-
Stediril D
Molim vas ako neko zana, treba mi hitno informacija da li u Zagrebu ima stedirila d. Treba da ga pijem po preporuci dr ne bih li spustila fah i usla u praogram za ivf, ali ga u Srbiji nema. Ovde ima samo stedirila m.
-
Ako ti je za IVF kod prof. V. tj. Jevremovu vjerojatno možeš slobodno i yasmine - pitaj ih, nema stedirila d u Hrvatskoj isto, mi mariborčani svi pijemo yasmine bez ikakvih problema.
-
Hvala ti Ina33, nisam kod V. ustvari nisam nigde ako ne spustim ovaj glupi fsh
-
Bibba, ja sam prošle godine u srbiji kod prof. V pila stediril D, a ove godine idem u mb, i iz mb su me obavestili da umesto stedirila D kojeg nema pijem tbl. mycroginon. Inače znam da sam prošle godine pitala to oko stediril d i stediril m, rekli su mi da pijem ili stediril d ili stediril ali nikako stediril m zato što je on najslabiji
-
navodno jedan od tih stedirila, biće taj m, jako stanjuje endometrij pa zbog toga.
-
Bibba ja tražila po ljekarnama, nigdje nije bilo a cure su mi jučer na kavi rekle da ga uopće nema u HR!
-
Hvala, divne ste. Probacu ovog meseca sa pms free sa vitexom ako ga nadjem, a onda mycrogynon
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma