Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Prst boli jako,jako

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Prst boli jako,jako

Nigdje se nevidi da je nokat urasao a boli grozno sve natekne pa čak jučer i gnoj curio i krvario stavim oblog od trpuca povuče dosta ali mislim da je ipak nešto dubinski,a niš se nevidi savjet za kamo je to pedikeru,opčoj doktorici............

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: Prst boli jako,jako

Ja mislim da nazoveš hitnu 94 i pitaš. Ja uvijek tako.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ma mislim da bi se :shock: :shock: :shock: zbog čega ih zovem

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni bi bilo malo :/ zvati hitnu zbog toga!!!!! Neznam šta da ti kažem a vaidi ako ti ne prođe do pon odi kod doktora pa vidi šta će ti reć. Nadam se da danas već manje boli

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Odi kod doktora, obavezno.
    Meni se to ponekad javlja, obicno zavrsi sa chloram phenicolom ako je nesto izvana, no prosli mjesec mi isto prst naglo natekao pored nokta i dr mi zapovijedila da pijem 2 antibiotika i to cijela tri tjedna (dosta sporo se oporavljalo), rekla je da je to blizu kosti i da tad upale mogu biti grde.

(imamo tuzan primjer kolegice s posla koja je prije 10-tak godina imala isto takvu upalu, uzimala je i antibiotike, no imala je losu cirkulaciju u prstu pa lijek nije dolazio u dovoljnim kolicinama do upale i na kraju je zena ostala amputacijom bez prsta ... eto, i to se desava, usred Zagreba, sa lijekovima i krajem 20-tog stoljeca ...)

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: Prst boli jako,jako

Citiraj jabaresi prvotno napisa
    Nigdje se nevidi da je nokat urasao a boli grozno sve natekne pa čak jučer i gnoj curio i krvario stavim oblog od trpuca povuče dosta ali mislim da je ipak nešto dubinski,a niš se nevidi savjet za kamo je to pedikeru,opčoj doktorici............
    javi ako si šta riješila, kako... imam identičan problem već par dana i ne znam što da radim, baš mislila otvoriti temu... malo me tatek sad preplašio.... :shock:

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Prst još isto tatek me ful uplašio sada idem u ponedeljak obavezno doktorici

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo i kod mene sl.problem vec par dana..ja to mislila po domaci alkoholom i rakijom otjerat...ali sve vise mi je naoteceno i probada me skroz do korjena palca...sad neznam..dali otic u apoteku pitat za neku mast...dr mi je na godisnjem ...ili kako mm kaze na hitnu,ali mi je isto bed zbog toga na hitnu...ali me tatekov post splasil jel isto imam koma cirkulaciju..:shock:

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Meni je bilo katastrofično ,ugnojilo se jako al evo uz pomoć listova od kupusa i trpuca otišlo sve koda niš nije ni bilo.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj jabaresi prvotno napisa
    Meni je bilo katastrofično ,ugnojilo se jako al evo uz pomoć listova od kupusa i trpuca otišlo sve koda niš nije ni bilo.
    ..to za kupus sam i ja cula...jel u pitanju svjezi kupus pa listove omotas oko prsta..ili ga u nesto umaces...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Običam kupus otkineš dva manja ili jedan veći list zamotaš ja preko gazu malo flastera i do jutra se sav smežura i posuši i naravno izvuće dosta toga ,kako je meni bilo grozno sama ssebi sam smrdila kolko je gnoja izlazilo u roku sedam dana je povuklo,a list trpuca imam u vrtu njega malo istučem sa batom ko meso stavim na njega obično il maslinovo ulje i isto zamotam

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni se sve to "skuplja" vec skoro tjedan dana...pa ja sve mislila-proci ce...danas saljem mm-a u apoteku po neku mast ..jer sigurnije ga po to poslat nego po zelje..

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Staviš rivanola i zaviješ u sterilnu kompresu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo javljam rezultate...mm na povratku s posla kupio neku mast u apoteci i vec drugo jutro me nista nije boljelo i skoro sve splasnulo...jeee.... :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je tako bilo poslije poroda, nateklo mi meso pored nokta, ali ništa se nije gnojilo. Samo je oteklo i bilo crveno. Boljelo je nekoliko mjeseci i prestalo. Ne znam uopće kaj je to bilo??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •