-
razmaci medju trudnocama
Kad ja rodim mog treceg sina ( a to ce biti za 5 tjedana) moj ce najstariji sin imati 10 godina, srednji ce imati nepunih 7, a ja cu imati 34, muz 36. Kad sad usporedim u kojoj sam trudnoci najvise uzivala rekla bih, u ovoj trecoj. Iako nije bila bas idealna (na pocetku te jest te nije, pa krvarila, pa bila u bolnici), pa kasnije Double test pozitivan i tako svasta. Al ja sam tako mirna i sigurna da ce sve bit dobro. I mislim da zena sto je starija to je spremnija za bebu ( steta sto priroda i bioloski sat ne misle tako). U prve dvije trudnoce stalno sam mislila da nesto propustam na poslu, da mi karijara trpi i tako to, zato sam i napravila malo vecu pauzu nakon drugog djeteta. Pa sam vidjela da mogu napravit sve sto hocu, s jednim, dvoje ili troje djece. DA to nema nikakve veze. Lijepo je kad su klinci blizu jedno drugom al lijepo je i kad je malo veca razlika. Moji su decki sad vec veliki i puno je lakse. Neki dan sam vidjela mog ucenika ( 16 godina), pubertetliju, kako u skolu vodi svoju malu, plavu seku. Koliko je paznje i ljubavi bilo u toj slici..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma