Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 145

Tema: ZPB 2005. (18. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Daklem izvještaj sa završne priredbe: Domagoj mudro promatrao iz zadnjeg reda (nisam ga ni vidla), Dora plakala, a Mislav se stao ispred svih i nabacio smajl ko da cijela dvorana samo njemu plješće. Paa malo odplesao i opet udri smajl.

Dakle dok je DOmi pozer samo za mamu, moj mlađi sin pokazuje sve kvalitete nekog manekena il glumca.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Daklem izvještaj sa završne priredbe: Domagoj mudro promatrao iz zadnjeg reda (nisam ga ni vidla), Dora plakala, a Mislav se stao ispred svih i nabacio smajl ko da cijela dvorana samo njemu plješće. Paa malo odplesao i opet udri smajl.

Dakle dok je DOmi pozer samo za mamu, moj mlađi sin pokazuje sve kvalitete nekog manekena il glumca.
    Fenomenalno!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Stvarno su divni,a još je fascinantnija različitost njihovih karaktera

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Blago tebi MB,mora da si bila jako ponosna,i da...stvarno je zanimljivo to koliko su različiti svo troje,a zamisli samo da su svi isti....pa da svi troje plaču u isti glas...ma ja mislim da su oni genijalni...pa ja uopće ne mogu zamisliti tri Roka ,to bi bio karneval !!!!!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    ...pa ja uopće ne mogu zamisliti tri Roka ,to bi bio karneval !!!!!
    Ja samo mislim da mi nam prag tolerancije bio puuuuuuuuuuuuuno, puuuuuuuuuuuuuno veći!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    ...pa ja uopće ne mogu zamisliti tri Roka ,to bi bio karneval !!!!!
    Ja samo mislim da mi nam prag tolerancije bio puuuuuuuuuuuuuno, puuuuuuuuuuuuuno veći!
    Je,bio bi,ali uz kavu za doručak bi konzumirala i praxiten

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

da jedan....

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Traktorka, to je ona promenada ispod hotela Osijek?
    Gledala sam s prozora, super je!
    Danas je bio 1. pokušaj skidanja pelene, prošao u suzama i urlikanju "vrati miiiiiiiii.......". Ja sam smireno objašnjavala da je vruće i da se smije slobodno popiškiti u gaće (jer se inače srami) i da će joj biti lakše ali 0 bodova.
    Idemo malo po malo, sutra ću probati opet.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Traktorka, to je ona promenada ispod hotela Osijek?
    Gledala sam s prozora, super je!
    Danas je bio 1. pokušaj skidanja pelene, prošao u suzama i urlikanju "vrati miiiiiiiii.......". Ja sam smireno objašnjavala da je vruće i da se smije slobodno popiškiti u gaće (jer se inače srami) i da će joj biti lakše ali 0 bodova.
    Idemo malo po malo, sutra ću probati opet.
    Držimo fige, mi ćemo odgoditi za nekih 15 dana.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Je,to ti je naša riva,da je nememo bilo bi nam baš bez veze,ovako je ipak ljepše,a proteže se sve do Tvrđe (starog dijela grada ) . Ima puno zelenila sa strane,kafića,restorana,pa kad već nije more,može i to proći...

A pelene,ja sam bila uvjerena da je to pisofkejk,a-ha kako da ne......bit ću sretna ako ih skinemo do 3. rođendana .

A znate što me jaaako nervira....kad sretnemo nekoga pa nam dobaci....Vidi kako veliki dečko,a još nosi pelenu,e onda samo opsujem u sebi...
    Ne podnosim komentare...pogotovo zajedljive....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

samo opsujem u sebi...
    Nažalost, i ja (samo) tako. A kako bi rado da sam tip koji bez pardona 'uzvrati udarac'... :/

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    samo opsujem u sebi...
    Nažalost, i ja (samo) tako. A kako bi rado da sam tip koji bez pardona 'uzvrati udarac'... :/
    I ja bi voljela da sam malo,ajmo reći, grublja,čvršća....
    Ponekad bi nekom najrađe svašta rekla ,ali sam očito dobro odgojena ,pa prešutim.

I nekada me bude strah da R. ne bude tako mlitav na mene,već na svog tatu koji s tim nema problema

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dakle, trebamo raditi na sebi.

MM totalno nema takta, prava je eksplozija, tako da ne bi htjela da Lovre bude baš skroz na njega. Neka zlatna sredina bi bila dobra...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Slažem se da bi neka sredina bila idealna !
    Jedino me malo strah kad pogledam današnju školsku djecu,pa to rijetko tko da je ,nazovimo to, normalan !
    Gleda se samo materijalno,tko ima više,tko ima bolji auto i sl.,ma koma .
    A ponekad kad gledam Roka imam filing da će biti baš kao ja , a meni je dugo trebalo da steknem samopouzdanje,iako sam imala super djetinjstvo. Mislim da jako puno toga ,naravno, ovisi o roditeljima.
    Mene moji nikad nisu ohrabrivali u nečemu i pružali mi podršku za nešto. U svemu što sam u životu napravila,sama sam se izborila i sama postigla. A mislim da je samopouzdanje jako bitno u životu,i tako nastojim odgajati R.,naravno samopouzdanje u granicama.....

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A znate što me jaaako nervira....kad sretnemo nekoga pa nam dobaci....Vidi kako veliki dečko,a još nosi pelenu,e onda samo opsujem u sebi...
    Ne podnosim komentare...pogotovo zajedljive....
    Aaa, sinoć sam ispred zgrade imala predavanje susjedine mame da "radim debila od djeteta, treba je pustiti da se zajede sve od crvenila, nisu djeca ta koja su nespremna nego matere, ona je dvoje odgojila pa zna... bla bla...."
    Isprva sam reagirala pa sam odustala i nastavila se igrati sa Leom ali sam njenoj kćeri zakolutala očima ( ta ima dečkića od 16 mj).
    Oooobožavam savjete koje ne tražim....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

No coment na ženinu izjavu !

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    evo da se i mi prijavimo k vama često vas čitam al nikako i da nešto našvrljam. ja zapela prvo na kružocima , pa sad na 0-1.
    Kala je rođena 29,05,05, na jesen kreće u vrtić, ima pelene koje mislimo polako skinuti jer ponekad traži veliku ili malu koljku -školjki i tuta. ali su nam na razgovoru za vrtić rekli da ne forsamo sa skidanjem jer postoji mogučnost vračanja kad krene.
    K ima i malog bracu Kiara od skoro 2 mj za kojeg neznam da imam ali zato ona nadoknađuje za sve živo djete da ne velim hiperaktivno
    svima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bok mial,kao prvo djeca ti imaju genijalna imena !
    Pošto nas u zadnje vrijeme neme puno,suuuper da si se javila !

Uh,još jedna koja tvrdi da je drugo dijete pisofkejk !!!

Ah,možda i ja jednog dana to kažem 8)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kako bi rekla moja curka luda baba tako i večina misli kad ima kažem kako se zovu ajde još su od male i prožvakali kad ima objasnim za cvijet Kala ali sad za malog katastrofa. čak me je i dok u bolnici tako oprao da mi nije ni rekao jel sve ok s bebom več mi nabrajao "ljepa hrvatska imena "
    a za drugo - pa kad je zlato mamino inače da nije vjerovatno bi sad pisala negdje iz neke ludare ali ko zna šta me još čeka

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

modesty, za klince, uvijek nas uspiju iznenaditi (ili ne :? )
    jedno pitanje potupno izvan konteksta, ali zanima me jel jaslice plaćaš za svo troje punu cijenu ili Mile ipak da neki popust, onako informativno
    traktorka, evo mene k tebi da se ne moraš dopisivati sama
    ja stvarno mogu reći da puno čitam na rodi o zajedljivim komentarima, ali nikada nisam imala "čast" da koji čujem i uživo. moguće da kad vide kako ja hendlam patrika, sve se ne usude
    traktorka, budimo realni, roko s tim mjerama može čisto lako proći i za 4-godišnjaka, tako da me ti komentari, bez obiza što su glupi i zajedljivi, uopće ne čude.
    što se tiče reakcija općenito na okolinu, uvijek imam problema naći pravu mjeru - uvijek odreagiram ili preburno, ili uopće ne ragiram, pa me poslije ždere nešto što mislim da sam trebala reći, a nisam....
    **mial** dobrodošli, još uvijek smo slabi s curkama, pa svaka dobro dođe

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena - pa Mile bi valjda dao popust ali ja samodabrala opciju privatne jaslice jer su ipak manje grupe, a košta me manje neg dadilja (obično nesposobna) Plaćam 2000 kn mjesečno za svo troje (ima neki mali popust)
    Ove godine će još ostati u ovim jaslicama, a za vrtić još razmišljam dal privatni ili državni - u svakom slučaju ono kaj bu mi se činilo najbolje za njih - a u ovom trenutku nisam pametna kaj bi to bilo...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

aaaaa, svaka čast, onda nije ni čudno da imate završnu priredbu.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stijena-već sam mislila da ti se nešto dogodilo....nemoj me plašiti !!

Samo da vas sve pozdravim i zaželim vam dobro jutro !!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    da Mile popust starijem djetetu 100 kn. tako mi je šogorica dobila a ona ima dvije cure i dobila je starija jer krače je u vrtiću , a mislim da još kad su trojke je ziher popust.
    e da vam pohvalim svoju curku ! bojala sam se kad beba dođe šta će biti s spavanjem po noči jer se budila po 2-3 x, a sad CIJELU NOĆ. ajme preporoda. a malac zlato mamino skoro cijelu noć od pol 12 pa do 5. ja se pripremala kad bude dvoje da neću niš spavati a ja kako sam rodila svaku noć se naspavam. djeco moja
    e sad idemo u šetnju bay

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

**mial** ne znam kako kod vas, ali ovdje kod nas se djecu ne hvali da spavaju po noći
    svatko tko je to ikada ovdje učinio, već je sljedeću noć požalio

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

bez brige bit ćete obavještene, al ipak se nadam da se nisam urekla. iako me curka zdresirala u ove dve god, a pogotovo zadnji mj trudnoće kad se na svaki moj pomak budila u krokodilskim suzama

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    a pogotovo zadnji mj trudnoće kad se na svaki moj pomak budila u krokodilskim suzama
    moja najgora noćna mora.....dobro, druga najgora odmah nakon one: taman kad uspijem uspavati jedno dijete, evo drugo se budi vrišteći u suzama i probudi ono prvo :shock: :/

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

**mial** dobrodošla nam!

Nama su noć i jutro bili koma.
    Sinoć smo bili u gradu a kako traje ulični festival došli smo doma puuuno kasnije nego smo planirali - Lovre nije mogao ništa propustiti. Tako da je išao leći kasnije nego inače, vrtio se cijelu noć, tražio siku (što nije već odavno), probudio se u šest, digao, šetao po sobi. Došao je do mog kantunala, uzeo čašu s vodom i rekao: Prolit ću vodu. Ja sam, naravno, mislila da se zeza a on je kulerski sve izlio po podu. Nakon moje dernjave vratio se u krevet i nastavio spavati do iza 8 (i ja s njim , tako da sam jutros poprilično zakasnila).

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Maruška-točno znam o čemu pričaš. Mi oduvijek imamo svoj red i mir i ako nije tako ,jao si ga nama...
    Nema šanse da smo vani duže od pola 9,jer Roko naaaajkasnije ide u 10 spavati.Probali smo jednom otići na neki koncert u blizini naše kuće i bilo je koma,on nervozan i pospan,rasplakao se par puta i dao mi je jasno do znanja da to neće funkcionirati tako. A ja ponekad čeznutljivo gledam kako roditelji ostaju (pogotovo na moru) sa djecom do ponoći vani,djeca ili su budna,ili spavaju u kolicima,e sad jel to navika ili nezahtjevno dijete,pojma nemam. Ja znam da mi tako ne možemo ......

Kod nas je neku večer bio varomet taman pred odlazak na spavanje,i naravno da sam ga morala podići da gleda jer se jako čulo. Zatim je relativno brzo i zaspao,a onda je počeo neki dernek sa narodnjacima u susjednom restoranu (koji inače ne radi dugo i ne pušta se glazba glasno ),to je bilo kao da ste u najgoroj noćnoj mori. Roko se naravno probudio odmah i opet zaspao tek u ponoć,što se nikada ne događa,a valjda ga je to sve tu večer dotuklo...
    I naravno sljedeći dan se pričalo samo o vatrometu

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lovre krene u krevet oko 9 i po, zaspe oko 10.
    Ako se nešto zanimljivo dešava (kao npr. sinoć) on će biti budan koliko treba, bez ikakvog problema. Samo što onda noć bude koma.
    Mislim da mu je jučer popodne bilo previše zbivanja: prvo smo gledali lutkarsku predstavu - Pepeljuga, onda nekakav performans (tete pjevale i plesale, glupirale se), onda smo slušali/gledali bubnjeve (stajali na 10 cm od bubnjara - mislila sam da će mi glava eksplodirati) i na kraju smo još gledali neke (nazovi) klaunove. Bio je totalno oduševljen. Meni se čini da mu je to bilo previše 'informacija za obraditi' i da je zato bila 'nemirna' noć.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da,definitivno preburan dan ! Razlika je kod nas što Roko ne može izdržati dugo u noć,odnosno,od tog događaja (par mjeseci) nismo više ni probali nekud kasno s njim. Ako negdje trebamo izaći van,zovemo sveki da ga pričuva dok ne dođemo,ili vikendom kad je kod nje !
    Možda bi trebala probati recimo kad budemo na moru,čisto da vidim kako će reagirati !!

Nevezano ,ali isto tako popodnevno spavanje je obavezno,nekad čak zna sam otrčati u sobu jer je preumoran,a znam par dječice njihove dobi koja više ne spavaju popodne.
    Samo bi mi to još falilo

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I Lovre spava popodne - samo što ja nemam nikakve koristi od toga jer sam tada na poslu. Zezam se.
    Vikendom mi zna praviti problem za to popodnevno spavanje, skoro uvijek mora proliti barem dvije-tri suze, reda radi. Naravno, drugima to ne radi. Npr. ovaj tjedan ga čuva moja mama koja ga nije čuvala cjelodnevno barem od jeseni i niti jedan dan joj nije pravio problem oko ovoga.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    **mial** dobrodošla nam!

Došao je do mog kantunala, uzeo čašu s vodom i rekao: Prolit ću vodu. Ja sam, naravno, mislila da se zeza a on je kulerski sve izlio po podu. Nakon moje dernjave vratio se u krevet i nastavio spavati do iza 8 (i ja s njim , tako da sam jutros poprilično zakasnila).
    Sorry... mogu si točno zamisliti sliku...

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala na dobrodošlici!

