dakle admin!! moja "nevolja" je: preveć vremena na forumu!!jel moguće, ikako, da samovoljno "zaradim" ban?? da ga dobijem na lijepe plave oči??
heeeeeeeeeelp!! ima li igdje kakva klinika za odvikavanje od Rode
???
dakle admin!! moja "nevolja" je: preveć vremena na forumu!!jel moguće, ikako, da samovoljno "zaradim" ban?? da ga dobijem na lijepe plave oči??
heeeeeeeeeelp!! ima li igdje kakva klinika za odvikavanje od Rode
???
1. otvoris word
2. upises random neka slova i simbole, kao ovo: lha847 bo8w4 z
3. kopiras to
4. zatvoris word
5. otvoris profil
6. upises trenutacni pass
7. pod polje za novi kopiras ovo, dvaput
8. sejvas
9. odlogiras se
10. i ne mozes se vise ulogirat
Voila! 10 lakih koraka.![]()
uf!! al to bi bilo for EVER??a možda bi i žicala admina da mi da pass...
Mozes kasnije traziti lozinku (ako rade mejlovi) ili zicat adminicu da ti promijeni pass u nesto drugo preko mejla... al bolje ista nego nista.zmaj prvotno napisa
![]()
neš ti rješenja![]()
i onda klikneš zaboravih zaporku
i stiže na mail nova
E da.Moja pametna supruga je napravila nešto slično i sad čekamo administratoricu da je spasi...
anchi 76 imaš pp
vepar prvotno napisa
![]()
samo da kazem da je i Anchie-in inbox prepun poruka kao i vas, samo sto ih ona ima puuuuuuuuuno vise.
tako da ako vam se ne javi odmah, znajte da se probija kroz tisuce poruka.![]()
Toliko me zapostavljala žena zbog Rode...a ja joj svejedno pomažem ...da me opet počne ignorirati....![]()
bajdvej moja darling je ronin
O ronin, pa što učini.. tako jedna razumna i pametna žena, daj nam otračaj šta je napravila 8)
Neću cinkat ženu šta vam je.![]()
![]()
![]()
(prtljala je s mailom u profilu tukica...mijenjala ga...vraćala....ošla baba s kolačima)
Pa ništa, pozdravi ju dok nam se ne vrati
OT, baš ti je zgodan ovaj vepar u avataru![]()
Licentia poetica.
Moci ce se sama pustiti na forum kad dobije mail za aktivaciju nove email adrese. Buduci da su mejlovi proradili... mozda dode! :D
ajoj pa kako cemo mi sad bez njevepar prvotno napisa
i kaj si se ti vratio doma da joj pomazes (taman se zalila da te nema) - ma bas si srce![]()
Hvala anchie puno puno!!!!![]()
![]()
pu evo mene nazad!![]()
ne zezam!! juče sam obrisala s maila troznamenkasti broj poruka zaostalih s rode...danas četveroznamenkast.... :shock:
MOLIM BANA NA MIN 1MJ
a zakaj ne pitaš bubimirka za savjet? on je šampion po tom pitanju![]()
nemorash ga ni pitati samo odi na produzeno dojenje i potpisi njegove postove![]()
pa iskljuci si tu opciju, ne treba te valjda i mejl podsjecat na forumzmaj prvotno napisa
(ja mislim da bih ja poludila da imam jos i to
)
ovo mi je treći dan da brišem zaostatke....opet jedan lipi troznamenkasti broj![]()
kaj admin??!, nije li to dovoljno dobro za ban??![]()
nisi jedina.... ja svaki dan obrišem 400tinjak postovazmaj prvotno napisa
![]()
a da u profilu uključiš opcinu NE šalji obavijesti na mail??
ako ukljuci tu opciju, to znaci da joj nece slati obavijesti o pp-ovim na mail od danas, ali za sve one pp-ove koje je primila u proteklih mjeseci, jos uvijek ce dobiti (zaostalu) obavijest na e-mail adresu.tinkie winkie prvotno napisa
ne zaobilazimo te.zmaj prvotno napisa
ako zaista zelis da te iskljucimo sa foruma, javi se sa zahtjevom Anchie76 na pp.
ali ne zaboravi da ćeš i dalje moći čitati kao gost: nećeš biti ulogirana, niti moći pisati, ali ćeš opet stalno vršljati.momze prvotno napisa
Moja taktika je da kad noću sjednem crtati, izvučem telefonski kabel iz zida: nema telefona, nema interneta... mir Božji.
Ja to zovem samodisciplinom![]()
hvala žemske!! uf već mi je lakše![]()
iskreno, pa izgleda da sam ja tu nabacala najviše postova![]()
sve me hvata mrak, čovječe![]()
samodisciplina?? kaj je to :?![]()
ok, bum se obratila anchie, valjda će mi se smilovat i dat mi "zabranu" na neko duuuže vrijeme 8)
ti si već spremna za komunu![]()
pa, da...komuna "duboko plavo more"
![]()
ja vama cure ozbiljno, a vi![]()
pogleć koliko postova imam, a kad sam se prijavila!!
i odoš na more svaki trenutak (al, ovisnost me može i tamo pratiti :/ , pa sad...)
tak kad me ne vidite....znate!!! đe sam!! 8)