-
mame iz Rijeke javite se
Eto mi uskoro "silom prilika" selimo iz Zg u Rijeku,muž tamo dobio super posao,a budući da ja još ne radim (studiram,završavam,napokon
),sva sretna selim na more!!
Imamo bebača,sad će godinu dana i moje pitanje za mame iz Ri glasi: dal postoje tamo kakve aktivnosti,igraonice i sl. za djecu te dobi (bojim se da slabo jer ih nema bas ni u zg za tak male klince,al ipak...)??Htjela bi kroz ljeto,a i dalje, uključit se s klincem u takve neke stvari,da se druži s djecom i da nešto radimo,bilo kreativno ili neka tjelesna aktivnost (kao npr.bebe ribe,gimnastika i sl.).
Nisam nista posebno nasla surfajući netom, pa molim sve koji znaju za tak nest u Rijeci da se jave!!
-
Dobrodošla u Rijeku!
Koliko ja znam za tako malu djecu nema baš nešto sadržaja, ali se zato mi družimo, pa ako si voljna pridruži nam se!
U koji dio grada dolaziš?
-
Super
Super,javit cu se svakako,jos ne znam nista,trazimo na brzaka stan,sve se to sa seobom naglo odigralo. Ne poznam bas Ri,al idemo sutra pogledat neki stan u Podmurvicama.ne znam ni točno di je to...
-
booook, još jedna zagrepčanka u ri
u opatiji ima neke vježbe za mame i bebe, ali nemam pojma kakva će bit situacija preko ljeta.
ali uglavnom počni kad dođeš pratiti onaj topic o riječkim forumašicama pa nam se možeš pridružiti na druženjima.
-
magnolija, imaš PP!
-
winnie šta pp o aktivnostima za bebe ili nešto deseto? Ak je ovo prvo i ja bi
-
Ma nešto drugo! Znaš da bih ti ja rekla da znam nešto! I mi smo željni nečega što nije vrtić i parkići po našem selu!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma