-
Ja sam u 21. tjednu trudnoće. I od 21. tjedna mene nije ništa boljelo samo 2 tjedna ( otprilike 13. i 14. tjedan ) Svi ovi bolovi oko stidne kosti i probadanja uzduž i poprijeko trbuha sam si objasnila kao rastezanje i širenje pa ih , premda su ponekad jaki i nadasve iznenađujući, stavljam u skupinu " dragih " bolova. Ono što si ne mogu objasniti jesu bolovi u crijevima i to samo s desne strane. Bol je ponekad slična upali jajnika, a ponekad toliko oštra da pomislim kako imam nož u crijevima. Hodam zgrbljeno i već sam frustrirana jer ne znam što je s tim. Inače, to možda ima kakve veze s operacijom slijepog crijeva prije 10 godina ili time što su mi se crijeva lagano spustila u zdjelicu kad sam prije 12 godina naglo smršavila 18 kilograma??????????????????
Probava mi je prilično uredna ( koliko trudnice to mogu reći ).
Doktor opće prakse kaže da je to zbog trudnoće i tu priča za njega staje, a ginić mi kaže da je trudnoća uredna i da nema veze s tim. Pa se loptam s jedne strane na drugu i dalje trpim bolove. U ponedjeljak idem i jednom i drugom i ne dam se van iz ordinacije dok me ili ne umire adekvatnim odgovorom ili ne pošalju specijalisti pa da znam da boli jer mora boljeti.
Moja mama i ostali odrasli rod kažu: Ne znam, mene tako nije boljelo. Ja ti nisam ni znala da nosim.
I onda onaj pogled koji mi govori: A malo smo cendravi, ha????
A ja, sa svim bolovima još uvijek sam nasmijana jer ne želim nikoga opterećivati. Jednom se požalim i eto ti ga na.
Jedino mi muž vjeruje jer mi on ujutro navlači čarape i čuje me ponoći kako jaučem. A ja sam prije svega tužna jer je inače trudnoća mrak osjećaj, zar ne?
Poželim da me prestane boljeti samo na par dana pa nek krene opet. Samo da se malo odmorim.
Mislile ste da neće doći kraj ovom postu? I ja isto.Žao mi vas je ali sad se bar osjećam psihički bolje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma