Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Pomozite pocetnici zlatnim savjetima!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Pomozite pocetnici zlatnim savjetima!

Drage moje, koristila bih platnene, ali vasi savjeti bi mi zlata vrijedili!

Naime, ne snalazim se u moru ponude i cijena. Sve to dosta kosta pa da se ne zaletim, zelim cuti vase prijedloge.

Koristila bih pelene kasnije, znaci ne odmah cim se beba rodi nego kad se malo uhodamo. Recimo sa 6 - 8 tjedana bih pocela. Isto tako, kombinirala bih platnene i jednokratne s tim da bih nastojala da mi dijete bude ipak veci dio dana u platnenim. Jednokatne bismo koristili na putu i sl.
    Sto predlazete s tim u vezi?
    Ne bih htjela u bankrot, a opet bih htjela da imamo dovoljno kvalitetnih pelena koje su sto jednostavnije za primjenu. Vazno mi je dakako i da ne propustaju - namjeravamo se puno nositi u marami pa ne bi bilo zgodno da nam procuri. Prala bih iih strojno i susila u susilici. Sto je jos bitno za istaknuti? Primam ponude i za HM pelene i preporuke dobrih sivalica. Eh da, rado bih imala po nekoliko pelena razlicitih proizvodjaca, samo vise ne znam koje su najbolje: djepne, AIO, HM, one size... help, help...

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

najbolje da si kupiš par komada različitih proizvođača. za malu bebu su najbolje fitted. pa probaš kako vam ide, pošto ćeš ionako kombinirati, pa onda vidiš da li ti i koliko ti još treba. ja bih na tvom mjestu uzela npr. 5-6 pelena za početak...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

C!
    Daleko najbolje je kupiti jeftino rabljene u kompletu i iskoristiti njihovu OGROMNU prednost - nasljeđivanje

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

to je istina, ali ja sam nekako ipak htjela novo za moje novorođenče...kao što i sebi kupujem novo donje rublje

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Slazem se. Nemam nista protiv rabljenoga ali kako si mogu priustiti novo, onda zelim novo. Kad sam napisala da ne bih preskupo, mislila sam na odnos cijene i kvalitete. Ne bih da me netko odere a pelene ne valjaju. Ali ako su dobre, nije ni cijena problem. Ne radi se o milijunima...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pitanje: koju velicinu covera da kupim? Jesu li npr. Kamarisovi coveri one size?

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kamaris coveri nisu OS (niti ne znam ima li OS covera uopće ). Mislim da ti je najbolje kupiti najmanju veličinu, a kad to bebica preraste lako ćeš nabaviti nove. Nekako pelena i može biti OS, ali za cover je bitno da dobro sjeda zbog eventualnog propuštanja, nama ne valja ni da je premali ni prevelik.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Upravo sam tako narucila, hvala na savjetu.
    Naime, narucila sam upravo ME pelenu OS i cover S, onu specijalnu ponudu bez postarine - to je proslo ok.
    I onda idem narucit dvije AIO, jednu ME cover rikky wrap S te ME sandys organic diaper. ALI - nema u padajucem izborniku Croatie.

Poslala sam im mail da ih pitam kako ipak naruciti, a dok cekam odgovor -zanima me kak ste vi narucivale ME? ( www.motherease.com )

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Upišeš u rubriku country Brazil i onda u napomenu staviš da nije Brazil nego Croatia. Stvarno.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Uf uf. Za 500 kuna mi se nije s tim salit I vama je tak palilo? :?

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Svaki put.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Dolisa prvotno napisa
    Svaki put.
    Ma svi tako naručujemo. Nemaš beda. I uvijek stigne u roku 10 dana.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hvala puno! Onda cu i ja uciniti isto! Inace se ne bih usudila, ma nema sanse

Imam jos jednu dvojbu: jel bolje kupiti pelenu na drukere ili cicak? Konkretno me zanima OS zeleni racman. Koja su vasa iskustva?

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    Hvala puno! Onda cu i ja uciniti isto! Inace se ne bih usudila, ma nema sanse

Imam jos jednu dvojbu: jel bolje kupiti pelenu na drukere ili cicak? Konkretno me zanima OS zeleni racman. Koja su vasa iskustva?
    Na drukere, jer su trajniji, ne troše se kao čičak. A kad ti bebac bude veci, nece moci sam skinuti pelenu bas lako, sto sa cickom slucaj nije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •