Ja neinformirana moram pitati - tko?Mama Natasa prvotno napisa
![]()
Ja neinformirana moram pitati - tko?Mama Natasa prvotno napisa
![]()
Novi
Ajmeeee zemljo otvori se....kak sam to zaboravila...idem se sada pokriti sa nečim po glavi i sramiti se...
Ma daj, ja sam frikuša koja pamti rođendane![]()
Samo da pozdravim. Ludnica na poslu. Plan za sutra i KC je i dalje OK.
potruditi ćemo se doći ali je na boćarskom isto neko događanje u 11 a to nam je bliže pa sad ne znam...
ipak se na boćarskom radi o fifi koja nam je ipak zanimljivija od Žaka :/
Ena, ljubi malu razbijenu glavicu i svim bubanima ~~~~~~~~~~~~~ za ozdravljenje...
kaj je s loonom... opet je nestala :?
Fifi na Boćarskom!!!!!! Isuse, pa kam ću prije???? Nadam se da Jagodica Bobica koristi stari godišnji.![]()
Liebe prvotno napisa
![]()
![]()
A tako znači....Nitica prvotno napisa
idem doma... u 6 idem na svadbu a još moram kod frizera...
valjda se bar s nekim sretnem sutra...
![]()
Svima koji su vec imali cestitamo rođendane![]()
propustili i Zaka i Bocarski jer smo bili ovdje
http://public.fotki.com/VeronikaR/mali-vitez/
pass: stubica
Svima koji su vec imali cestitamo rođendane![]()
propustili i Zaka i Bocarski jer smo bili ovdje
http://public.fotki.com/VeronikaR/mali-vitez/
pass: stubica
Žaka smo odčagali, na Fifi nismo stigli. Bilo je super. Na žalost nikog nisam skužila s foruma. Bit će još prilike.
Novi -i sretan rođendan!!!!
Novi sretan ti rođendan!!! :D![]()
Nismo išli na koncert, Lana još uvjek vuče temperaturu, nije velika ali stalno je prisutna.
Bila sam na pregledu, moje mala mrvica sada je velika mrvica u kojoj se jasno vidi kako srčeko kuca.![]()
![]()
Veronik, pa vama je bilo prekrasno!!
A joj, a bile smo Ivana s, Mama Nataša i ja! Šteta kaj nismo imale tvoj mob da se vidimo.Liebe prvotno napisa
Dragi Novi i ovdje ti želimo sve naj naj!
Pozdrav svim ljetnićima, a Noviju i Tii sretan rođendan želimo!!!!!!![]()
![]()
![]()
kod nas sve ide super, igramo se s daskicom za wc, tutom itd, gologuzi po kući, a ja s krpom u ruci. Njemu je fora ići na wc školjku, čak se jednom pokakao, a prije toga mi je rekao : "Mama u crevima je!" ja sam.
Novi, sretan ti rodjendan :D![]()
![]()
Novi sretan ti rođendan! :D
Novi sretan ti rođendan![]()
kli klikli_kli prvotno napisa
![]()
I mi imamo tu obicnu curver tutu, fluorescentno zelenu, koja trenutno kupi prasinu ispod kreveta.
I ja se moram dati u kupovinu kupaceg, nemam pojma za koji model da se odlucim.
Puse svima, i Novi, jos jednom i ovdje pusice za drugi rodjendan od nas![]()
MN, kad ono ti putujes?
Novi![]()
Tia![]()
Novi, sretan ročkas!!!![]()
mi nažalost u subotu nismo stigli niti na jedno događanje jer sam ja zaspala![]()
bili smo na svadbi i super se proveli tak da smo tek oko podne u subotu otišli po Laru....
vibrice da nam Lana što prije ozdravi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi smo ovaj vikend sva naša kakanja obavili u tutu.
Kupili smo onaj super nastavak (daska i stepenice) za wc školjku u Kiki, ali se ona samo igrala. I na kraju smo izvukli neku prastaru tutu i za sada to super ide.
Kako vi perete te tute? Ja bi to najrađe dezinficirala, ali još nisam smislila kako.
Umjesto klasične pelene sada stavljamo one gaće - pelenu jer su to kao gaćice. Jeste li i vi (oni koji su bez pelena) prvo sredili veliku nuždu, pa onda malu ili je to išlo zajedno?
Sretan rođendan Noviju!!
Pozdrav svima![]()
SRETAN ROĐENDAN NOVI!
A Vama svima lijep pozdrav, a pogotovo malim bubicama razbijanicama
Kak su Vid i Bruna?može fotkica koja pliiiiiiiiiiiiiiiz![]()
super su, uživamoRomina prvotno napisa
malo je napronije ali ni izbliza koliko je ljepše
Vrijeme nevjerovatno brzo prolazi, Bruna danas ima 1.5 mj.
evo ih
Premedeni su !!!!!!![]()
![]()
![]()
Zadnji put sam te vidjela par dana pred porod, a sad je Bruna prava gospođica već!
Vid i Bruna - preslatki ste![]()
E, da ... Zaboravila sam se pohvaliti. Jučer je Tia nabrojala od 1-6 i na kraju kaže Tko se nije sakrio, magarac bio!![]()
Vid i Bruna su medeni. Posebno na zadnjoj u kreveticu![]()
Vid & Bruna -![]()
joj prvo moram napisati za Vida da je predivan i da je baš onak pravi dečko....a koju kosicu ima![]()
Bruna mi je medena i još uvijek tvrdim da od kad sam vidjela prvu sliku da se vidi da je prava mala medena curica![]()
Liebe prvotno napisa
![]()
Vid i Bruna, premedeni su!!!![]()
Lana je ozdravila, nema više temperaturu!! :D :D
Sa svime se slažem a LaniEna prvotno napisa
![]()
Draga naša Meri želimo ti sretan prvi rođendan :D
(evo prilike da nam se Ivonna malo javi)
Kad je prije prošla godina dana????
Meri, sretan rođendan![]()
Sretan rođendan Meri !!![]()
Vid i Bruna su već tako veliki :shock: i preslatki, jel se i vama čini da vrijeme sve brže prolazi. Ne stignem se okrenuti i već je prošao tjedan. Već me to pomalo plaši.
Drugi tjedan bi trebala biti gotova i naša fasada a onda vam šaljem slike da mi kažete kako vam se sviđa.
I ovdje da Meri cestitamo prvi rodjendan![]()
Vid i Bruna su preslatki![]()
Jel vaši klinci imaju osjetljivu kožu? Emmi stalno izbija osip od znoja po leđima i vratu i baš mi je ružno za viditi stalno tako osutu a mislim da je i češe. Probala sam je posuti sa onim dječjim puderom ali ne pomaže. Ima li netko sličan problem?
I Lena ima taj osip po leđima. Navečer kad se skinemo za kupanja leđa su puna flekova.
Jesi probala sa termalnom vodom? Nama je pomagala prošle godine (ove godine nismo previše koristili pa ti ne mogu reći :/ )
Tnx, MNatasa toga se nisam sjetila! Kupit cu odmah danas. Koju ste vi koristili? Ja znam samo za Vichy.Mama Natasa prvotno napisa
hvala vam![]()
Meri sretan rođendan
fakat bi se ivonna mogla malo javiti
za sada Vid nije imao neki dugotrajni osip, pa za sada nemam pojma s čime mazati kožu, možda puder čak napravi goru stvar
Mirta, puder sam joj stavila možda dva puta i vidila da nema nikakvog učinka.
Ali sutra idemo na more pa se nadam da će osip proći nakon kupanja!
Ja sam kupila Avenovu termalnu vodu, ogromna je i mislim da je koštala nekih 45-50 kunaivana s prvotno napisa
Potpisujem. I mi smo proslo ljeto koristili Avenovu termalnu vodu i bila nam je odlicna. Morat cu kupiti ponovo uskoro, jer vidim da se vec pocela osipati.Mama Natasa prvotno napisa