-
-
-
-
nisi nikom ništa skrivio, sjećam se dobro tvog sadašnjeg osjećaja (nakon neuzvraćenih ljubavi i neuspjelih veza) kako sam znala na ulici gledati sretne, zagrljene parove od kojih mi se povraćalo, misleći kako mogu oni a ne i ja biti sretni, gdje sam pogriješila, imam li ugrađeni radar za privlačenje krivih osoba u svoj život????...i to je normalno, ljudski, jer i ja sam u nekom trenutku tih nekih veza bila sretna, zagrljena dok je netko prolazio pored mene ostavljen, tužan, nesretan misleći kako sam ja sretna.......dok nije došao onaj pravi i potpuno me usrećio.
i eto ti peha, usprkos pravome, opet na ulici nešto od čega mi je bilo muka....trudnice, mala djeca...mrzila sam samu sebe zbog tih osjećaja..i opet ono ZAŠTO NE JA...
...jednostavno....ZATO....(možda se u tom zato krije-ZAŠTO sam jednom odabrala otići na lijevu umijesto na desnu stranu, zato što sam osatala doma, a ne izašla van, zašto sam jedan dan otišla u baš to kino srela baš tu osobu????)
a možda i ne...možda bi tu osobu srela i na potpuno drugom mjestu...
teško je voljeti i ne biti voljen natrag-znam!!! sada je želiš više no išta jer ne znaš želi li ona i tebe, sada ti je najljepša na svijetu jer ne znaš jel' potpuno tvoja.
koje veze ima taj neki (ako uopće postoji) frajer i tvoja šaka, ako je ona tako odabrala...to je neće vratiti, može je samo još više udaljiti.
ostani frajer (pa makar se raspadao u sebi) i ne ulazi u tu njezinu novu sferu zanimanja, ako će naći mjesta za tebe pozvat ćete.
odi na skijanje s frendovima, daj sebi prostora za disati. znam, ubija te pomisao što će raditi ostaviš li ju samu, no ni to je neće vratiti ako je odlučila ili ne zna što je odlučila. nek ti ne padaju teško putovanja, pokušaj ih doživjeti kao dobar odmak od situacije da ti se razbistri pogled.
-
Joj koliko mi je žao
. Ali ja islim da je to opet samo neka prolazna kriza, jer kada nekome kažeš da ga ne voliš nakon toliko godina, mislim da to ne može biti samo prividno i trenutno. Mene i MM nakon toliki postupaka i raznih pregleda, neplodnost samo nas je više zbližila. Na taj način si dajemo snagu za dalje. Tako će biti i kod tebe, ne idu te stvari baš tako lako, daj joj malo vremena, jednostavno je pusti...
-
Homere, moj ti je savjet da ne trcis za Homerkom, daj joj zraka. Ako je u takvoj fazi (da jo se cini) da te ne voli, samo ces pogorsati stvari ako si stalno pored nje. Ako zeli otici, nece je sprijeciti to sto si joj stalno za vratom. Moze je samo iritirati. Otidji na put, izadji s prijateljima. Daj joj malo prostora, pa sto bude. Ona mora odluciti, a bojim se da ti nametanje moze donijeti samo negativne bodove.
Od sveg srca ti zelim da se situacija sto prije sretno rijesi.
-
Homere nemoj se ljutiti ali moj ti je savjet s obzirom da je ta situacija između vas dvoje potrajala ,jednostavno je putiš na miru i s obzirom da pretpostavljam ona ovo čita samo doprinosiš njenom negativnom raspoloženju(ja polazim od sebe)
Od srca vam želim da riješite problem ali pokušaj to u četri oka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma