Zna li tko kolika je cijena jaslica u ZG za drugo dijete u državnom vrtiću?
Zna li tko kolika je cijena jaslica u ZG za drugo dijete u državnom vrtiću?
200 kn
Ali će ti prvo dijete dobiti popust, pa ćeš vrtić plaćati 300 kn a ne više 400 kn.
Mislim da je za drugp djete 50 posto manje.
Nije nego za 1. dijete plaćaš 75% cijene, tako je kod nas barem
Za starije dijete placaš 300 kuna a za mlađe 200 dok ne navrši 3 godine.
Vou, blago vama. Naše jaslice su 623 kn, za jedno dijete samo....
ali to je cijena koju plaćaju roditelji, ostatak do ekonomske cijene (mislim oko 1300 kn) plaća grad
Ali ostatak pokriva grad Zagreb, a zagrepčani daju gradu veliki prirez. Tako da je opet iz dzepa roditelja.Hady prvotno napisa
Potpisujem.Deaedi prvotno napisa
Ali mi nije žao plaćati tako veliki prirez kad novci odlaze za ovakvu stvar.
je i džepa roditelja, ali je manje nego da plaćamo ekonom. cijenu, a prirez ide i na druge strane
Naravno. Prirez placaju i roditelji cija djeca ne idu u vrtic, ili i oni koji i nisu roditelji...No, zato koriste druge usluge koje grad sufinancira...Ali cinjenica je da placamo prirez od 18%, dok je u npr. Puli 7,5%...Pa i red je da se nekad nesto vrati.VIPmama prvotno napisa
Prema ovome, za drugo dijete (ako je zagrebački gradski jasličarac) se plaća 150 kn:
Za 2007. planira se jedinstveni mjesečni iznos sudjelovanja roditelja djece s prebivalištem na području Grada Zagreba u cijeni programa:
- za redoviti 10-satni program
a) 200,00 kn za djecu do navršene treće godine života
b) 400,00 kn za djecu od navršene treće godine života do polaska u osnovnu školu
...
- drugo dijete iste obitelji u redovitom programu - plaća 75% od iznosa sudjelovanja u cijeni programa
Dalm@, ovo je točno, samo kaj to (većinom) dobre tete u računovodstvima vrtića prilagode pa se 75% plaća za starije dijete, tak da ispadne još malo (50 kunića) jeftinije
Pa da, nije nužno drugorođenac "drugo dijete". Bravo za tete u računovodstvu!
Znači, ako nema dodatnih olakšica: jasličarac 200 kn i vrtićarac 300 kn, ukupno 500 kn.
450kn, drugo dijete ista cijena![]()