I ja bih se pridružila ekipi. kod mene rusvaj rade dvije mrvice. Na bolove i probadanja u području jajnika sam naviknuta, užasan pritisak dok stojim (zato ne stojim), neugosu dok ležim na boku pa se stalno prevrćem i grozim od noći jer znam da će biti gimnastike i koprcanja a ne spavanje...No ono što me muči a sad kad čitam vaše postove više nisam sigurna što je to ( do sada sam mislila da su to moje mrve) je mrdanje mog trbuha. sutra nam je 17+0 a moj trbuh se ponaša kao kod žena u 8.mj trudnoće. iskoči mi lopta veća od otvorene šake na desnoj strani ili dvije male svaka sa svoje strane pupka, ili jedna desno jedna ispod pupka...uglavnom nalikuje na micanje dječice ali nije ugodno. dapače osjetim kao jako rastezanje maternice koje katad znai zaboliti ako s ta "lopta" jako izboči. Jesu li to koprcanja moje dječice ili kontrakcije. do sada nisma osjetila one famozne leptiriće i mjehuriće a u nazad 2-3 dana osjetim i to baš onda kad počnu ove "izbočine".
Ono što me navelo pomisliti da se to mrduckaju moje bebe jest što se to javlja obično u određeno doba dana i prestane kad "poškakljem" trbuh.