Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Kako ih oblačite?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Kako ih oblačite?

Sad kad je zatoplilo , neznam kako da ju obučem, jel body bez rukava i majica kratkih rukava previše i da li čarapice ili je to previše? A za spavanje,kako ih oblačite, ja uvijek stavim M.čarapice?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi imamo 30 mjeseci i kad je vruće kao danas, obukli smo: majicu na bretelice, kratke hlačice i soknice. Hodamo bez papuča po stanu. Kad idemo van, stavimo majicu kratkih rukava (ništa ispod) i obavezno šeširić. I puno preme za zaštitu od sunca.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Zavisi od temperature ali uglavnom bodić na tregere pa preko majica kratkih rukava, kratke pantalonice i čarapice. Čarapice inače napolju nose jer su u patikama ili prilično zatvorenim sandalama a unutra jer ne žele da ih izuju (valjda im još uvek nije dovoljno toplo).

Ravnam se po sebi jer su već veliki i termoregulacija im je uspostavljena pa nema porebe za preventivom.

Napolju obavezni šeširići i naočare za sunce ako ima sunca. I jedno i drugo sami traže, navikli valjda

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja se ravnam po sebi. POLUDILA bih da mi netko obuče čarape za spavanje pa ih nema ni ona. Doma je uglavnom bosa i u bodiću a za van obučemo bodić kratkih rukava, kratke hlače i sandalice na bosu nogu. Šeširić ovisi o raspoloženju mlade dame.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Isto kao i sebe, ili laganije. Dosta se znoji, cini mi se da joj je vruce ako je obucena kao i ja. Jucer je npr. imala samo haljinicu na bretele, pelene i gacice. Bez carapica. Inace, kad popodne ide van u park ima majicu kratkih rukava i obicno 3/4 tajice ili hlacice, carapice. Ako ima kratke hlace, obavezno razdere koljena. Potkosulju ponesem, pa joj predvecer obucem. Obavezno sesiric.

Po noci: potkosulja, tanka pidjama. Obicno se otkrije, pa zato ima pidjamicu. Oduvijek spava bez carapa.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    Ja se ravnam po sebi. POLUDILA bih da mi netko obuče čarape za spavanje pa ih nema ni ona. Doma je uglavnom bosa i u bodiću a za van obučemo bodić kratkih rukava, kratke hlače i sandalice na bosu nogu. Šeširić ovisi o raspoloženju mlade dame.
    kod nas je slično.
    čim je zatoplilo skinila sam joj pidžamu sa stopalima i oslobodila nogice.
    vani (kad je ovako vruće): majica bez rukava, ništa ispod, kratke hlače ili makar do kolina, na nogama sandalice bez čarapa (osim ako ima patikice na nogama-tad idu skroz niske čarapice).

po noći: majica kratkih rukava, ispod potkošulja i donji dio pidžame dugih nogavica. pokrivam je samo plahticom.

šeširić ne dolazi u obzir - dama je alergična na bilo šta šta ide na glavu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kako obučem sebe tako i njega. Ako ja nemam čarape jer mi je vruće neću ih obuti ni njemu jer je i njemu isto takov vruće.
    Evo danas je išao u vrtić u majci kratkih rukava, kratkim hlačama i bez potkošulje, bez čarapa, na noge sandale, one sa zatvorenim prstima.. I šiltericu! E sada, ujutro je još ok, ali kada idemo doma, ako ima kapu, kosa mu je potpuno mokra, viče da mu je vruće, vjerujem da je, ali opet ako mu skinem kapu sunce mu piči direkt u glavu i ne znam kaj da radim :?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hy,

mi smo doma u bodiću kratkih rukava, a za vani obućemo bodić na špaline i majicu kratkih rukava, strašno se znoji pa mislim da je bolje da joj bodić upija znoj, na nogama imamo sandalice sa kratkim čarapicama i kratke hlačice.

za spavanje obućemo bodić dugih rukava i laganu litnju vriću za spavanje, tako da se ne moramo misliti o pokrivanju

POZDRAV

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

isto kao i sebe. sad kad je vruće ima majicu kratkih rukava i kratke hlaće ili šosić, ili duge lagane hlačice. poluotvorene cipelice ili sandale na bosu nogu. po kući ima papuće isto na bosu nogu.

po noći bodi kratkih rukava i donji dio kao trifrtaljne hlaćice. bez čarapa i bez pokrivanja. poludi kad ju se pokrije! i vruća je ko peć pa se ne uzrujavam previše oko toga

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Po danu - majica kratkih rukava, bez potkošulje, bose nogice, sandale, kratke hlače, kapa ili šešir. Noć - problem nam je, navečer je jako vruće i ne može zaspati ako ga ne skinem samo u bodić. Pokrijem ga presvlakom za jorgan, ali se otkrije. Ne znam što napraviti.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moja spava otkrivena, u potkošulji i bez gaća . Po danu joj nekako ipak navučemo gaće + hlačice + majica na kratki rukav.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Isto kao i sebe, ili laganije. Dosta se znoji, cini mi se da joj je vruce ako je obucena kao i ja.
    potpisujem. uvijek je obučen laganije od mene. užasno se znoji.

PO DANU: majica bez rukava (na golo tijelo) ili body + kratke hlačice + stopalice i tenisice

PO NOĆI: body kratkih rukava i pelena, bez pokrivanja

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno hmmm

Da,i mene to zna mučiti,moj malac se isto jako znoji,pa je kroz dan po doma samo u bodiju kratkih ili bez rukava+čarapice, a za van obučemo jos hlačice.Vise me muči kak da ga obučem kroz noć,jer se non stop otkriva,pa ga u zadnje vrijeme obučem u kratki bodi i donji dio piđame,bez črapica,i čini mi se da mu je tak ok

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi po danu imamo maicu na golo tijelo ili samo body kratki rukav umjesto maice ,gace na pelenu,kratke ili 3/4 hlace,stopalnice i sandale

po noci body kratki rukav i tanka vreca

pakleno je vruceeeeeeee

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •