ovako- prvi problem je taj što su mi otkrili cistu na vratu maternice!
nemam s tim iskustva i nemam pojma što to znači samo znam da su mi uzeli briseve za mikrobiologiju pa sam na čekanju!
inače od prije imam miom koji je bio oko 2,8cmx1.5 cm. na stražnjoj stjenci maternice.
u desetom sam tjednu trudnoće pa ne znam kakvog utjecaja to sve može imati na trudnoću?
sve te stvari sam otkrila na privatnim pretragama i nije mi jasno kako to isto nije mogao ili htio uočiti moj redovni ginekolog kod kojeg sam takođe bila na pregledu!![]()
imao je drskosti otvoreno me tražiti novce ako želim da me pregleda na uzv i ja sam glupača pristala-unatoč tomu nije bio u stanju ili nije sposoban otkriti ono što su mi otkrili na privatnom pregledu(poliklinika sunce) čak je zanemario i moje očite loše nalaze štitnjače!
no dobro-svima je poznato naše zdravstvo i znamo da nemamo svi jednaki tretman! :?
mene zapravo zanimaju iskustva s tim miomima i cistama .
na priv. pregledu su nakon nekoliko tjedana na uzv pokušali pronaći miom koji je bio vidljiv ranije ali sada ga nisu mogli naći na uzv. znači li to da je dovoljno daleko od ploda i da ne može naštetiti trudnoći?
i ta cista(li polip) je takođe nešto novo i zanima me kakvog utjecaja to može imati na trudnoću?
molim sve one koji imaju iskustva s tim da mi kažu nešto o tome!