bok cure...imam jedno pitanje...moj miško danas cijeli dan bljucka hranu...nervozan je stalno bi bio na ciki ..a kad popapa to pobljucka
bok cure...imam jedno pitanje...moj miško danas cijeli dan bljucka hranu...nervozan je stalno bi bio na ciki ..a kad popapa to pobljucka
a koliko je star?
to je normalno!!!
pa ima 2,5 mjesesa...znam da je normalno..ali danas je to bljuckanje u malo većim količinama
i kod nas je bilo većih bljuckanja pa je prošlo, ne brini![]()
I kod nas je bilo užasno puno bljuckanja, čak je dosta bljuckao i kroz nos.
Doktor nam je rekao dok dobiva na težini da je sve ok.
Ako te to jako zabrinjava najbolje odi pedijatru, tako sam i ja napravila.
Kod nas isto. Fleke velike ko dlan. Posupno se smanjilo, ali sad sliniTashunica prvotno napisa
![]()
Da li povraća u mlazu ili je to samo malo obilnije bljuckanje? Povraćanje u mlazu zna biti indikator problema i u tom slučaju bi ipak bilo dobro otići do pedijatra.
Da li si primijetila neku drugu promjenu, odnosno da li je nervozniji i plačljiviji nego inače?
Ako normalno spava, ne pokazuje znakove da ga boli, dobro napreduje i ne povraća u mlazovima, rekla bih da je sve OK.
Inače, i moja Megi je bila bljuckalica. Znala je čak i u mlazovima i na nos i svakako, a opet je sve bilo u savršenom redu. Za razliku od nje, Lindino bljuckanje mogu izbrojati na prste jedne ruke.