Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: mame iz Rijeke javite se

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno mame iz Rijeke javite se

Eto mi uskoro "silom prilika" selimo iz Zg u Rijeku,muž tamo dobio super posao,a budući da ja još ne radim (studiram,završavam,napokon ),sva sretna selim na more!!
    Imamo bebača,sad će godinu dana i moje pitanje za mame iz Ri glasi: dal postoje tamo kakve aktivnosti,igraonice i sl. za djecu te dobi (bojim se da slabo jer ih nema bas ni u zg za tak male klince,al ipak...)??Htjela bi kroz ljeto,a i dalje, uključit se s klincem u takve neke stvari,da se druži s djecom i da nešto radimo,bilo kreativno ili neka tjelesna aktivnost (kao npr.bebe ribe,gimnastika i sl.).
    Nisam nista posebno nasla surfajući netom, pa molim sve koji znaju za tak nest u Rijeci da se jave!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobrodošla u Rijeku!
    Koliko ja znam za tako malu djecu nema baš nešto sadržaja, ali se zato mi družimo, pa ako si voljna pridruži nam se!
    U koji dio grada dolaziš?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Super

Super,javit cu se svakako,jos ne znam nista,trazimo na brzaka stan,sve se to sa seobom naglo odigralo. Ne poznam bas Ri,al idemo sutra pogledat neki stan u Podmurvicama.ne znam ni točno di je to...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

booook, još jedna zagrepčanka u ri
    u opatiji ima neke vježbe za mame i bebe, ali nemam pojma kakva će bit situacija preko ljeta.
    ali uglavnom počni kad dođeš pratiti onaj topic o riječkim forumašicama pa nam se možeš pridružiti na druženjima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

magnolija, imaš PP!

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

winnie šta pp o aktivnostima za bebe ili nešto deseto? Ak je ovo prvo i ja bi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma nešto drugo! Znaš da bih ti ja rekla da znam nešto! I mi smo željni nečega što nije vrtić i parkići po našem selu!

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •