Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 145 od 145

Tema: ZPB 2005. (18. dio)

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

MB, gdje ste bili na pregledu? Goljak ili ?

Svima koji putujete - uživajte....

Mene strah i pomisliti na put, ali i ja ću možda bar do moje mame još jednom prije poroda..... da se Matej poigra u pjesku, prebroji lastavice i ostale životinje, dobro zalije vrt...
    Imam u subotu godišnjicu mature pa se sve razmišljam da li da idem ili ne...a trbuh do zuba...bed je jer smo bile samo dvije cure u razredu, pa "takva debela" ići na okupljnje....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Modesty, pa to smo ti i mi rekli, niste niti morali ići
    a kud se već svi spremate na vikend, pa tek je srijeda :/ :? :? :?
    i mi idemo, ali tek u petak i sutra smo još čitav dan na forumu
    i da, možete svi malo odahnuti, konačno ćete doći do riječi, neće nas biti desetak dana iz nekoliko razloga:
    a) crko modem u laptopu,
    b) kartica za "ured za van" i nije tako dobra stvar kako je reklamiraju,
    c) sumnjam da će uopće biti mjesta za laptop u autu kraj svih patrikovih stvari

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-super !!! Eto vidiš da su ti klinci odlični !! :D :D :D

AndrejaMa - Ma iskoristi još malo druženje dok ne rodiš,šta te briga što si velika,znaš i sama da kad se beba rodi ,da jedno duže vrijeme nema izlazaka ! A proslava mature je tek opet za 5 godina,zato ako možeš idi i zabavi se !

Stijena- ajd još se bar sutra čujemo,kakva će tu tuga biti,ajmeeee

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja bum mislila na vas cijelo vrijeme....
    Falile bute mi. Ja sam si napokon uzela day off jer kak mi je prošla firma gecrknula dok sam bila na porodiljnom došlo mi je do prekida staža (od dva dana ali ajde..) pa nisam imala pravo na g.o (grrrr)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Citiraj traktorka prvotno napisa
    Citiraj Maruška prvotno napisa
    Mene 'hrani' plan da u devetom mjesecu idem(o) do Graza (ova množina se ne odnosi na dijete i muža, već na wanu i mene )

Ajme,blago vama !!

Slušaj, bude li koje slobodno mjesto, zaleti se do Zagreba pa nam se priključi... 8)
    Bojim se da će auto biti prebukiran, odnosno sva sjedeća mjesta popunjena...kandidata ima i preko raspoloživog prostora!!!!! , a gdje ćemo tek sa kupljenim stvarima, pitam se

A ja idem na ŠOOOOOOLTUUUUUUUUUUU

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-Jel idete na Vir,na koliko dugo??

Meni budu svi falili jako !

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Opa,sad tek vidim kako me Wana otkantala , ma ako je auto problem, pa iznajmit ćemo bus

Ma gdje je još taj šoping ??

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vi šopingholičarke, ja sam u devetom umjesto u graz u šoping za promjenu odlučila malo do berlina da vidim što ima 8)
    mm i ja - tjedan dana uživancije, šopinga i čežnje za djetetom (patrik je već "dogovoren" za kod bake)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ako poludim-ja ću do Londona !!!!!!!!!!!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ajde, traki, pa nemoj tako
    pa nismo mi mislile tebe razljutiti
    evo, možeš s nama, jest da smo već kupili karte, ali u avionu još sigurno ima mjesta, nije ti to k s onim autima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    ajde, traki, pa nemoj tako
    pa nismo mi mislile tebe razljutiti
    evo, možeš s nama, jest da smo već kupili karte, ali u avionu još sigurno ima mjesta, nije ti to k s onim autima
    Hvala draga,sad mi je već lakše !!

Ajde da me barem netko razumije

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ajde trak, za tebe ćemo prikolicu iznajmit

Btw. danas me put poslom nanio do Solina, pa moje junačko srce nije moglo izdržati i ne otići do Mercatora vidjeti nove dućane. Ostadoh totalno razočarana, NEMA NEW YORKERA (il sam ja ćorava?!) A tako sam mu se veselila, smrc, smrc.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Ajde trak, za tebe ćemo prikolicu iznajmit

Btw. danas me put poslom nanio do Solina, pa moje junačko srce nije moglo izdržati i ne otići do Mercatora vidjeti nove dućane. Ostadoh totalno razočarana, NEMA NEW YORKERA (il sam ja ćorava?!) A tako sam mu se veselila, smrc, smrc.
    He,he-izvukla si se sad sa prikolicom

Kod nas je N. Y. u sklopu Interspara,a tako je i u Mađi (Pečuh) ,pa ja pomislila da je to neko nepisano pravilo da se nalazi uz taj robni centar,ne znam kako je dalje??

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Trak je idemo na Vir sada na par dana, onda gospoda ostaju s tatom, pa s bakom i onda ja dolazimopet zadnji tjedan sedmog i prva dva osmog

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa djeca će se zaista nauživati, a jel to znači da ti budeš solo u Zg.? Mislim , jel ti se to kada dogodilo od kad su se rodili i kakav ti je plan za to vrijeme ??

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Je to znaći upravo to. To još nisam doživjela od kad sam rodila. Plan je čitati knjige izležavati se otići s mužem na večere i u kino i tako to.....
    I kozmetičar

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Je to znaći upravo to. To još nisam doživjela od kad sam rodila. Plan je čitati knjige izležavati se otići s mužem na večere i u kino i tako to.....
    I kozmetičar
    tako nešto i ja imam u planu... :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I kozmetičar
    E pa ako je netko to zaslužio omda si to ti i tm, zaista se onda možete posvetiti jedno drugome i napuniti baterije za dalje !! A jel baka to može ?

Marči-I tbi želim malko odmora !

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Nemoj zezat?! Idem ja u provjeru večeras...

OT: ona posjeta koju smo dogovarale... bit će jaaako kratka: Ivo išao na Pelješac pa smo Lovre i ja u paketu.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Živio baka servis! :D

(i mi ga koristimo vrrrlo)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam kako kod vas,ali kod nas je toliko vruće da je to prestrašno....

Odosmo nas dvoje sad malo prođirati po gradu,valjda nećemo dobiti sunčanicu

Svima koji danas putuju želim sretan put i dobar provod !!!!!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Dobro jutrooooo, ima li koga?
    Svi spojili dane osim mene....... Ja evo radim a danas putujemo Lea i ja na Pag do utorka ujutro. Jučer se kupali na Krku a moje dijete je valjda jedino koje ne šljivi more ni 5%. Sjedi u plićaku, baca kamenčice, skuplja ih u kanticu ali brčkanje i barčica 0 bodova.
    Nema veze, barem je pristala obuti sandale bez čarapa......

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Dobro jutrooooo, ima li koga?
    Svi spojili dane osim mene....... Ja evo radim a danas putujemo Lea i ja na Pag do utorka ujutro. Jučer se kupali na Krku a moje dijete je valjda jedino koje ne šljivi more ni 5%. Sjedi u plićaku, baca kamenčice, skuplja ih u kanticu ali brčkanje i barčica 0 bodova.
    Nema veze, barem je pristala obuti sandale bez čarapa......
    EJ,pa znaš da sam ja dežurna ,bar dok ne odemo na more !!!

A ovo da Lea neće u vodu,kod nas je kontra,Roko neće iz vode,tako da ti mogu reći da ponekad zavidim malo roditeljima čije dijete sjedi u plićaku i igra se ,a moje bezglavo juri po dubini,odnosno mi jurimo za njim da se ne utopi. Tako je bar bilo prošle godine,vidjet ćemo kako bude ove

Mi smo jučer cijeli dan proveli u bazenu na vikendici,a Roko se naravno nije dao van iz svog malog bazena....da netko toliko voli vodu-nevjerojatan je,stalno je vrištao od sreće !!!

Blago vama što ste na moru,a vama dvjema ljepoticama želimo sretan put i da nas se sjetite !!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

hola najdraže naše!
    kod nas novosti idu ovako:

vikend kod bake i dede u zagorju, produžio se na tjedan, jer kada smo se vratili u zg i proveli pola dana na onom užarenom asfaltu, ulicama bez imalo hlada i bjesnom prometu, kao obezglavljeni smo se vratili na selo da bi udahnuli malo zraka.
    sreća da naš posao ne zahtjeva da budemo centrirani na jednom mjestu,
    sreća da imamo gdje otići.

kupili smo veliki bazen da ne moramo stalno ići na jezerčicu (koja je btw. 50 m od naše kuće).

jučer smo mm i ja skoknuli do graza po oblekicu, ja sam jako zadovoljna, roba za klince je isto super (havajke su mrak), mm nije toliko utržio koliko sam očekivala, ali sveukupno dobar shopping.
    počela su i sniženja, 30 i 50 %.
    toys se skroz pojadnio, jedino su bicikli i romobili super (naravno da smo jakovu kupili romobilček sa 3 kotača).

najtužnije je kaj podlehnik ne radi do daljnjeg, pa smo ostali uskraćeni za prefine kremšnite.

puse svima, uživajte u produženom vikendići

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Prijavljujem dane bez pelena, ali samo je dva puta sam rekao, ostalo obično ja pitam ili uhvatim signal da bi to moglo biti to. Za spavanje imamo pelenu, ali desile su nam se svaki dan nezgode i to kad treba kakati, jer tada ne kaže i kaka i piški u gaće. Doduše ni jednom ja nisam bila u blizini, pa ne mogu reći je li bilo znakova ili ne. A danas uopće nije kakao. :/
    Proveli popodne u ZOO vrtu - Matej, MM, ja i moj veeeliki trbuh. Bilo je odlično, mislila sam da neću izdržati, ali....
    Matej svaki put zna sve više životinja i čak se dobro i snalazi u ZOO - zna gdje su koje životinje ili koja je slčijedeća. A zanimljivo je da smo ovaj put išli suprotno od uobičajene rute (suprotno od kazaljke na satu). I bili jedini u tom smjeru, ali bilo je fora.
    Eh i kupali smo se ovih dana u bazenu kod bake - do sada se bojao vode, ali mogu reći da je uživao!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo inas, ne izdržih...

mi smo trenutno u zadru, šetamo i skužih internet cafe, što reći, pravi ovisnik, pa evo kratki izvještaj

ivan je 4. dan bez pelena, 1. dan piškio i kakao posvuda, a onda je krenulo, sam sjedne na tutu ili me zove, jučer smo pogrješili, nismo skužili pa se pokako u bazen
    ujutro mu pelena bude suha a i za špopodnevno spavanje, no s tim ćemo još malo pričekati
    kad odemo u šetnju ili shopping ne obavi u gaćice, a ne nosimo ni tutu, držte fige d aje to to
    kupamo se navekliko, ivan je ko roko, isto voli vodu, ipak je malo bojažljiviji nego prošle godine, ali bazen je zakon, ne izlazi
    super spava, jede, mi ljenčarimo, ma mrak, jedino se mm mora vrattit na posao sutra

zaboravila sam uzeti broj od modesty blaze, krivo mi ko psu, a mm ih je vidio vozeći bicikl s ivanom, drugi dan ih nismo sreli

kakv bicikl sa pomoćnim kupiti, na što paziti, gdje, evo baka nam se ponudila pa ćemo sljedeći tjedan ići u kupovinu...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi još nismo krenuli s pelenama,iako je Roko po cijele dane gol,i obavezno trči piškiti u bazen ,a kakanje je isključivo u pelenu !!

Svaka čast Mateju i Ivanu,bravo dečki,na dobrom ste putu :D :D

Samo vi curke (koje jeste) na moru uživajte,mi još brojimo manje od dva tjedna....čula sam se sa Stijenom neki dan,oni uživaju na Cresu i jedva čekamo dan kad ćemo se i mi uputiti tamo !!!!

Pozdrav svima,malima i velikima

PS-Roko je po 2-3 sata u vodi u malome bazenu,i zato me baš zanima kako će nam biti na moru !!?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Aloha curke...
    Evo ja vam prišem ćim sam se vratila sa Vira. Ostavih trio kod tate i bake da se oni s njima bakče i tako... Prva dva dana ništ ne jeli samo pili (dobro to ništa ne znači ništa nego su prtljali), ali se zato spavalo cijelu noć. Stavimo ih malo kasnije spavati.
    Aleluja i moji su počeli ponavljati ko papige (dobro ne baš odmah točno i čisto, ali Dora uredno zove konobara "KOOOO!!!", pa ide tam treptati s okicama da dobije novu slamku (nosi prožvakanu na zamjenu), hvataju leptire (sirota djeca to tu u zg nisu imala prillike baš vidjeti) i ne mogu se načuditi gušterima, galebima i puževima (pu).
    Nedaju se iz bazena i dok DiD idu uredno u uduboko M neće. On se lijepo izuje (e on jedini hoće bos hodati - DiD se gade zamazne noge ) i kopa po pjesku i baca kamenčiće što u more što na didu. Jedan dan su spavali ujutro do pol 11 (e joj meni glupoj kaj sam to dozvolila - al reko neću budit dječicu nek se naspavaju) - to znaći d aisu popodne spavali a znate kaj TO znaći...
    Jadnog Mislića su mi nažuljale sandale (pametni mm je stavio kožne sandale bez čarapica ) pa sam mu mazapa žuljeve sa Bepanthenom plus. I naravno uredno kad ih se stavi spavati "mamaaaa, mamaaaa". I trenutno smo u priljepak fazi..... E sad neznam kak bu to danas kad nema mame.... Sam ću vam prišapnut da mi je malo teško... Al kaj je je trebam odmor...

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

MB, uživaj koliko god ti to srce i glava budu dali! Teško je isključiti se, ni ja Mateja nisam još nigdje ostavila, pa ne znam točno. ALi onih par puta kad bi išli na svadbu ili negdje a on kod baka, zvala bih svako malo da vidim je li OK.
    ZASLUŽILA SI, ODMARAJ SE!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-mogu se samo nadovezati na Andreju - koliko god da ti je bed i da ti jako fale (a znam da ti jaaaaako fale) ali ovih narednih dana učini nešto samo za sebe ( odmaraj,spavaj,čitaj,kino,kazalište,kozmetičar, frendice.....) tko zna kad si zadnji put i tko zna kad ćeš opet !

A oni svi budu dobro,u to uopće ne sumnjam,ne bi ih ostavila da nije tako,zar ne ?

Velika pusa i pozdrav !!!!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jako sam se zabrinula.
    Primjetila sam danas u dva navrata da mu testisi nisu baš spušteni. Nakon što bi ih "potražila", oni bi se vratili. Međutim navečer prilikom kupanja sam malo pažljivije to pogledala i vidjela da oni kao jesu tu, ali iznad lijevog testisa sva je naotečeno. Sumnjam na bruh ili herniju, ali stvarno ne znam kako to izgleda pa možda i nije to.
    E sad, kako ga pokušavama odviknuti od pelene, možda se malo napreže kad ga stavljam piškit pa je zato to naoteklo. Nikada nije bio mokar, možda nekoliko puta ali svega minutu dvije.
    U subotu i nedjelju se kupao u bazenčiću pa se možda tamo nahladio. Stvarno ne znam ali sam se jako zabrinula. Mislim, ja sam tjedan-dva do poroda, stvarno mi tako nešto baš ne treba, mislim znato što želim reći. SVa samn u komi. A pedica tek sutra popodne radi. A i on dolazi iz jaslica tek oko 5. Ne žali se na bol, čak ni kad ga pritisnem na tom mjesti, sve normalno, nema temperaturu, ma ništa. Samo naotečeno i kvrga dosta velika i tvrda.
    Vibrajte da nije ništa, jer stvarno ne znam što ću....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uh,nadam se da nije ništa...ne znam ti ništa pametno reći u vezi toga,ali mi se čini optimistično što se ne žali na bol i što je opće stanje dobro !

Sačekaj do sutra,i probaj se umiriti,sve će biti ok,sad ti zaista ne treba živciranje!

Tipka za vibrice mi neradi,ali zato šaljem najveću za Mateja!!!!!!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Bok veselo društvance, da vam se javimo sa Šolte.

Super nam je, gustamo, kupamo se od 9,30-12,00 i od 17,30-20,00.More je pretoplo, a J uopće, od kad dođemo pa<dok idemo, ne izlazi iz mora. Nakon dvodnevnog privikavanja, ponovno se oslobodio i s rukavima pliva ko veliki :D .
    Akciju pelene ćemo odgoditi na dogledno vrijeme-tjedan ili dva.

Pozdrav svima, koliko vas ima (znam da je traktorka uvijek tu ), vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr da bude sve ok sa jajcima,MB guštaj i nek ti ne bude neugodno radi toga , ostalim kupačima i sunčačima pozdrav do iduće prilike za javljanjem

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

AndreaMa ima kaj novo s jajčekima?
    Tra di si?

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma ništa novo. Stanje je isto kao i jučer, a pedica radi popodne. On se ne buni, čak sam i pipkala i stiskala i ništa ga ne boli. Otišao u jaslice, pa kad se vrati idemo na pregled.
    MB, kako je prošla prva noć i jutro.....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo me

Sad sam se probudila ,Roko ostao sinoć na vikendici sa bakom i djedom ,pa ću kasnije i ja tamo , mm otišao raditi a ja moram spremati .
    Danas nam počinje sniženje u Benetonu pa idem vidjeti jer ima čega za našu malu obitelj ,a i lagano se spremamo za more za 11 dana :D

Da nemamo vikendicu mislim da bi poludili po ovim vrućinama,a najviše mi je zbog malog vodozemca koji uživa 100 na sat !

Andreja-javi šta kaže dr.

MB-kako je prošla noć bez tebe ?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ha... ja nisam spavala jer sam soeokretala i budila... A oni su maltretirali baku i tatu (nisu htjeli zaspati neg su đipali)

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hola!
    Vratile se i mi sa Paga i na moju žalost nema pomaka što se mora tiče, neće pa neće, ja ne forsam pa je provodila vrijeme u plićaku sa kanticama a ja sam se kupala i gledala u nju, šta ću.....
    Isto tako, šeće oko bazena ali ništa unutra. Nije pomoglo niti to što joj se 10-mjesečna sestrična brčka ko velika a čopor vršnjaka vrišti od uživanja.....
    Provela dan bez pelene, malo se popiškila ali kakanje ništa, tek navečer kad sam joj je stavila istovarila se propisno. Tutu smo imale ali uzalud. Prva dva dana sve super, jede, igra se, vesela a jučer koma, spavala 3,5 sata popodne i probudila se nervozna, nije jela a kao šećer na kraju, stajala je na zidiću visokom 20 cm i odatle ju je gurnuo jedan dečkić, natečena usnica, crveni izgrebani nosić.....
    Kad sumiram, prošlo je puno bolje nego 1. put kad smo išle, nije bila priljepak i igrala se sa starijom djecom bez da je tražila mene.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Točkice- zaista nema smisla ju forsirati ako se ne želi kupati,evo npr, ja i moja sestra,razlika nebo i zemlja u karakterima,ja od rođenja obožavam vodu(kao i Roko) ,a moja sestra do 5-6 godina nije htjela dublje od članka ući u more,tako da je to posve normalno,bar ne moraš kao mi skakati za djetetom svaki sekund jer se bojimo da će se ugušiti koliko roni i želi ići u duboko

Mi smo ovih dana stalno bez pelena,piški se isključivo u bazen ,a koliko god da mora kakati,nema šanse-isto kao i Lea,tek kad mu stavim pelenu ,valjda je to navika :?

MB-bez obzira što mm spava s Rokom,ja se isto često znam probuditi a i kad spava kod bake također,valjda je to isto navika,koja će uskoro nadam se prestati !!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Znaći ti si se separirala od svojih muškaraca?
    A glede kakanja mi kakamo bilo gdje... Kaže mm "Pitam ja Mislava jel mu se kaka, a o n meni "ne" i ja se okrenem i napravim dva koraka a o n se čučne i pokaka na pločice" (he he he). Mislav je inaće poznat po tome da ne laže kad je u pitanju "jesi pokakan ili jel ti se kaka"
    TOčkica - pa i to je lijepo. Neka djete uživa u onom šta joj je najljepše.
    Moji dvoje hoće u vodu - s tim da DOmagoj hoće duboko a Dora baš i ne dok se Mislav igra u plićaku i na pjesku (ali on je jedini bos) - eto toliko o razlikama....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gle-ja godinu i pol nisam spavala,pa sad nadoknađujem sve.....I mislim da neću nikada nadoknaditi. Roko sad uglavnom dobro spava,ali se vrti ,priča u snu,lupa nogama itd...meni to smeta, a mm-u ne pa smo ovako svi zadovoljni. Što se mene tiče ja bi tako mogla stalno, uopće mi ne fali nitko po noći

Ja poharala Benetton sa jesensko-zimskim stvarima za Roka, što se nas tiče spremni smo za snijeg 8) (mislim,ne daj Bože još),ali nek sam ja mirna i iskoristila ta luda sniženja :D

A što se pelena tiče,ja se za sada ne opterećujem-kad bude bit će, samo nek je on meni zdrav ,a sve ostalo ćemo s vremenom,polako !!!!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kaže mm da uopće ne pitaju za mamu. povrijeđena sam

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kaže mm da uopće ne pitaju za mamu. povrijeđena sam
    A šta bi ti htjela -da vrište i lupaju glavom o zid za tobom
    Pa njima je suuuper,djeca uživaju na moru i budi sretna da je tako. A da ti je TM rekao da plaču-kako bi ti bilo ????? Sigurno bi poludila i vratila ih u Zg. Dakle budi sretna i 8) ,bez obzira što te ne traže,vjeruj mi da ti se ne budu s noge makli kad ih budeš vidjela,pa ćeš opet poluditi

A kad ćeš ih vidjeti?Hoćeš ići vikendom koji put ?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ma znaaaam Tra....
    Mislila sam iće svaki vikend (da mi sveki ne ispari ).
    Sad idem opet u petak pokupit muža (treba netko i radit ) i dopeljat natrag didu.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma znaaaam Tra....
    Mislila sam iće svaki vikend (da mi sveki ne ispari ).
    Sad idem opet u petak pokupit muža (treba netko i radit ) i dopeljat natrag didu.
    A vama zaista nikad ne može biti dosadno ,ma vi ste meni za 10 !

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •