj koji stalno govori da bi imao 4 djece..
    E da i u braku smo 4g. ( nedavno proslavili).

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

u jednom no?nom klubu mi je onak kao pravi jelen stao na nogu i nakon toga me po?astio sa pi?em da se iskupi

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

MM-u je jedna žena (s moje strane neka dalja familija, a s njegove samo prijetaljica) dala moj broj mob.-a da se upoznamo jer smo oboje gun?ali kako su svi de?ki/cure samo zainteresirani za provode, kako više nitko nije ozbiljan i bla,bla...
    On mi je poslao poruku (istina prije toga me došao vidjeti na posao kak izgledam , to sam saznala tek kasnije), pa me nazvao. pa smo prvo puuuuuuno pri?ali, pa smo se upoznali uživo, pa smo otišli na par kava, mogu re?i da je nekako bila ljubav na prvo "slovo" i nakon mog odugovla?enja (ne predugog, samo da vidim kolko je stvarno zainteresiran) smo rpohodali i od tada smo nerazdvojni. Hodali smo 2,5 godine kad smo ušli u brak, a u braku smo 4 godine.. Zna?i ove godine nam je 7 godina kak smo zajdeno.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

A ja sam slu?ajno došla u fitness gdje je on bio trener Danas je to naš fitness.

A na bebi smo po?eli radit nakon 2 god hodanja, na jednu staru godinu kada smo odlu?ili da bi se slijede?e godine mogli vjen?ati i imat bebu. Mislim da smo Roka napravili iste ve?eri

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

A ja sam slucajno došla u fitness gdje je on bio trener Danas je to nas fitness.

A na bebi smo poceli radit nakon 2 god hodanja, na jednu staru godinu kada smo odlu?ili da bi se slijedece godine mogli vjencati i imat bebu. Mislim da smo Roka napravili iste veceri

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja i dragi smo hodali 6 mjeseci, zaru?ili se, oženili nakon još 6mj (dakle godinu dana otkad smo se upoznali),i evo ja zatrudnila nakon 5mj braka (sad sam u 13om tj) :D
    Eh da, upoznali se u kafi?u, on se zaljubio u me na prvi pogled i nagovarao me 2 tj da iza?emo na pi?e a meni se nije dalo.Kad smo kona?no izašli-bilo mi žao što nismo i prije jer sam se i ja zaljubila na prvi (tj.drugi) pogled

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja i dragi smo hodali 6 mjeseci, zaru?ili se, oženili nakon još 6mj (dakle godinu dana otkad smo se upoznali),i evo ja zatrudnila nakon 5mj braka (sad sam u 13om tj) :D
    Eh da, upoznali se u kafi?u, on se zaljubio u me na prvi pogled i nagovarao me 2 tj da iza?emo na pi?e a meni se nije dalo.Kad smo kona?no izašli-bilo mi žao što nismo i prije jer sam se i ja zaljubila na prvi (tj.drugi) pogled

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja i dragi smo hodali 6 mjeseci, zarucili se, ozenili nakon jos 6mj (dakle godinu dana otkad smo se upoznali),i evo ja zatrudnila nakon 5mj braka (sad sam u 13om tj) :D
    Eh da, upoznali se u kaficu, on se zaljubio u me na prvi pogled i nagovarao me 2 tj da iza?emo na pi?e a meni se nije dalo.Kad smo konacno izasli-bilo mi zao sto nismo i prije jer sam se i ja zaljubila na prvi (tj.drugi) pogled

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja i dragi smo hodali 6 mjeseci, zarucili se, ozenili nakon jos 6mj (dakle godinu dana otkad smo se upoznali),i evo ja zatrudnila nakon 5mj braka (sad sam u 13om tj) :D
    Eh da, upoznali se u kaficu, on se zaljubio u me na prvi pogled i nagovarao me 2 tj da izadjemo na pice a meni se nije dalo.Kad smo konacno izasli-bilo mi zao sto nismo i prije jer sam se i ja zaljubila na prvi (tj.drugi) pogled

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Joj sramote 5 ih je.. nešto zeza na forumu, javlja se poruka "debug mode" pa sam mislila da nije uspilo..

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja i MM smo se upoznali u diska?u, puno pri?ali i ja sam pomislila gle ovaj je neko normalan, ne šuti ko ostali.Rekao nazvati pa nije nego je prošlo dva tjedna.Kad je nazvao ja se nisam mogla sjetiti ni kako se zove ni kako izgleda( toliko me se dojmio ) poslije je priznao da ni on više nije znao kako izgledam( otišao je poslom u Pulu na dva tjedna pa otud i to ?ekanje da me nazove).Uglavnom, ja sam ga htjela nogirati nakon mjesec dana hodanja, ali rekoh sebi pri?ekaj još malo.Zaprosio me na koljenima nakon pet mjeseci hodanja, ali ja se nisam dala , na kraju smo hodali pet godina i evo ve? smo ?etri god. u sretnom braku, bebicu smo htjeli odavno, ali imali smo problema i danas imamo prekrasnu curicu od sedam mjesec i( ispunila se tatina želja da dobije curu)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da, nes zeza...i meni se to dogadjalo, pa nisam stigla ispricati svoju sudbinsku pricu.

Ja i mm smo se upoznali na netu preko icq...oboje non stop visimo na kompovima tako da to nije ni malo ?udno.
    Najzanimljivije je što sam ja baš tada odlucila da vise necu nikad nalaziti decke preko neta, a posebno iz drugih gradova, drzava jer to kao ne ide. i po?ela sam obra?ati paznju na decke iz svoje okoline tj. najviše s faxa. 8)
    Chatali smo svake ve?eri jedno pet mjeseci kako to vec ide.
    Ja zaista nisam nista ocekivala jer kad god sam nesto ocekivala uvijek je propalo, tako da sam se nekoliko dana prije nego smo se upoznali u zivo upisala na još jedan fax (od cega naravno nije bilo nista). jer cim smo se upoznali za par dana me odveo k sebi u Sarajevo i tako je po?eo naš bra?ni zivot.
    Nismo se odmah vjen?ali jer to je ipak neka procedura koju treba proci, pogotovo kada se radi o strancima ...ali uslijedilo je i to.
    I kad me netko pita koliko dugo smo se poznavali ovisi jel se racuna chatanje ili ne...ako ne onda smo se poznavali 4 dana prije nego smo poceli zivjeti zajedno
    Beba nam je isto brzo dosla.
    Sve je bilo skroz romaticno i prirodno i sudbinski.
    Da sam planirala ne bih bolje isplanirala i bas zato znam da nas je Bog spojio.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo se upoznali u atletskom klubu... ja 16 on 26g... hodali 7 godina (...čekali da ja diplomiram) i vjenčali se na 7. godišnjicu hodanja...

2-3 mj. nakon vjenčanja počeli smo raditi na bebici, beba je stigla nakon 15. mj. braka i sad istinski uživamo u obiteljskom životu!!!

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pa da i ja ispričam naši priču.
    Upoznali smo se u ljetu 99' dok sam radila u videoteci u V. Mlaki. Bio je jedan od redovitih članova tako da je često dolazio, pa smo znali pričati o svemu i svačemu i po nekoliko sati o svačemu ( knjige, muzika, flimovi, kučni ljubimci ...) dok ne bi skužili da postoji i vrijeme na ovoj našoj planeti. Ne sječam se da li me je u to vrijeme ikada pozvao na kavu, ali i da je ne bi bilo od toga ništa jer sam odmah odlučila da sa članovima imam samo poslovan odnos ( osim ako se znamo od prije ipak mi je to rodno mjesto). Tu sam sa dva-tri prekida zbog nesporazuma sa šefom radila skoro godinu i pol i uvijek se vračala jer sam bila mlada i naivna i htjela pomoči čovjeku koji to nije znao cijeniti ( bio na neki način obiteljski prijatelj).
    Kasnije sam se zaposlila u jednoj firmi u kojoj sam po cijele dan e visjela na terenu za sitnu lovu i kada sam dobila prvu plaću krenula tu na lokalni sajam s nesuđenim šogorom i sestrom kupiti si nešto od odjeće za ljeto. Usput sam snimila njegov auto i rekla šogiju da potrubi, mahala itd a ono ništa. Kako sam imala njegov broj umemoriran u mobu ( još uvijek mi nije jasno zašto sam ga spremila, a dobila sam ga u poslovne svrhe) poslala sam mu poruku da kako: " Kada si imao vremena čavrljati onda sam bila OK, a sada me ne poznaš na ulici i ne zaslužujem niti jedan MAH-MAH kada se sretnemo" Naravno da sam ga izgrdila na "pasje kola" što bi rekli naši stari. Kroz nekih 10-15 min zvoni mi mobitel i javlja se neki pospani glas: "A o čemu je tu rijeć, pa gdje smo se vidli a nisam te pozdravio", ja mu kažem i na kraju ispalo da su mu to bili roditelji u autu ,a ja mislila da je on ( jako sličan tati), a njega sam upravo probudila, dokasna je bio vani s frendovima jer su nešto slavili.
    Pao dogovor za prvu kavu 30.05.2001., onako čisto prijateljski i tako je i ostalo do 20.07. gdje je meni pukao film nakon silnih kava popijenih i šetnji i svega ( moj bože koje li sramežljivosti, tko bi rekao da je stariji od mene čak 9 godine) i rekla sebi da tako ne može. Ili će se izjasniti na čemu smo ( primjetiste da sam se u međuvremenu zbilja zatreskala) ili svako na svoju stranu. Na kraju sam ga cijelo veće provocirala, uzela mu ključeve od auta pa me morao natjeravati da ih uzme, gnjavila ga ne sve strane, te je jadan čovjek mogao samo komentirati kako je znao da sam OK, luda i otkačena, ali toliko . To veće pala je i prva pusa ( rođendanska kao fol, ipak mu je suradan bio rođendan), za par dana i poziv na more. Pa upoznavanje mojih jer me nisu pustili s nepoznatim ( hi-hi-hi kada se toga sjetim), pa odlazak, pa polako se odvijalo ostalo.
    Negdje oko božića smo došli do zaključka da više ne želimo paziti dok i da ako se štogod dogodi, neka se dogodi. Zaručili smo se 30.05.2002., na jesen počeli dogovarati sve za svadbu, a bebici ni traga. Tek kada smo dogovorili i salu i muziku onda sam na božić ( zadnji dan kada sam trebala dobiti M, s obzirom na neredovite cikluse) skužila da sam trudna. Nagovarali su nas da požurimo svadbu, ali nama se datum 24.05. svidio ( nismo mogli nikako da bude 30. ili bar 31.05. uklopiti. tako da je i ostalo tako. Evo prošlo je 4 godine od toga, imamo kći koja će u 9 mj. navršiti 4 godine i krajem 8.mj očekujemo još jednu bebicu.
    Sorry na dugom postu.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nakon 2 godine saha online!!!

world chess master 8) .... napokon se odlucili i upoznat..prvi susret - venecija i

i dan danas igramo sah, ali uzivo

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a kaj još nitko nije doživio ljubav preko rode?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Yuna i zibba suer su mi vaše priče

anki, možda bi trebalo pokrenuti kakv pdf za upoznavanje preko rode - možda bi se dalo izvući što love od države za pronatalitetno djelovanje??

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    a kaj još nitko nije doživio ljubav preko rode?
    Ludo... Koliko bi kumica (i pokojeg kuma) imala bebica tog Rodinog para...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mi smo se upoznali na poslu, donio mi je neke dokumente i kad me je vidio čovjek je samo stavio papire na stol i nestao glavom bez obzira. Poslije smo se viđali u prolazu, a onda smo počeli razgovarati. On je bio pred razvodom, ali još u braku i ništa nije dolazilo u obzir iako smo oboje bili svjesni da smo ludi jedno za drugim. Izbjegavla sam dio grada u kojem se on kretao, pa smo se sretali na mjestima gdje nikad ne bi pomislila da ćemo se naći. Naknon nekog vremena prestali samo se boriti sami sa sobom, on i tadašnja supruga su već pokernuli zahtjev za razvod braka, no ja nisam željela da odmah počnemo živjeti zajedno. Nakon godinu dana njegovog samačnog života konačno sam mu se pridružila (do tad nam je veza bila više prijateljska nego nešto drugo iako je ljubav bila jaka). Vjenčali smo se nakon 2 godine zajedničkog života (na godišnjicu prvog poljupca, koji je doslovno bio nevin, dječji u obraz), sada smo godinu i pol u braku a ja sam trudna 18 tjedna. Doduše na bebi smo počeli raditi praktično čim smo počeli živjeti zajedno al nije išlo. Onda pretrage, koma i s moje i s njegove strane, pa moja operacija i potpomognuta, nakon 4 pokušaja konačno velika beta i neizmjerna sreća.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam mome mužu bila profesorica !!

Nisam pedofilka, stariji je od mene.
    Radila u školi stranih jezika,a on došao na tečaj i to je to. Skrivali to od ostalih polaznika jer je bilo neprofesionalno s moje strane,ali osjećaji su bili jači od svake pameti.
    Najbolji su mi bili njegovi kad sam ih upoznala.
    Pitaju oni mene: "I? Kak je đak?"
    U braku smo 2,5godine i imamo preslatkog bebača od 18 mjeseci.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo i ja ću ispričat svoju priču.
    Kad sam prvi put vidila MM rekla sam: "Bože, ovo je NAJRUŽNIJI muškarac na licu zemlje. Ali zbilja. Imao je prištiće po licu i gnojne čireve po vratu. Fuj.
    Dva dana nakon toga pozvao me da igramo biljar.
    Dan nakon toga da napravimo đir. U điru je pao poljubac.
    Nakon 15 dana veze izjavio je da me voli.
    U narednih 15 dana i ja sam njemu rekla da ga volim. Od tada pucamo po šavovima od ljubavi.
    Hodali smo 2,5 godine prije braka.
    D smo napravili planski, na plaži, ispod borića. Vjenčala sam se trudna.
    Sad izlazi na vidjelo ono šta sam u njemu vidila prije 9 godina, a to je dobro srce i najlipše plave oči na licu zemlje

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam došla u auto školu na vožnju

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MM došao u birc di sam radila, s frendom a mojim poznanikom. u to vrijeme ja sam baš prekidala dugogodišnju mučnu vezu. on se zaljubio na prvi pogled a njegov frend mi je kasnije rekao kad me je vidio da je reko ona će mi biti žena il se ja ženiti neću. ja ga uopče nisam primječivala jer mi je bilo muka od muškog roda. kad sam vidjela da on stalno dolazi kad ja radim i ne skida pogled s mene ( a to su svi već odavno primjetili čak i moj bivši ) rekla sam mu da sam u vezi, ali ne i da prekidam jer nisam htjela iz veze u vezu. ali prijateljske porukice su se stalno slale i ako nije bilo poruke sat počelo mi je faliti. on je radio do 5 i ako nije bio na kavi u 5 i 5 već sam bila nervozna i tad sam sam sebi priznala da sam se zaljubila. Naravno onu vezu sam prekinula i bila slobodna ko ptičica. promjenila sam stan i on kao dobar prijatelj mi pomogao seliti, prao suđe, slagao robu u ormar peglao ... a moja mama veli pred svima zet kakvog bi svaka majka svojoj kčeri za muža. na valentinovo prije 4 god smo prohodali nakon mj počeli živjeti zajedno i nakon 3 mj odlučili da je to to i odmah krenuli raditi bebu. nije iz prve baš išlo, ali smo mi u međuvremenu sredili potkrovlje kod njegovih u kuči da nebudemo podstanari i onda sam i ostala trudna. naša curica je došla 29.5.2005. kad smo je krstili tad smo se i vjenčali jer nam ju nisu htjeli krstiti ako se ne vjenčamo. a mi smo htjeli odgoditi vjenčanje jer smo lovu zdrobili na uređenje pa nismo mogli raditi veliku kako se zahtjevalo od nas. ali eto zeznuli smo ih sve i mi to na brzaka . evo 18.4.2007. dobili smo i sina naravno opet planski. ljubav cvjeta, volimo se , poštujemo i uživamo u našim piličima :D :D :D

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam svog M upoznala na razgovoru za posao, on je tražio djelatnicu, ja sam došla, zaposlio me , poslije i oženio
    vjenčali smo se nakon 4 godine hodanja, a Gretu smo dobili nakon skoro 4 godine braka!
    Planirali smo ju i upalilo je od drugi put!i da, šef mi je bio godinu dvije, i onda sam ja promjenila posao!!!!

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mi smo se upoznali na jednom tulumu u Papayi (spojili nas zajednicki frendovi), nakon 2 tjedna sam se preselila kod njega, nakon tocno 2 mjeseca veze me zaprosio, a sad nam se blizi druga godisnjica braka

bebaca jos cekamo jer moramo na mpo, ali oduvijek smo govorili da bi htjeli troje (i imacemo jednog dana, sigurna sam)

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: kako ste se upoznali?

Citiraj Yuna prvotno napisa
    kako i gdje ste upoznali svog mma, ako ga imate?
    Koliko dugo ste se poznavali prije nego ste se vjencali i prije nego ste krenuli raditi bebu?
    Jeste li morale smisljati razne taktike da ga nagovorite na bebu ili je on vas nagovarao ili ste oboje htjeli?
    Ili se zalomilo?
    Koliko dugo ste u braku?

Za one koje nemaju m- kako to da ste se odlucile roditi bebu?
    Jeste li od početka htjele samo bebu bez m?
    Upoznali se prvi dan u razredu u srednjoj školi, prohodali dva mjeseca prije završetka srednje škole, hodali 4 godine i tad se vjenčali.
    Pričali da ćemo pričekat sa bebom godinu dvije al počeli sve više pričat o tome i izdržali 6 mjeseci prije nego smo počeli "radit" na bebi..nakon 3 mjeseca (9 mjeseci braka) pokazao se plusić...

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    On mi je poslao poruku (istina prije toga me došao vidjeti na posao kak izgledam , to sam saznala tek kasnije),
    ana.m ovo mi je predobro , koji ti je muz strateg! znaci, neudatim curama ako sto planiraju/zele je pametnije SVAKOG dana na poslu dobro izgledati!

ja sam dragog upoznala u jednom velikom drustvu na izletu na sljeme. bio je to 8. razred. ustanovili smo u razgovoru da smo u vrtic isli zajedno. onda se neko vrijeme nismo vidjeli, onda me on nesto oblijetao i sve skupa do kraja srednje skole 3x pitao za hodanje a ja rekla ne svaki put (imala sam napetijih tipova na pameti tada) da bi ja njega na 1. god faxa pocela oblijetati i poslala mu poruku jednom u ponoc: ti se meni sviđaš pa ti to shvati kako hoćeš. sutradan smo prohodali i nakon 4 god se oženili. sada, nakon 1.5g braka cekamo 1. bebu.

i nisam nikada upoznala divniju osobu na svijetu, to otkrivam svakog dana. iako nam je veza bila lijepa, bez svađa i sl, u braku je jos bolje. ne bih to prije nikada ocekivala a sad preporucujem svakom!

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Upisali smo isti fakultet (i isti smjer) i tamo je krenulo nakon dugo pečenja na laganoj vatrici postali par

Citiraj Annie prvotno napisa
    ...kada smo odlu?ili da bi se slijede?e godine mogli vjen?ati i imat bebu. Mislim da smo je napravili iste ve?eri
    nakon godinu dana veze, ovako se dogodilo i u nas ...sad sam u 11-om tjednu trudnoće

A što se vjenčanja tiče, kad smo izrazili želju da se vjenčamo (prije nego sam zatrudnila) njegovi roditelji su rekli da što nam se žuri, da imamo još samo jednu godinu faksa, a cijeli život je pred nama...Sad ćemo se ipak vjenčat malo prije nego što su oni zamišljali

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nakon 2 "susreta" na icq-u i samo nekoliko kretkih poruka otišli na kavu. nisu nam se uplile lampica, ali smo se nastavili mailat i povremeno vidjet. nakon 4 mjeseca sam otišla s frendicom na more i nije mi izlazio iz glave pa smo se smsali preko njenog moba (ja sam bila jedna od rijetkih koja ga još nema). našli smo se odmah kako sam se vratila s mora, šetali satima, ali se ništa nije dogodilo, iako smo oboje htjeli. kojih tjedan dana kasnije otišli na izlet na mrežnicu i tamo proveli cijeli dan da bi se konačni i poljubili. od tad smo nerazdvojni. počeli živjeti zajedno nakon 10 mjeseci, zaprosio me na 2. godišnjicu, vjenčali se skoro na 3. godišnjicu. na bebi počeli raditi odmah nakon vjenčanja i nakon 1.5 god dočekali plusić! MM

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

upoznali smo se na koncertu Svadbasa u Ksetu, ja sam imala upalu krajnika (a sada mi je to prezime), podsječao me na nekoga koga znam i uopće mi nije bio privlačan, ali nakon prvog izlaska sam znala da je to to jer mi je bilo super, nakon 3 god. veze smo se oženili i danas nam je 2. god. braka, bebu na žalost još nemamo.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MM i ja smo se upoznali na netu, tj preko icq, sasvim slučajno. Ja sam tražila nekog iz kc da mi presnimi jedan cd koji mi je hitno trebao. Tada još nije baš svatko imao pržilicu kod kuće, pa tako ni ja. I tak sam ja našla jednog dečka koji se bavi tom "ilegalnom djelatnošću" i dogovorila kaj mi treba. Odnjela sam mu cd i tak smo se upoznali. Onda smo se nakon nekog vremena sreli negdje vani, pa smo počeli ići van skupa. On je studirao u Zg a ja u Os (samo prvu godinu) pa smo tu godini stalno visili skupa (malo ja u Zg malo on u Os), što roditelji naravno nisu znali jer smo ko pravi dobri studenti trebali biti svatko na svom faksu, a ne ovako. Kad smo bili već pet gdina skupa "zalomila" nam se bebačica pa smo odmah obavili i vjenčanje i sad smo malo više od dvije godine u braku i super nam je.

ema1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Čini mi se da sam negdje pisala već, al se nemogu sjetit

MM sam upoznala na cesti
    Kaznio me zbog plavih dioda na brisačima auta. Ja mu objašnjavala da nisam znala da se nesmije, on mi je objašnjavao da neću proć na tehničkom - onda sam pop....la, pa sam mu se "unjela" u lice i rekla da sam prošla na tehničkom prije mjesec dana.
    Važno je za napomenuti da sam ja visoka 152 cm, a on 195 cm i zamislite si to "unošenje u lice"
    I tako, malo sam se svađala jer sam bila uvjerena da sam u pravu (svađala bi se ja i ovako i onako ).
    Sljedeći put me zaustavio i rekao da me ovaj put neće zaustavit jer imam super dekolte, na što sam ja rekla da mu neću opalit šamar jer ima super guzicu - ah romantika škorpiona
    Saznao je moj broj moba, poslao poruku da se nađemo- ja pristala i tako je počelo.
    Hodali smo cijelih mjesec dana prije nego što smo počeli živjeti zajedno, bili zajedno dvije godine prije vjenčanja, vjenčali se na godišnjicu.
    Na bebi "radili" od prve bračne noći... za ovu godišnjicu ću biti cca 7 mjeseci trudna.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nas je upoznala moja frendica. Ona je pikirala na njega neko vrijeme, ali onda je skužila da i nije njezin tip. Nakon toga sam ja skužila da je definitivno moj tip. Prohodali smo 2 tjedna nakon što smo se upoznali. Nakon 3 mjeseca sam se doselila kod njega i nakon 2 godine zajedničkog života smo se vjenčali. Trudna sam ostala 3 mjeseca nakon vjenčanja - planirano. Definitivno smo se našli u svemu u životu i nikad se nisam pitala je li on pravi za mene - sigurna sam da je.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Upoznali se 1993. u Zg preko zajedničkih prijatelja, ja studirala u Zg - on u Os. Veza nije išla baš u najboljem smjeru jer niti smo imali novaca za put Os-Zg, a ni vremana. NAkon tri mjeseca smo prekinuli, ali ostali u kontaktu pismima. Nakon dvije godine njegova tadašnja cura zabranila mu je svaki kontakt. Nakon što sam diplomirala i radila u HR, otišla sam na rad u Njemačku (2000. -2002. na neku vrstu specijalizacije). U jednom trenutku te 2002 našla sam se u emocionalnim i svakakvim problemima, tamo daleko i pomislila kako jedina osoba s kojom bih htjela i mogla porazgovarati je on. ALi htjela sam pričekati da se vratim u HR. međutim, na moj mob uslijedio je poziv (tražio je moju mamu broj) i mi se ispričali, ja pukla, vratila se u HR dva mjeseca ranije, vidjeli se nakon punih 9 godina, i odmah ušli u vezu. Nakon godinu dana veze ( i svaki vikend na putu Čk-ZG, ali sad smo imali novaca), odučili se za brak, a par mjeseci kasnije i za bebu. Došla je nakon skoro godinu dana, planski. Ova druga koja je na putu isto je planirana.
    Eto što je sudbina, nakon 9 godina....
    Ima tu još zgodnih sitnica: imam neku vrstu dnevnika iz tog vremena i kad smo 93 prekinuli ja sam napisala nešto u stilu: "nema veze, srest ćemo se mi opet i tada ću mu ja biti žena..." . Nakon što smo se odlučili oženiti i ja mu to pokazala, plakao je kao kišna godina.....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

upoznali smo se na poslu, radili smo u istoj firmi. bila sam mu drugačija i vrlo glasna . nakon 10 mj počeli živjeti zajedno, vjenčali se 4 mj kasnije. ostala sam trudna, planirano nakon 3 mj (znam točno i kada jer je na novu godinu nestalo kablovske ) evo M je već 8 mj.

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

MM zapazila sam u bircu. Stalno se smijao i pričao nešto i svi oko njega su se smijali... Promatrala sam ga par mj ali nisam imala hrabrosti prići. Nestao je,više nije dolazio u birc. Kroz mj dana vidjela sam ga na koncertu i ugnjavila frenda koji ga poznaje da ga pozove u naše društvo. Sjela sam kraj njega ispitala ga sve što me je zanimalo. Sljedeći put više ga nisam pustila. I tako je moj zauvijek.
    Hodali smo 4g prije braka. Ko dečko i cura dogovorili smo se da ćemo imati 3 djece. Sad imamo našu princezu i neizmjerno ju volimo. Uskoro planiramo drugo.
    U braku smo 3 god.

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Upoznala nas moja prijateljica,od tada postali najbolji prijatelji i nakon godinu dana prijateljstva smo skuzili da smo zaljubljeni jedno u drugo.A sto je najsmjesnija ja ga nagovorila da hoda sa mojom rijateljicom jer se njoj dosta svidao,a meni se svidao njegov prijatelj s kojim sam hodala.Na kraju se mi skuzili.Hodali 4 god.,godinu smo povremeno zivjeli skupa i sad smo skoro 8 god. u baku,imamo kcerku od 7 god i drugo dolazi krajem 7 mj.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam svog zapazila jos u 7. osnovne. Bio je jedan od onih poznatih za kojima su sve uzdisale. Naravno, on mene nije zamjetio. Jednom mi je cura iz razreda, koja je bila s njim, predbacila, da ja nikad necu moc imat takvog ko sto je on. Ali eto, nekoliko godina kasnije, poceli smo izlaziti na ista mjesta. Prvo je par mjeseci bilo samo gledanje i smjeskanje dok ja nisam preuzela inicijativu, prisla mu i nebi vjerovali, napila ga Tu je krenulo ali i zavrsilo vrlo brzo. Medutim, skoro svaki vikend smo se slucajno uvijek nasli na istom mjestu a kako smo zivjeli blizu, tako smo dobar dio puta isli skupa doma. I svaki put je htio da idem kod njega a ja nisam htjela samo zato jer sam mislila da je svijestan da moze imat svaku pa sam se ja zainatila i odlucila da mene nece imat. Nakon godinu dana takvog slucajnog nalazenja i putovanja doma, meni je prekipilo i rekla sam mu da je meni vec dosta i da il cemo probat nekakvu vezu ili je dosta svega. I probali smo, i nakon 5 i pol godina veze odlucili se za brak. A onu curu iz razreda, sa pocetka price, povremeno sretnem i svaki put joj s veseljem pricam kak mi je lijepo u braku s njim. A ona je jos uvijek sama...

A trudnoca je dosta sasvim slucajno. Ustvari, ginic mi je rekao da imam PCOS i svega 2-3 plodna dana u godini. Bila sam ocajna, plakala sam 2 tjedna, i onda jedne veceri, prvi puta u 5 god veze, nismo pazili, i dogodilo se! Od prve! Malo nam je bio sok ali bili smo sretni. Organizirali smo svadbu u roku 2 mjeseca i eto 25.2.2006 postala sam gospoda! Nazalost, tu bebicu smo izgubili ali evo, sad je druga na putu, sve je super i nadam se da ce tako i ostati. Eto to je moja prica, ukatko...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jako zanimljiva tema... ja i moj mm smo se upoznali jako davno, ja sam imala 15 on 16 .... prije cak 8 god... pa i nije tako davno...
    znali smo se otprije pa smo se spandjali na jednom rodjendanu i tako je pocelo...
    prva beba nam se ''zaletila'' kad sam ja imala nepunih 18 a za drugo smo dugo planirali i na kraju smo u zadnji cas da ne bude velika razlika izmedju njih dvoje, razlika je 4 ipo god.
    kad smo isplanirali isti v+cas sam ostla trudna...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni i MM je bila jučer 4 godišnjica kako smo se upoznali, dakle 13.06.2003.god.u diskaču, ja sam bila s bivšim a on s frendom kojem je tražio curu....a mi završli zajedno
    ja sam tada živjela u Švicarskoj a on u Varaždinu, al brzo smo znali da smo jedno za drugo, pošto sam oduvijek željela živit u HR, reko ajd....idemo mi se fino oženit
    točno jučer prije 3 godine sam iz Švicarske stigla u HR, živili smo mjesec dana tako, pa onda 8.7.2004 smo se vjernčali od matičara, a 18.09.crkveno
    potom sam predala svjedodžbu na nostrifikaciju, da mogu dobit radnu knjižicu, to je trajalo pola godine
    prije 2 god.sam dobila radnu knjižicu, prijavila se na burzu, i u ikratkom roku se zaposlila, ali nakon mjesec dana mi se ponudila bolja prilika pa sam otišla u super firmu sa sjajnim ljudima, i eto, tu još rdim kao tajnica i inokorespondent
    početkom 2006 smo laganini počeli radit na bebici, ali nije išlo....anovulatorni ciklsi itd.sve od stresa.....
    pa je bila i selidba u 8.mj.2006.g.
    pa promjena uprave prošle godine u firmi....stres nad stresom....
    sad se poslovno smirilo, mi se namjestili u kući, i eto, šta da kažem, stiže nam i anđeo!

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam SD-u bila nadredjena na poslu. Moram priznati da je to bila ljubav na prvi pogeld ( sa moje strane), ali ja sam bila prekinula dugu vezu (iz koje sam izasla jako razocarana), promjenila sam posao ..i bila sam msefica....on je bio u vezi koja se raspadala.....pa smo prvo vrijeme bili prijatelji. Kada smo primjetili da su simpatije obostrane i postojau ozbiljnije..poklopilo se da sam ja dobila ponudu za "bolji" posao. promejnila sam firmu...poceli smo vezu i sad smo skoro 4 godine u vezi. Bebac stize u 11 mjesecu a zenimo se za 15 dana. I nedavno smo opremili kat na obiteljskoj kuci i uzivamo u svojaj zelenoj oazi.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo se upoznali na moru gdje ja ljetujem od kad sam se rodila a on je roden tamo, najsmjesnije je sta smo godinama bili u istom mjestu (koje ima valjda 50 kuca a prvi put smo se vidjeli prije 2 godine u kafiću. Anyway to je odmah bila velika ljubav kad je proslo ljeto i ja se vratila u zg on je svaki petak s posla na autobus i za zg a nedjeljom natrag za split i tako smo godinu dana izgurali da nismo propustili niti jedan vikend da budemo skupa (tko kaze da veze na daljinu ne mogu funkcionirati). Doslo ljeto bili na moru i onda se on u 8mj prosle god preselio u zg da živimo skupa nasao posao, vjencali se u 2mj i oboje smo htjeli bebu te smo poslije vjencanja poceli raditi jednu i odmah nam je uspijelo. Sada svaki put iscekujemo odlazak kod ginica da mozemo gledati kako bebac raste...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Malom ludorijom moje prijateljice 8)
    Br mobitela su pali....pisanje mu je islo za 5.
    Prva kavica(6h u komadu) i ljubav na prvi pogled(mislila sam da se to meni nikada nece desiti).Od tada smo nerazdvojni...
    Pusa mom voljenom

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a naša je priča tu...
    http://www.jutarnji.hr/kultura_i_ziv...price,79004.jl
    nisam mogla odoljeti, mi smo s prve slike

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke