Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Neće prati zubiće

sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Neće prati zubiće

Moj je sada 22-mjesečni pingvin odlučio da više nećemo prati zubiće, iako smo ih do prije nekog vremena uredno prali i to nam je bilo zabavno. Jeste li imali takvih faza? Kako da ga ga opet privolim na to? Inače je mali tvrdoglavac.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kod nas je to oduvijek malo problem, tako da ja ne mogu pričati o fazama. Skužila sam jedino da ne smijem ići s pranjem zuba na kraju priče - kao zadnju stepenicu pred odlazak u krevet, jer je on onda već u mislima u spavaćoj sobi i nema strpljenja. Zgodno mi je to obaviti za vrijeme kupanja, dok je zaigran pa se ni ne buni. Jedino što onda ne razvija sam naviku... :/

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tako i kod nas,u početku je obožavao prati zube,pa onda sve manje i manje,a sad kad kažem da idemo prati zube,počne se valjati po podu i vikati : Ne pjaatiiiii zuuuuube,ma strašno,ali ja ne odustajem,proći će ga valjda uskoro !

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Hana ima 14 mjeseci i veeelike zube koje definitivno treba prati, ali ne uspijevam! Eventualno potez-dva preko gornjih zuba i to je to. Ne da, a nemam srca raditi to na silu. Inače voli četkice, ima svoju riječ za nju, ali ih samo nosi po kući i gricka. Imate recept?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ni moja ne voli, odnosno ne dijeli moj keseći entuzijazam. Ako ne ide operemo jednom u dva dana - i gotovo. Kako ja ne znam prisiljavati, niti bih, stvar je takva da s guštom operemo zube kada ona to hoće, a kad neće - probam kasnije.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Joj i nama je to veliki problem, stisne četkicu i ne pušta, a nedaj Bože da ju ja primim, a tako mi je teško jer mi pijemo željezo pa joj ostaje po zubićima.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moj M govori da ga to bo.(boli). Ja mu onda istrljam prednje zube mokrim frotir ručnikom, ali svejedno ima nakupina na prednjim zubima, a stražnje nekako sam istrlja četkicom. Strah me je da ne dobije karijes, a ima tako male slatke zubiće.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi imamo tehniku...ujuttro se obucemo, ja prije u kupaonici otvorim mali stolcek koji ima sliku psica i kazem- ko ce prvi sjesti na maloga pasica...i on tru u kupaonu...e kad sjedne ja kazem daj da pogledam i popravim zubice i stavim malo kaladonta od zmaja....onda ja malo kao prstima probam popraviti sube-kao mehanicar 8) pa onda slijedi cetkica....onda kazem daj jako zini da vidim koliki su ti zubi i to upali....zubi oprani

Hannah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I Šimun je imao pokušaje odustajanja od pranja zubića. Kupila sam mu novu četkicu sa slonićem, zanimljiva mu je tako da sada ponovno bez problema pere zubiće. Nekako mi se čini da su opiranja jutarnjoj i večernjoj higijeni normalna. Znam po sebi, sjećam se da mi je sve drugo bilo puno zanimljivije od toga. Igranje, crtići, ili veeeliki umor. Ko' vidio prati zube

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •