Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Edostoza

erin16

Početno Edostoza

Imam curicu staru 6mj...neznamo točnu dijagnozu,radi se o prstićima ruku.Srednji zglobići nisu razvijeni..odnosno postoje divlje kosti.Bili smo kod ortopeda u Rijeci koji do sada u svojoj praksi nije imao takav slučaj.Tako da se nezna točna dijagnoza.On sumnja na malformacijski sindrom,međutim neobično je što su svi ostali zglobovi uredu.Pošto je moja curica još mala tu se ne može ništa još napraviti.Mi vježbamo hvatanje..i odlično joj ide :D
    Pedijatrica mi je rekla da bi bilo dobro otići kod dr.Zambellija u Rijeci pošto je on specijalizirao rekonstrukciju šaka.Ako netko nažalost ima ovakav problem kao moja curica voljela bi da mi se javi.Hvala

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jako mi je žao zbog vašeg problemčića, ali sigurna sam de će sve biti ok...
    Ne mogu ti ništa pametno reći niti savjetovati, osim da probaš otvoriti topic na pdoforumu Zdravlje djece, čini mi se da ćeš tamo prije naći nekoga tko zna više o toj dijagnozi!

erin16

Početno

Hvala

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Erin, ako ces traziti drugo misljenje, kirurgija sake je jaka na Šalati (Klinika za ortopediju KBC Zagreb) i u Klinici za traumatologiji u Zg.

Dr. Zambelli je koliko znam spec. plasticne i rekonstruktivne kirurgije, ne posebno za saku

erin16

Početno

puno hvala...moja pedijatrica mi je rekla da odemo do njega.pa samo to planirali za 9mj.ali dobro je i znati da možemo i do zagreba.U rodilištu to nisu niti primjetili,nego sam ja to vidjela i kažu da je to rijetkost.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

prebacujem na 'zdravlje djece'.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ciao erin16!!! puno pozdrava i pusica maloj i tebi, a vjezbanje vam super ide (sama sam se uvjerila kako mala stisce moj prst!!!).

mama i Jan

erin16

Početno

Hvala clio180...trudimo se ako tako ostane bit će super :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •