Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
isla sam u krapinske na 10 terapija. medicinska masaza, laser i ultrazvuk. cekala sam 2 mjeseca na termin za fizikalnu. od zavrsetka fizikalne je proslo sad vec preko pola godine i super mi je. sad zadnje vrijeme mi se dogodi da neki puta osjetim petu ako sam cijeli dan u ravnim sandalama. zato se trudim nosit cipele/tenisice/espadrile u koje stanu ulosci i onda problema nemaprije te fizikalne sam odradila 5 tretmana udarnim valom (privatno) i ne da nije proslo nego je sve gore bolilo
Super! Zbunila si me jer se kod privatnika sve plaća - i laser i UZV i masaža... nije samo udarni da se plaća.Ja sam svojedobno, kad mi se to javilo, nekih možda 5-6 mjeseci prihvatila da je to normalno za moje dijagnoze i dob i mislila sam trebam s tim živjet, dok nisam išla na priv. fizioterapiju zbog nečeg drugog, pa su mi rekli da bi trebala to tretirat i da nije normalno da pustiš da te boli na pritisak i da šepaš prvih par koraka. Mislim da su me tretirali UZV-om (ne znam je li u to doba bilo udarnih valova), ali primaran savjet je bilo izraditi uloške i paziti kakve cipele koristim. Meni je to super pomoglo, nikad se više nije javilo, ali ja te uloške religiozno nosim - ili sam u tome, ili sam u crocsama ili sam u patikama i jako pazim da ne gazim po tvrdome, ne nosim japanke... doduše, imam jedne baletanke, ali nastojim ne hodat puno u njima.