Bokić!
mi se vratili iz šetnje oko 2, htjela sam izbječi sunce jer sam izgorila po ramenima u šetnji, ali dok obiđeš par dučana ode vrijeme. sad u subotu idemo na krstitke a iduću su naše pa treba malo oblekicu obnoviti.
Stijena :kuckucodrvo: nisam se urekla za spavanje ko dva topa, ali ja se budim obavezno bar dva puta i gledam i nemrem vjerovati
Modesty Blazeza dudu ili dude, i da što prije ozdravite
traktorka htjela sam ti ja jučer praviti društvo ali MM se nije dao s kompa poludila sam, već sam ga par puta htjela baciti ali treba i menimislim komp ne MM
![]()
kad već pričate o moru odma sam si išla probati badič , sva sreča što ih je dvoje pa sam uspjela skinuti sve dobivene kg u ovoj još da mi se riješiti ostataka od prve eeeeeeeeeeeee

za dudu ili dude, i da što prije ozdravite
Šefica otvori ormar i izvlači jednom ovu, drugom onu majicu i uz to idu te i te hlače.
a ja na to jako pazim...baš ga volim lijepo obući,a njega baš briga
, na sreću zubi na mjestu,ali se jako udario kod doljnje usne...naravno da sam morala odmah izaći van,a ljudi su me opet ovako gledali : :shock: , a ja sam ih gledala ovako :
....
?!
, a ja inače sve uspoređujem sa Benet, opet
A nona nam je najobičnija. Nikakvih animacija! Čak ima moju i sestrinu nonu (oldtimer) koju obožava!