-
Da se i ja pridružim!
Meni se u par navrata znalo dogoditi da me oštro presiječe u području jajnika i baš mi je bila panika radi toga, ali gin mi je rekao da je to sasvim normalno i da je to radi širenja nekakvih ligamenata uslijed širenja maternice
.
A što se tiče kičme i razaranja - nezaobilazno svaki dan je bol u donjem dijelu trtice, ona lopatica prema kuku ili kako li se to već zove, uglavnom dolje kod zdjelice, ali, za čudo, samo sa lijeve strane :? , desna baš ništa, a nakon malo duljeg stajanja - laganini se javi i ostatak kičme, polako prema gore.
Ne znam za vas, ali meni su pred kraj dana članci na nogama kao balvani, uglavnom na desnoj :? i stvarno bude nekada problem hodati, ali, otkako MM i ja prakticiramo šetnju navečer, kao da se smiri, no kad ne odemo na šetnju dan - dva, i opet isponova.
Spavaje tj. cijelovečernje hodočašćenje na WC je uobičajena priča i stvarno sam se poveselila kada sam čula da se to smiri u drugom tromjesečju, ali, očito da ja nisam od tih sretnica.
A tek namjestiti se u krevetu nakon povratka.... i svako jutro se budim kao da me pregazio tramvaj! Al, proći će i to... Očito je to dobra priprema na što me čeka kada stigne srećica...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma