Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: do kad ste koristili kišobran kolica?

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno do kad ste koristili kišobran kolica?

stvari stoje ovako; ja zapela za još jedna, rezervna, lagana, koja bi bila stalno u autu. on ne bi
    ova koja imamo su super ali kad ih treba ugurat u auto
    i danas se polakomio kad sam mu rekla da se kišobran kolica koriste i do treće godine života djeteta. jesam li puno lagala?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ovisi o djetetu - moje ne voli hodati i voli se voziti u kolicima i dan danas.
    Ona sama traži nekad da uzmemo kolica, super joj je to. A bome i meni kad npr. idemo grad u shopping.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

A. je s 20 mjeseci izašla iz kolica i više nije htjela u njih na dulje od 5 minuta. Mogla je hodati satima ako joj je okoliš zanimljiv.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Od Lovrine godine i po kolica koristimo u prosjeku jednom tjedno.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi smo jutros otišli u vrtić s kolicima jer baka sama dolazi po njega. to je jedina prilika u kojoj ih koristimo, i čak je zahtijevao da se vozi a ne hoda.

dob: 3g 2mj.

on je mrzitelj kolica i zapravo smo tek kišobran verziju počeli donekle koristiti, oko druge godine kad je skužio u kojim situacijama treba sjediti u njima (jutarnji odlazak baki). dakle, služe nam za točno određene namjene otkad je postao pretežak za duga nošenja i puno su nam korisnija od velikih kolica.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara je do navršene 3. godine bila jako često u kolicima. sad ima 4, i još uvijek se ponekad vozi u sekinim kolicima (igra se da je mala beba)

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

s godinu dana više nije ni na minutu htio u njih...

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jakov ima 2g i 9mj. i još uvijek koristimo kišobran kolica. Voli se voziti u njima i voli i hodati. Meni dobro dođu kad idemo na pijacu ili u spizu, pogotovo sada kad je drugo na putu. Ali kako su cure rekle, to zavisi od djeteta.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

imamo isti problem, no MM neće i neće nova, naravno manja.
    Kaže dok su ova čitava ništa od manjih :/

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj sin se obožavao voziti u kolicima. Imali smo Chicco kišobran kolica 2001, preteču današnjih CT 0.1 i vozio se u njima do skoro 4. godine. Kolica su bila prošla svakakve terene i bilo je super jer su visoka pa mu se nogice nisu vukle po podu i mogao je odspavati u njima na plaži jer su se dala spustiti u ležeći položaj. Bili smo posudili mala kišobran kolica, ali u njima se baš nije htio voziti, bio je nekako stisnut i nije mogao odspavati u njima.
    A ova moja curke se sito voli voziti u kolicima, o voznom parku koji imamo bolje da ne pišem , a tebi Mayya sam već napisala u pp koja lagana kišobran kolica su dobra.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nijedno od troje nije se vozilo dulje od dvije godine. s time da su - od negdje otprilike godine i pol - u kolicima bili u izuzetnim situacijama i rijetko...

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Izbacili smo ih iz upotrebe kad je imao 2 godine i 3 mjeseca.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne sjećam se točno, ali negdje između 20 i 22 mjeseca potpuno smo prestali koristiti kolica.
    Odahnuli smo svi - par mjeseci prije toga bilo je natezanja, hoće li hodati, sjediti u kolicima ili ih sam gurati po cesti (na moj užas).
    Iako, da mu sad ponudim da se vozi u kolicima, vjerojatno bi prihvatio, jer je u međuvremenu postao mali gotovan (vidim po ruksaku-nosiljci!), ali više ih nema na vidiku, pa mora hodati i ne buni se

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Ovisi o djetetu - moje ne voli hodati i voli se voziti u kolicima i dan danas.
    Ona sama traži nekad da uzmemo kolica, super joj je to. A bome i meni kad npr. idemo grad u shopping.
    i moja je na dane prava linčina za hodanje pa povremeno vučemo i kolica. sad će skoro 2 god i 10 miseci.
    meni su kolica spas u dugim shoppinzima i kad idemo u velike gužve. ili kad znam da nećemo doć doma u vrime kad je njoj spavanje. a imamo trubo velika kolica pa može i njima komodno spavat bez da joj noge vise i klataraju okolo.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jedno pitanje - ako su kišobran kolica do max. 15 kg (većina njih mislim da jesu), a 2-godišnjak ili 3-godišnjak prijeđe tu kilažu, da li ih i dalje koristite ?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa
    Jedno pitanje - ako su kišobran kolica do max. 15 kg (većina njih mislim da jesu), a 2-godišnjak ili 3-godišnjak prijeđe tu kilažu, da li ih i dalje koristite ?
    Hm,ne znam,to i nas muči...Iako je Roko zaista rijetko u kolicima voljela bih znati odgovor na to pitanje....jer,mi imamo Graco trokolicu i na njima piše da je do 18 kg,a on samo što nije toliko težak !
    Za sada mi se čini da neće pukniti,popucati i sl. ,ali nikad se ne zna...
    Inače to su full čvrsta kolica,izgledaju više kao za brdsku vožnju i dosta su velika, iako su kišobran kolica !
    Zna li netko ovo s kilažom !!??

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Obojica s 1,5 godinu ,i inače se nisu rado vozili kolicima

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj kasiopeja prvotno napisa
    s godinu dana više nije ni na minutu htio u njih...
    eno, stoje na tavanu s etiketom.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kako Roko nije ljubitelj dugih šetnji,još prakticiramo kišobran kolica.
    Josip se prestao voziti s dvije godine,taman kad se rodio mali brat.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moje obje curke nakon drugogo rođendana nisu htjele ni primirisati kolica. Mada bi nam nekad bilo svima lakše da su i kasnije htjele, ali eto nisu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

he. moj je tek s dvije godine htio u kolica. njegova smo prodali odavno, ali smo kisobran kolica kupili kad je potrgao sestricnina, kad ih je otkrio s negdje 2 godine. to mu je postalo nacin uspavljivanja, uvalio bi se u kolica, pokrio rucnikom i u setnju. koristili smo ih nekih godinu dana, kostala su jedva 250 kn, super investicija. a kako je on postajao sve tezi, mislim da neka velika kolica ne bi dosla u obzir - naime, kad bi zaspao, nosila bih ga na drugi kat u kolicima, zjedno sa stvarima koje bih usput kupila....

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a ja mislila da ćete me prosvijetlit... sad ste me tek

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja imam litnja kišobran kolica i moj mali je u njima bia sve do 3 godine!!eto ako sam ti ikako pomogla!

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prvi do 3g
    drugi se još vozi, ima 2g i 10mj

mene su proglašavali ludom kad sam prije godinu dana uzela nova kisobran kolica, ali mi se isplatila svaka lipa, Luka se obožava voziti u kolicima a i meni je lakše od odredišta do odredišta s kolicima nego ga navlačiti za ruku po gužvi
    kad smo u "laganini šetnjici" ok...tad se šetamo ali kad idemo s ciljem obaviti nešto obavezno su kolica u điru

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo kupili mi
    obzirom da su mišljenja podijeljena kupili smo neku jeftiniju varijantu pa ako se pokažu korisna imamo vremena za investiranje. hvala svima na odgovorima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •