Evo i mene u klubu Jeremijaca.
Sjećam se da me u prošloj trudnoći stalno nešto bolilo probadalo, a najgora mi je bila ta menstrualna bol zato što znam što može značiti. Opet sam ju počela osjećati i to mi je najgori osjećaj. Najviše je se bojim. Inače sjećam se raznih bolova. Od mjehura, probadanja na neka specifična mjesta, uklještenja i te odvratne menstrualne boli. Jutros osjećam nešto između menstrualne i nelagode od crijeva. Crijeva i menstrualne su inače dosta slične pa sam zaključila da vjerovatno maternica gura crijeva.
Branka1 pa ja sam slično ko ti trudna 17 tjedana i također moram nositi dijete, penjati se na 4.-ti kat, šećem, trčim za djetetom, ali smatram da takva fizička aktivnost je u neku ruku i poželjna. U prošloj trudnoći sam se pazila dizanja tereta, ali sam svaki dan dosta šetala i stalno se bojala otvaranja pa sam na kraju prenijela i morala na indukciju.

Naomi ja sam u prošloj trudnoći oko 5-og tjedna imala tolike grčeve i menstrualne bolove da sam se već pomirila sa gubitkom trudnoće i kiretažom. Isto mi je trudnoća prije te završila neslavno i toliko me bilo strah ponovnog razočaranja da sam se jednostavno pomirila sa situacijom, još sam imala i smeđi iscjedak tijekom cijelog prvog trimestra i stalno sam bila u užasnom strahu. A evo vidiš iz potpisa kako je sve završilo