-
Prošlo je 18 dana od nesretnog dana 27.12.2007 i onog NE VOLIM TE.
:/
Obostrano se ( nadam se ) trudimo da sve bude kao prije ali čini mi se da osmijesi više nisu iskreni. Ja sam sretan sa svakom dodatnom minutom, a njoj je možda svaka dodatna minuta muka.
Kako bi samo htio da mi sto puta kaže da joj je žao i da nezna kaj joj je bilo i da joj oprostim, ali toga nema.
Ja se osječam kao da me pritišće tona tereta u svakom trenutku, kao da me žena vara u svakom trenutku, kao da će mi se srce raspuknuti u svakom trenutku - doslovno tako. Gledam sretne parove i pitam se kome sam ja kaj kriv.
Ne ide mi se nikud iz kuće i ne ispušta mi ju se iz vida niti sekundu. Lijepa mi je kao što mi nikad nije bila.
Kad moram ići na službeni put kao da me netko šalje u smrt, a inače obožavam putovati.
Kak se ona osjeća to samo ona zna, ali vidim da skriva svoj mobitel ( što nikad nije radila ), voli da je sama na fotografijama, ( što nikad nije voljela ), dobiva i stječe neke nove afinitete koji nemaju veze s njenom osobnošću, kakvu ja poznajem vec 10 i pol godina. :?
Iz svega toga zaključujem da netko drugi polako ulazi u njen život, a taj drugi bude ulazio u njen život dok ja ne skužim ko je to i dok ne naleti na moju šaku.
A onda bu si tražio zube i unutarnje organe po cesti.
Ja još malo pa nemam više kaj za izgubit.
Ovo pisanje pomaže.
Hvala svima na podršci i lijepim riječima, oni drugi me ne zanimaju i nek ne čitaju ovo ovdje.
Savjet parovima:
Prije odlaska na postupak potpomognute oplodnje, a posebno prije inekcija i štoperice, razgovarajte, razgovarajte i razgovarajte, obećajte jedno drugom ponovo ljubav, 100 puta to ponovite, grlite se i budite skupa, jer vjerujte mi, ništa neče biti isto kao prije.
P.S. Malo sam popio, ali i to pomaže
P.S.2 Sveti Ante daj se malo uključi u spiku, ja sam ti onaj mali od prije 36 i nešto sitno godina koji je skoro riknuo dok ti nisi reko svoje
P.S.3 Opet, kad se sve zbroji, stanje je ipak 100 puta bolje nego 28.12.2007
Pozdravlja Vas Homer
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma