Citiraj Naomi prvotno napisa
Cure moje, evo mene, opet sam preplasena. Ovaj put ne mogu prijaviti grceve i bol, vec potpuno odsustvo simptoma. Sad sam 6+4. Osim povremenog stucanja i tu i tamo bolnih grudi (sto moze biti od utrogestana), ja nista drugo ne osjecam. Niti mucnine, niti neki pretjerani umor, niti me sto smeta od hrane, i dalje mogu piti lagani nescafe ujutro i dobro spavam. Da li je to OK? Da li bi vec trebala imati neke konkretnije simptome? Tako se bojim da nesto nije u redu, mislim da cu siznuti od straha do sljedeg UZV, za tjedan dana, kad bi se trebalo cuti srceko. Ima li tko kakav savjet, misljenje?
Draga, ja ti nemam neki pametan savjet, osim: opusti se... Za sad je sve ok, a to kaj nemaš mučnine, nisi umorna i ostalo ne znači ništa... Nemaju sve žene iste simptome.. Budi sretna kaj ti nije mučno i kaj se osjećaš dobro, ima onih koje bi rado mijenjale mjesto s tobom... Ja sam u i prvoj i u drugoj trudnoći imala mučnine kojih desetak dana, i vjeruj mi kad su prestale, bila sam tako happy kaj mi nije palo napamet pomišljati da nekaj nije ok zbog toga... Jednostavno sam bila sretna kaj sam trudna i kaj se super osjećam... Opusti se, nemoj misliti na ništa loše, za sad je sve super, i moraš vjerovati da bude tak i dalje...

Vjerojatno te nisam baš nešto utješila, ali mislim da si sama možeš najviše pomoći, za početak barem pozitivnim mislima...