Citiraj Stijena prvotno napisa
    taman kad uspijem uspavati jedno dijete, evo drugo se budi vrišteći u suzama i probudi ono prvo :shock: :/
    evo baš mi se to desilo nakon šetnje kratko je trajalo ali izgleda da danas niš od pop spavanja.
    kad vama klinci idu pop spavati u vrtiću i oni doma? na jesen Kalal kreće u vrtić pa su mi rekli da joj moram pomaknuti spavanj oko 12, pol 1.
    Vikendom mi zna praviti problem za to popodnevno spavanje, skoro uvijek mora proliti barem dvije-tri suze, reda radi.
    nažalost to je kod nas pravilo

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ah zaboravna baba
    da li su vaša djeca imala faze guranja svega i svačega u nos? ako da kako ste to riješili?
    šta joj se nađe na putu, a dajdraže su joj vlažne maramice, iako je bilo i tik tak bombona. sva sreča pa mi dođe pa kaže puši mama nosu ima neto

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

**mial**-pošto je Roko doma,tj. ne ide u vrtić-spava otprilike od 2-4 , ovisno kad se ujutro probudi !!

Faze guranja stvari u nos nismo imali,niti ih želim

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    uhhh koje je ovdje zatišje!!!
    Mi smo jučer bili u bočarskom jer je bila Fifi, a K je velika fanica Fifi. ajme kako je bila sretna kad ju je vidjela. samo što su malo blesavo napravili da moraš ju loviti pa onda gurnuti djete k noj pa okinuti fotićem s tim da ti hrpa roditelja je baš odjednom tu ispred tebe . trebali su je posjesti i u kolonu jedan po jedan za slikanje pa i platiti ak treba. al dobro šta sad nego koji sam baksuz uspijemo uloviti Fifi i uvalim ja njoj djete i velim ČEKAJ. slikam ja jedno 4,5 slikica i na kraju skužim fotiću baterija prazna joj koma, ajd sad ispočetka al s kamerom pa kad i ona al ima za jedno desetak min snimanja al nemreš više do Fifi. al bili su tamo i rajfaj. banka sa dj. štednjom i bila je buba špara tete je unutra bila super a i imali su svog fotografa koji je slikao djecu i dobivali smo slike imali su super muziku pa mi se djete rasplesalo i baš je tamo još bilo najbolje. i da ja kao pravo zgb djete prvi put u bočarskom kako sam se oduševila s parkom ajmeeeeee prekrasno. al mi kad smo krenuli doma bilo je oko pol 2 pa se nismo igrali jer je već bila pospana a i sunce peklo pa baš nije za biti na suncu.
    sad sam skužila kad ste pisale o štrajku
    Bokić i uživajte u nedjeljici

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

u jaslicama je ručak između 11-pola 12 i nakon toga ih presvlače i spremaju na spavanje
    obično su do 2, pola 3 svi budni
    mial- ne moraš ti ništa pomicati, curka će sama shvatiti rutinu i prilagoditi se, ne brini
    moj ivan se nekada proibudi u 6, nekada u 8, pola 9, nikada mi tete u vrtiću nisu rekle da je bilo problema sa spavanjem

moram vam ispričati jutarnju dogodovštinu...
    ivan se probudio oko pola 8, izašao iz kreveta u kojem spava sa tatom, ja sam naravno budna u trenu kad i on (iako spavam u drugoj sobi), čujem ga kako bosim nogica tapka do dnevne sobe i sjeda u foteljiu gdje obično gleda crtić, međutim, ne budi nas, inače nas odmah navlači, otkriva i moramo se trenutno ustati, nakon par minuta vraća se u krevet, ja odlučujem ostati pritajena jer me živo zanima što će raditi, nešto pjevuši valja se po krevetu i onda se opet vraća u boravak i legne na kutnu i frajerčina zaspi i otspava do 9??
    :shock:
    dakle, pola sata je sam samcat hodao po stanu i onda valjda skužio da ga nitko ne ferma (iako nas nije ni pokušao probuditi)i otišao nazad spavati
    svaki dan nešto novo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

**mial**-eto samo da znaš da preko vikenda nema puno pisanja (na moju žalost) jer većina cura ima kompjuter samo na poslu tj. od ponedjeljka do petka....zato je zatišje,osim nekih,jel !

Yasmin-Ovo što si napisala me oduševilo,dakle, pametna glavica je skužila da ga nitko ne ferma i odlučio je SAM da je ipak dobro još malo odspavati !
    Bravo za Ivana,svaka mu čast :D

Zaista svaki dan nešto novo.......
    Mi jučer bili na vikendici,Roko se 2 sata kupao u bazenu i samo si mogu zamisliti kako će nam biti na moru,odnosno kao i prošle godine,dijete se nije dalo izvuči iz vode.
    Dok se neka djeca deru što ih roditelji pokušavaju nagovoriti na ulazak u more,moj Roko vrišti kad mora van ,a vidi se da je vodenjak u horoskopu. A najgore od svega je da ga uopće nije zanimao plićak već samo duboko. U plićaku je non stop gnjurio glavu,kao veliki,ništa mu nije smetalo,mi nismo mogli vjerovati da netko tako uživa u vodi. Nadam se da će nam ove godine biti malo lakše,jer je prošlu godinu bio još nestabilan i dosta je padao po plaži,......uh,jedva čekam :D

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Ivane :D :D :D
    yasmin ma pedagogica me malo isprepadala, ali sam si i mislila da će ona tamo najbolje prihvatiti pravila, kad mi doma nemamo takav vojni režim
    kako Roko voli vodu tako i Kala, ona je luda za vodom i isto nema straha voli duboko.
    e i ja bi bila skoro non stop na kompu ali imam ja i "treče djete" koje se igra doslovno po cijele dane a nekad i noći.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Joj,i mm isto visi po cijele dane na kompu ( treba mu za posao,pa se ne smijem buniti puno ) ,pa se često znamo i zakačiti čiji je red za komp .

Uglavnom,sutra očekujem duuugačke postove naših dragih curki, tko zna...možda ima nekih lijepih novosti....možda je netko ostavio pelenu ili bočicu ili je trudan ili .............

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Bokić i dobro jutro...
    Mi nismo ostavili ni pelene niti smo trudni (puj, puj puj )ali nemamo dude. I više ne pitamo za njih (sve se bojim da ću još čuti za dude ali za sad je tak).
    Uglavnom Mislav ima temperaturu a sad on i Dora kašlju (zakaj bi neka boleščuga prošla da ju svi ne dobe )
    U srijedu je logoped i odna idemo na moreno...
    U subotu smo išli u grad kupiti otvorene sandalice pa smo kao jeli sladoled (čitaj pojeli su kornete a sladoleda je bilo po svida ), mm je bio živčan (btw žena u Cicibanu u Jurišoćevoj je grozna - baš joj se i ne radi sa djecom), pa smo popodne išli gledati folkloraše pa su midjeca plesala i pljeskala. I u subotu nismo ni sekundu popodne spavali
    A jučer smo išli na kvaicu ujutro i popodne se družiti s Matijom i njegovim mamom i tatom...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Naš vikend je prošao u laganini ritmu.
    U nedjelju bili na vikendici - Lovre definitivno nije morski vuk! Cijeli dan je proveo na suhom. Najveći pothvat mu je bio da uđe do struka u more i to kada se bio totalno zaigrao pa je zaboravio što radi. Inače šeta po muliću, 'gura' rodice u more, polijeva ih i slično, ali u more ne ulazi.
    (priča kaže da se ni njegov tata nije kupao do pete godine)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

e, traktorka, nemaš pojma koliko duuuuugiiii post sada slijedi
    sve ono ne mogu vjerovati da ću i ja jednom doći na topic i morati hvatati što je sve tko postao :shock: :shock: :shock:
    ali sve u svemu najsmješnije je to što sam ja u petak uzela laptop doma i ono kao sad ću se ja pridružiti traktorki da mi ne bude žalosna što nema nikoga za vikend, i kad sam ga konačno uspjela otvoriti, nikako na net jer kao crko modem (blaženi adsl u uredu!). i onda sam izganjala mm da poprčka da vidi "ta mu je", međutim ni on nakon sat, dva prčkanja nije uspio....e onda sam odustala i dva dana preživljavala apstinencijsku krizu
    mi nemamo nikakvih problema s popodnevnim spavanjem, patrik obično sam ode u krevet ili kaže pava i pokaže na svoju sobu i popodne samo tako odvali dva-tri sata, isto mi tako kažu da je i u jaslicama, a sva se djeca vrlo brzo prilagode jasličarskom ritmu, bez obzira što doma možda imaju drugačiji. obično to bude iza 12, 1, pa sve tamo negdje do 4 ovo sad smijem pisati jer ako sam urekla ovaj je tjedan čitav u jaslicama, pa ako će bit problema - nema veze noć je zato neka druga priča od rođenja pa na ovamo
    ni mi nismo imali fazu guranja u nos, kao niti onu vađenja iz nosa , još za sad
    patrik je isto lud za vodom, iz kade se uredno svaki dan ne da van, neki dan sam mu na balkonu napunila vodom kutiju za igračke (bazeni su nam na moru) i nije se dao van sve dok nije pao mrak. gdje god da vidi vodu - poludi skroz, ali zato prošle godine na moru kad smo ga doveli na plažu očekivali smo da će se raspametiti i da ga nećemo uspjeti dobiti van, međutim u more se dao isključivo ako ga je netko nosio i čvrrrrsto držao. ove godine ćemo vidjeti (petak je sve bliži a s njim i moreko).
    i patrik je lud za fifi - možda zato jer je njegova mama odlučila da je to jedini prihvatljivi crtić na tv-u u odnosu na one ratoborne. doma imamo čitavu zbirku dvd-a, puzzle, bumba...tako da bih i ja vrlo rado vidjela patrikovu rekaciju da vidi fifi "u živo", a koliko god stalno slušam o boćarskom, niti ja još nisam nikada bila

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I Lovre se jako voli igrati s vodom, samo neće u more.

I mali osvrt na 'propušteno':
    - Ivan je zakon (kako mi na novoj sličici drugačije izgleda!)
    - Modesty - valjda ih neće bolest previše zahvatiti (jeste li probali s homeopatijom?)
    - Fifi i slični likovi - trenutno se skidamo s teletabisa, bob graditelj je u điru... generalno - televiziju skoro i ne gleda

I da, još uvijek čekam MMa da sredi nekakav laptop 'za po kući'.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uf,evo mene napokon !
    Cijelo jutro letimo na sve strane,prvo šoping ( počela sniženja) , pa kava,pa park....Nikako se sastati sa vremenom....a ova sparina me ubija,vučem se ko puž po gradu...
    Stijena-jako vam zavidim što ćete na more,ali bar ćeš mi dati izvještaj od dolje !!
    I mi volimo Fifi,ali je trenutno favorit Pink Panter !

MB-kako to da ti klinci ne spavaju popodne,baš nitko ??

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa sad tek vidim !!!!

Haribo nam se vratila,ali nam se ne javlja

HARIBO jaaaaaaaaaaavi se !!!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kako koje podne. Nekad si prek vikenda "daju za pravo" da divljaju u kimbićima i rade gluposti.A prisilit ih ne mogu da spavaju

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

evo i mene nakon vikenda, prošao prebrzo.....
    Bile smo jučer u Trstu i kupila sam joj sandale. Sve bi bilo lijepo da nije tih 5 minuta urlikala i plakala da su se ljudi zaustavljali i gledali šta joj radim....A ona sjedi i ne da ni probati. Razlog? Ne želi nositi ništa bez čarapica, čak i one plastične za more obuva na čarape.
    Nemam pojma zašto. Sandale doma nije ni pogledala a kasnije smo imali goste pa ih je ponudila mm-ovom tetku za "pideset kuna"
    Drugo sve ok, jede malčice više nego obično (a meni opet (nedovoljno), puna je umnih izjava, pelene još uvijek aktualne (na pitanje kada ćemo skinuti kaže "za 3 mjeseca").

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •