Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: naknada za čuvanje trudnoće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno naknada za čuvanje trudnoće

Drage moje,

trudna sam 5 tjedana :D i s obzirom na prirodu posla dogovorila sam s poslodavcem da odmah krenem na godišnji koji bi iskoristila u cjelosti, a po isteku istog otvorila bolovanje. Godišnji mi ističe 05.07. Zanima me tko isplaćuje naknadu za čuvanju trudnoće (poslodavac, sa kasnijim povratom od HZZO-a ili direktno HZZO?). Isto tako da li postoji datum u mjesecu s kojim je dobro krenuti na čuvanje trudnoće da bi isplata bila u tom mjesecu. Negdje mi "zvoni" da ako kasnije u mjesecu kreneš na čuvanje, isplatu čekaš dva mjeseca. Radije bi firmi poklonila koji dan godišnjeg ako bi bez prekida imala pravo na naknadu. Isto tako, ako postoje neke naknade za bolovanje, molila bih vas informaciju.

Hvala, pozdrav

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

doznaku moraš predati u HZZO do zadnjeg dana u mjesecu da bi dobila isplatu oko 20. slijedećeg mjeseca. I to ti isplaćuje HZZO direktno na tvoj račun.
    I naravno čestitam :D

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala Marca,

znaci trebala bi otvoriti bolovanje od 30-tog u mjesecu i predati taj dan (mada je to subota, pa valjda dan ranije) i to bi bilo to?
    Rekla si da je isplata preko HZZO-a direktno? Znači, ukinuli su da čubvanje trudnoće plaća poslodavac što je bilo donesno 01.09.2006?

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Tako je nije zaživjelo da teret podnosi poslodavac a što je u konačnici i povoljnije za nas! Ja sam također prvo iskoristila go i sa prvim u mjesecu otišla na bolovanje! Čestitam ti na trudnoći!

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala na informacijama i čestitkama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •